به گزارش ایسنا، بر خلاف آنچه کارشناسان جمعیت در چین انتظار داشتند، نرخ زاد و ولد در این کشور در دوران اعمال محدودیتهای کرونایی کاهش یافته است و این درحالیست که سیاست تک فرزندی در چین پایان یافته است.
به دنبال شیوع بیماری کووید-۱۹ در چین بسیاری از مقامات و کارشناسان جمعیت انتظار داشتند که با اعمال محدودیتهای کرونایی، نرخ زاد و ولد در کشور افزایش پیدا کند.
بررسی داده های اولیه حاکی از آن است که میزان زاد و ولد در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ بین ۹ تا ۳۲.۶ درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۹ در برخی از شهرهای چین کاهش یافته است.
نرخ زاد و ولد در این کشور سالهاست که به طور مداوم روند کاهشی داشته و بیشتر به این دلیل است که جوانان توانایی مالی برای فرزند آوری ندارند و نیز زنان مستقل از نظر مالی، سبک زندگی بدون فرزند یا مجرد ماندن را در پیش گرفته اند.
به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، دو فاکتور نرخ پایین باروری و سالخوردگی جمعیت در چین، دولت این کشور را بر آن داشته تا طیف وسیعی از سیاست ها را برای تشویق زاد و ولد از جمله لغو سیاست چندین ساله تک فرزندی و ارائه مزایای گسترده به زوج هایی که فرزند دوم دارند، در پیش گیرد.
انتهای پیام
نظرات