اقبال عباسی ۳۰ بهمنماه در این آئین با اشاره به اینکه احیای واحدهای راکد اهمیت بالاتری نسبت به احداث یک کارخانه دارد، اظهار کرد: سرمایهگذار هزینهای را برای احداث یک واحد تولیدی انجام داده، سپس این واحد بنا به دلایل گوناگون از جمله سیاستگذاریهای غلط، تحریم، مدیریت ضعیف و ... دچار رکود شده است، احیاکنندگان این واحد حکم پزشک را برای این صنعت دارند.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: افرادی که در شرایط نامطلوب اقتصادی اقدام به احیای واحدهای راکد میکنند، همانند کادر درمانی هستند که در شرایط بیماران کرونایی اقدام به احیای میکنند، همچنین این افراد پیشگام در مبارزه با استکبار نیز هستند.
وی با تاکید بر اینکه باید از افرادی که سرمایه خود را وارد تولیدی و اقتصادی میکنند، حمایت کرد، بیان کرد: تا زمانی که به کار ایرانی احترام نگذاریم، تولید ملی نیز شکل نمیگیرد، تحقق تولید ملی مساوی با استقلال کشور، اشتغال، رونق، رنگین شدن سفره مردم و جلوگیری از تحقق اهداف استکبار است.
عباسی در پایان تاکید کرد: امروز سنگرداران واقعی کشور فعالان اقتصادی هستند، امید است با بهرهبرداری از واحدهای صنعتی نیمهتمام شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در چهارمحال و بختیاری باشیم.
دولت باید بهجای صدور جواز تاسیس واحدهای نیمهتمام را به سرمایهگذاران معرفی کند
در ادامه محمد حمیدیه مدیرعامل کارخانه هافمن شهرکرد اظهار کرد: تعداد واحدهای راکد در کشور زیاد است و از ظرفیتهای بخشهای تولیدی به صورت کامل استفاده نمیشود، بهنظر میرسد دولت باید بهجای صدور جواز تاسیس واحدهای نیمهتمام را به سرمایهگذاران معرفی کند، این کار موجب صرفهجویی در زمان و هزینه میشود.
وی افزود: وزارت صمت برای واردات مواداولیه به واحدهای تولیدی تنها ۳۰ درصد ارز مورد نیاز را تخصیص میدهد، این کار موجب میشود واحدهایی که با ۱۰۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند با مشکل تامین مواداولیه مواجه شوند و این در سال جهش تولید مطلوب نیست.
حمیدیه در پایان گفت: این واحد تولیدی بنا به مشکلاتی دچار رکود شده بود، تلاش شد این واحد در مدت زمان کمتر از سه ماه به چرخه تولید برگردد.
۲۰ واحد صنعتی راکد در چهارمحال و بختیاری به چرخه تولید بازگشت
در پایان سجاد رستمی مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به واحدهای تولیدی فعال در استان، اظهار کرد: برخی واحدهای صنعتی در این استان در کشور بینظیر هستند، واحد ظریف مصور بزرگترین واحد تولید موکت و کفپوش در خاورمیانه است، ۸۰ درصد خوراک آبزیان در این استان تولید میشود و واحد تولید برفاف امسال جزو صادرکنندگان ممتاز در کشور معرفی شد.
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری ۵۵۵ جواز تاسیس در چهارمحال و بختیاری صادر شده است، افزود: این رقم در سال گذشته حدود ۵۱۱ مورد بود، همچنین در ۱۰ ماهه ابتدایی سالجاری ۱۱۵ مورد پروانه بهرهبرداری در استان صادر شد و این عدد در سال ۹۸ حدود ۹۳ مورد بود.
رستمی با اشاره به اینکه در سالجاری ۲۰ واحد صنعتی راکد در چهارمحال و بختیاری به چرخه تولید بازگشتهاند، خاطرنشان کرد: با احیای این واحدها برای ۳۶۶ نفر اشتغال ایجاد شد.
رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: محصولات برای عرضه در بازار باید کیفیت بالایی داشته باشند، شرکتی موفق است که بتواند متناسب با نیاز و ذائقه مردم تولید کند و در این مسیر نوآوری نیز از ضروریات است.
انتهای پیام
نظرات