• شنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99120200523
  • خبرنگار : 30057

پیگیر بودن فناوران، شرط موفقیت ایده‌ها در تجاری سازی است

پیگیر بودن فناوران، شرط موفقیت ایده‌ها در تجاری سازی است

رییس مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه شهید بهشتی، میزان موفقیت ایده‌ها در تجاری سازی را منوط به پیگیر بودن صاحبان ایده دانست و گفت: جذب نیازهای صنعت و حل آنها توسط واحدهاو هسته‌های فناور دانشکده از جمله برنامه‌هایی است که با جدیت در مرکز دنبال می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا حسن‌زاده با اشاره به افتتاح همزمان 10 مرکز نوآوری مستقر در دانشکده‌های دانشگاه شهید بهشتی، با بیان اینکه "طرح نوآ" به عنوان فراخوانی برای جذب  ایده‌های نو در این مراکز نوآوری اجرا شده است، افزود: هدف از راه اندازی مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق جذب نوآوران در رشته‌های مهندسی برق، الکترونیک و مخابرات به منظور آموزش، مشاوره و حمایت از ایده‌های نوآورانه و کمک به تکمیل طرح کسب و کار آنها بوده است.

وی درخصوص مزایای ایجاد مرکز نوآوری در دانشکده برق برای اعضای هیات علمی و دانشجویان اظهار کرد: رشته مهندسی برق یکی از رشته‌های پیشرو در صنعت و کارآفرینی در جهان است اما عدم آشنایی با فنون کسب و کار، نبود محل انجام کار، ارائه آموزش‌های لازم و حمایت‌های مالی، مانع بزرگ در تحقق ایده دانشجویان به شمار می‌رود از این رو این مرکز نوآوری با ارتباط نزدیک با دانشجویان و اساتید سعی در رفع این موانع دارد.

حسن‌زاده آموزش‌های تخصصی رشته برق، آموزش مهارت‌های کسب و کار و آشنایی با بازار ایران، حمایت‌های مالی و فضای فیزیکی برای شروع کسب و کار و کمک به پیاده سازی ایده‌ها را از جمله خدمات این مرکز نوآوری نام برد.

رییس مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه شهید بهشتی ضمن اشاره به " طرح نوآ" که اخیرا برای جذب  و ثبت نام صاحبان ایده به مراکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفته، درباره فرآیند ورود به این مرکز، توضیح داد: پس از انتشار فراخوان، طی فرایندی ایده‌ها ثبت‌نام می‌شوند و پس از ارزیابی توسط مرکز، ایده‌های مناسب مورد آموزش وحمایت قرار خواهند گرفت و پس از ارائه آموزش، تکمیل ایده‌ها وساخت نمونه‌های اولیه، امکان ورود صاحبان ایده‌های برگزیده به مرکز رشد و پارک فناوری دانشگاه فراهم خواهد شد.

وی میزان موفقیت ایده‌ها در تجاری سازی را منوط به پیگیر بودن صاحبان ایده دانست و گفت: مرکز حمایت‌های آموزشی، تخصصی و مالی را از ایده‌های برتر انجام می‌دهد و اگر صاحبان ایده‌ها، فعال و پیگیر باشد، احتمال موفقیت آنها بسیار بالا است.

حس‌زاده تکمیل محل مرکز نوآوری در دانشکده برق، جذب نوآوران از طریق طرح "نوآ"، حمایت‌های آموزشی و مالی از گروه‌های نوآور، ارتباط وایجاد طرح‌های بین رشته‌ای مراکز نوآوری دانشکده و حمایت‌های لازم از آنها به منظور رشد و شکوفایی آنها را از برنامه‌های جاری این مرکز عنوان کرد و افزود: جذب نیازهای صنعت و حل آنها توسط واحدهاو هسته‌های فناور دانشکده از جمله برنامه‌هایی است که با جدیت در مرکز دنبال می‌شود.

به گزارش ایسنا، طرح " نوآ " ویژه مراکز نوآوری، دانشکده‌ها و پژوهشکده ها، به وسیله مرکز نوآوری پژوهشکده دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و بر اساس آن فراخوانی برای ارائه ایده‌های نو منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha