• یکشنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99120301966
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

بنگاه غیرضروری در صندوق بازنشستگی کشوری و شستا وجود ندارد

بنگاه غیرضروری در صندوق بازنشستگی کشوری و شستا وجود ندارد

ایسنا/اصفهان معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: صندوق بازنشستگی کشوری و شستا بهترین مدیریت را در ۲۰ سال گذشته تجربه می‌کنند و امروز هیچ بنگاه غیرضروری در این مجموعه وجود ندارد.

حجت ‌الله میرزایی در نشست هم اندیشی مدیران واحدهای اقتصادی زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری در شرکت کشت و دامداری فکا اصفهان، اظهار کرد: در گذشته تعداد زیادی بنگاه زیان ده و غیرضروری در این مجموعه وجود داشت که با ساماندهی و تجدید ساختار سازمانی و صنعتی در شستا و صندوق بازنشستگی کشوری تعداد بنگاههای زیانده به حداقل ممکن رسیده است.

وی ادامه داد: وجود موارد معدود شرکت زیان‌ده کنونی اجتناب ناپذیر است و یا در کوتاه مدت رفع مشکل آنها امکانپذیر نیست.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سوددهی امسال با تعدیل آثار قیمتی در شستا و صندوق بازنشستگی کشوری بی سابقه است، گفت: سال ۹۵ و ۹۶ بیشترین سود شستا یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود، اما امروز به ۲۴ هزار میلیارد تومان رسید و میزان سوددهی در صندوق کشوری بازدهی سود در سال جاری به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: این امر نشان دهنده این است که عامل اصلی موفقیت در این بنگاهها، ثبات مدیریت است.

میرزایی گفت: شفافیت و جوانگرایی به عنوان برنامه اصلی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آبان ماه سال ۹۷ اعلام شد که این مجموعه در بین سایر وزارتخانه ها و در زمینه بنگاه داری رتبه اول کشور در شفافیت است.

وی افزود: امروز شستا، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق روستاییان و فولاد شش سامانه شفافیت دارند که همه آنچه که در این بنگاه ها می گذرد به طور کامل مورد رصد قرار می‌گیرد.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: شفافیت و جهش تولید ارتباط بسیار تنگاتنگی با هم دارند و به عنوان دو بال همزمان برای پرواز در زمینه عملکرد در مدیریت محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۹ به عنوان جهش تولید اظهار کرد: برنامه ریزی برای تحقق این امر مهم با حضور سازمان های وابسته و بنگاه ها در اوج تحریم و اوج کرونا در این مجموعه تکمیل شد و امروز به طور تقریبی جهش تولید در تمام بنگاه های زیر مجموعه شستا و صندوق بازنشستگی اتفاق افتاده است.  

میرزایی افزود: جشنواره جهش تولید را در انتهای سال جاری یا ابتدای سال آینده  با حضور شرکت‌های بزرگ زیر مجموعه برگزار خواهیم کرد و شرکت‌هایی را که جهش‌های بزرگی را در تولید محصول و بازسازی بخشی از خط تولید آسیب دیده داشتند معرفی خواهیم کرد.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اصفهان از حیث تعداد پروژه های صندوق های بازنشستگی به عنوان سومین استان کشور است، گفت: اصفهان پس از تهران و خوزستان به عنوان سومین استان دارای بیشترین شرکت وابسته به شستا از نظر تعداد و دارایی است.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان،  به گفته وی، شرکت های اصلی وابسته به شستا در اصفهان ۹ مورد هستند و مجموع این شرکت‌ها با احتساب بقیه شرکت‌هایی که دارای سهم اندکی از صندوق‌ها هستند و یا زیر مجموعه‌های سایر صنایع اند به ۱۸ شرکت می‌رسند.

 وی افزود: در مرحله اول همه شرکت‌ها به عنوان شرکت‌های واگذار شده از طرف دولت بوده و برخی از آنها خریداری شده اما سرمایه گذاری تکمیلی و توسعه ای در این شرکت‌ها به طور قطع محصول تلاش مدیران در شستا و صندوق بازنشستگی کشوری بوده است.

وی با اشاره به اهمیت هم افزایی در مجموعه شرکت های زیر مجموعه شستا، افزود: هم افزایی این مجموعه ها با هزینه تمام شده اجرای طرح ها را برای آنها کاهش خواهد داد.

 میرزایی با بیان اینکه ۲۵ طرح شستا به تدریج راه اندازی خواهند شد، گفت: شستا در سه سال آینده به بزرگترین شرکت دارنده مجتمع های دامپروری و تولید کننده شیر ایران تبدیل خواهد شد و با برخورداری از ۱۱ مجموعه خدمات رسان به عنوان بزرگترین خانواده در استان ها محسوب می‌شود.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نظام بنگاه داری بزرگ در اصفهان یک پدیده نهادینه شده و جا افتاده است که از پیشکسوتان نسل‌های گذشته صنعت در این استان انسان های بزرگ، صنعتگر، متخصص و ملی با روحیه خیر جمعی زیادی بودند که در کنار فعالیت‌های صنعتی، بنگاه های خیریه هم داشته اند.  

وی اظهار کرد: مسؤلیت اجتماعی باید شفاف باشد و در هزینه‌ها دیده شود و نمی‌توان از سود برای مسئولیت اجتماعی هزینه کرد، بلکه سود مربوط به بازنشسته و سهامداران است و باید نظام نامه ای در این زمینه تدوین شود تا بنگاه ها بتوانند کمک‌های مؤثر خود را در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی ارائه دهند.  

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به رسالت شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه وزارت در استان اصفهان گفت: این شورا به دنبال پیشبرد اهداف دولت و وزارت در استان است و پرداختن به موضوع مسئولیت اجتماعی و  حفظ اشتغال موجود در استان در دستور کار این شورا قرار دارد.

کامران کلانی با اشاره به ضرورت توسعه مسئولیت اجتماعی در شرایط کنونی، افزود: رویکرد ویژه ای در سطح مدیریت اقصادی و اجتماعی استان در خصوص پرداختن به مسئولیت اجتماعی وجود دارد و شرکت های تولیدی و  صنعتی نیز همراه با بخش دولتی اقدامات مؤثری انجام داده اند.

‌وی با بیان اینکه محور اجرای برنامه های مرتبط با مسؤلیت اجتماعی باید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان باشد، افزود: برنامه ریزی ها باید به گونه ای انجام شود که از ظرفیت های واحدهای اقتصادی به ویژه واحدهای اقتصادی زیر مجموعه های شرکت تأمین اجتماعی استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha