• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99113022656
  • خبرنگار : 71498

عملیات اجرایی پتروشیمی پاسارگاد آغاز شد

عملیات اجرایی پتروشیمی پاسارگاد آغاز شد

عملیات اجرایی پتروشیمی پاسارگاد در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان امروز با حضور ویدیو کنفرانسی رئیس جمهور آغاز شد.

به گزارش ایسنا، قاسمی، مدیرعامل گروه مالی پاسارگاد دراین مراسم با اشاره به نگاه ویژه به محل احداث این مجتمع درمنطقه محروم استان هرمزگان گفت: ایجاد اشتغال در مناطق محروم یکی از اصلی ترین اولویت‌ها محسوب می‌شود که دراین راستا احداث مجتمع پتروشیمی پاسارگاد در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی این طرح که در راستای جلوگیری از صدور مواد خام هیدروکربوری، ایجاد اشتغال در مناطق محروم ساحلی و ایجاد درآمد صادراتی چند صد میلیون دلاری در سال، درست بعد از چهار ماه از آغاز عملیات اجرایی طرح مشابه در منطقه آزاد چابهار و در سواحل محروم مکران شروع می‌شود، حاکی از توجه به توسعه سرمایه‌گذاری طرح‌های مهم صنعتی و معدنی در کشور در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و فرمایشات مقام معظم رهبری است.
وی با اشاره بر اینکه پیش بینی شده در این منطقه چندین طرح پتروشیمی توسط بخش خصوصی به اجرا درآید، اظهار کرد: با این حال مجتمع پتروشیمی پاسارگاد اولین طرح بزرگ در این منطقه است که نیاز به حمایت دولت، صندوق توسعه ملی و دستگاه‌های ملی و استانی دارد.
بنابر اظهارات مدیرعامل گروه مالی پاسارگاد، طرح پتروشیمی پاسارگاد بعد از انجام مطالعات امکان سنجی مفصل و کسب مجوزهای لازم به منظور تولید انواع پلیمرها از خوراک گاز طبیعی با سرمایه گذاری حدود ۱.۵ میلیارد یورو در سه فاز به اجرا خواهد رسید.
این مقام مسئول از اجرای فاز اول این پتروشیمی شامل تبدیل گازطبیعی به متانول در این روز خبرداد و خاطرنشان کرد: در ساخت تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز این طرح از حداکثر توان تولید داخل استفاده خواهد شد.
گفتنی است، دراین مجتمع پتروشیمی محصولاتی همچون متانول با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن، الفین با ظرفیت تولید ۶۲۲ هزار تن در سال، پلی پروپیلن با ظرفیتی بالغ بر ۲۵۰ هزار تن، پلی اتیلن سنگین با ۳۱۰ هزار تن تولید سالانه  و برای اولین بار در کشور با ظرفیت تولید ۵۰ هزار تنی اتیلن پروپیلن دی ان مونومر در هر سال تولید خواهد شد.
خوراک این مجتمع گاز طبیعی بالغ بر ۴.۲ میلیون مترمکعب در شبانه روز خواهد بود که قرار است که از طریق خط لوله سراسری هفتم به این مجتمع انتقال یابد.
طرح عظیم مجتمع پتروشیمی پاسارگاد در زمینی به مساحت ۱۶۰ هکتار واقع در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان، در استان هرمزگان و در ۳۰ کیلومتری شرق منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار گرفته است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۱ ۰۹:۲۵

اولا :الان که گاز برای مصرف داخلی هم نداریم و افت برداشت چاه ها آغازشده میخواهید خوراک این مجتمع ها را از کجا بیاورید ثانیا :اگر تحولی در جایگزینی محصولات پتروشیمی پلیمر پایه بدلیل آلودگی محیط زیست انجام شودمانند جایگزینی الیاف کربن ،با اینهمه سرمایه گذاری که در این زمینه شده چه خواهید کرد ..استراتژی نوک دماغی جواب نمی‌دهد ....درازمدت فکر کنید ..البته بسیاری از مدیر نماها از اجرای این پروژه ها با پورسانت و کمیسیون مناقصات منافع نجومی می برند به فکر آینده نیستند

avatar
۱۳۹۹-۱۲-۰۱ ۲۲:۰۴

یاشاسین بانک پاسارگاد