• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99112820976
  • خبرنگار : 50223

خیانت ۶۰۰ میلیاردی در استان کهگیلویه و بویراحمد

خیانت ۶۰۰ میلیاردی در استان کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون علمی رئیس جمهور گفت: هزینه های صورت گرفته در پردیس دانشگاه آزاد واحد یاسوج بدون استفاده مانده، خیانت است.

" سورنا ستاری" امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ماه در بازدید از شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور دانشگاه آزاد یاسوج خطاب به رئیس دانشگاه آزاد یاسوج افزود: این همه هزینه که در پردیس دانشگاه آزاد یاسوج انجام شده و هم اکنون بدون استفاده مانده، خیانت است چرا که شاهد فرسوده شدن و ترک خوردن دیوارهای ساختمان های این پردیس هستیم.
وی اظهارکرد: چرا سرای نوآوری و مرکز رشد در این پردیس راه‌اندازی نکردید تا حداقل استفاده از این پردیس شود.
همچنین "کرم جانی پور"، رئیس دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در جمع خبرنگاران در خصوص صحبت‌های معاون علمی رئیس جمهور اظهارکرد: با حضور معاون علمی رییس جمهور طرح توجیهی دانشگاه آزاد یاسوج در خصوص ایجاد شهرک زیست‌فناوری فعالیت‌های کشاورزی ارائه شد.
وی تاکید کرد: پردیس دانشگاه آزاد یاسوج در روستای "سرآبتاوه" ۳۸ هکتار با اعیانی ۵۶ هزار متر ساخته شده که ۲۳ هزار متر از این میزان قابلیت استفاده دارد و مابقی از ۵۰ تا ۹۰ درصد کار شده و نیاز به تکمیل دارد.
رئیس دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: دکتر ستاری در بازدیدی که از این پردیس داشتن پیشنهاد داد که یکی از ساختمان های این پردیس به فعالیت های فناورانه و دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اختصاص داده شود.
جانی پور تصریح کرد: ایشون گفتند حیف است این پردیس از این با پتانسیل های ویژه بدون استفاده مانده است.
وی ادامه داد: دکتر تهرانچی رئیس سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به طور ویژه پیگیر مشکل پردیس دانشگاه آزاد یاسوج است و این مسئله را در دستور کار خود قرار داد، مساعدت‌های ویژه در این زمینه داشت و سه میلیارد تومان به دانشگاه آزاد یاسوج کمک کرد تا توانستیم سند تک برگی این پردیس را دریافت کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: آقای تهرانچی پیگیر هستند تا این پردیس بدون استفاده نماند و به مرکز دانش بنیان و مرکز زیست فناورانه تبدیل شود.
جانی پور تاکید کرد: تصمیم در خصوص پردیس دانشگاه آزاد یاسوج با سازمان مرکزی دانشگاه آزاد است و سیاست سازمان فروش اموال دانشگاه نیست.
وی اظهارکرد: با توجه به پتانسیل این پردیس و جایگاه فعالیت‌های دانش بنیان طرح بلوک محور را در یاسوج مبنای کار خود قرار داده ایم تا بتوانیم در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهیم.
رئیس دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: به نرخ امروز در پردیس دانشگاه آزاد واحد یاسوج که بدون استفاده مانده است ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است و برای تکمیل این مجموعه نیاز به اعتبار ویژه داریم.
جانی پور افزود: سال ۹۱ دانشگاه آزاد یاسوج در این پردیس مفتخر کردیم که با توجه به بُعد مسافت با شهر یاسوج و کاهش دانشجویان به ساختمان قبلی در روستای "بلهزار" برگشت داده شد و این پردیس بدون استفاده ماند.
وی اظهارکرد: با توجه به بالا رفتن هزینه ها و کمبود سرمایه دانشگاه آزاد طرح‌های ما با رکود مواجه شده اما با پیگیری های دکتر تهران چی و قول مساعد دکتر ستاری جهت کمک امیدواریم به نتیجه برسد.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه آزاد استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قاعدتاً احداث و ساخت پردیس دانشگاه آزاد یاسوج در روستای "سرآبتاوه" بر اساس کار کارشناسی شده نبوده و این همه هزینه به مراتب از خرید زمین در سطح شهر یاسوج بالاتر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۱۴:۴۷

هر کی هر کیه اینم رو همه اون پولای که دزدیده شد حیف ومیل شد مردم بیچاره چ گناهی دارند فقیری و گرسنگی داره بیداد میکنه به فکر شکم مردم باشین

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۱۶:۲۴

زمین های دانشگاه بلهزار را بفروشید جهت تجاری و مسکونی تا یه پردیس دانشگاه ازاد خیلی مدرن تو سراب تاوه احداث بشه و جذب دانشو تمام استان های کشور و خارج کشور داشته باشیم چونکه اونجا ورودی شیرازه و رو کمربندی مکانش بسیار عالی و زیباست

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۹ ۰۰:۱۱

برو عمو خدا روزیتو یه جای دیگه بده.الان نصف دانشگاههای غیر دولتی خالی شده و حتی بعید نیست چند سال دیگه دانشگاههای دولتی هم بدون متقاضی باشند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۱۸:۰۸

خیلی مسخره جناب جانی پور بحث رو عوض کردن جوابگو هزینه هنگفتی باشید که کردید هم شما هم بقیه افرادی که مسئول بودن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۱۹:۱۶

یاسوج همون دانشگاه بلهزار بسشه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۲۱:۲۱

سلام بطور کلی در شهر یاسوج قوم گرایی ملاکه وهر نماینده ای میاد دل به این کارا نمیبنده وبرای قوم وعشیره خودش فقط قدم برمیداره.. یاسوج تا 300سال دیگه هم چیزی نمیشه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۲۳:۳۰

ای روزگار .حداقل یه جواب منطقی تحویل بدید🙄

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۲۳:۳۶

خودمون بیکار......این هم از جواب مدیرانمون....ای خدا😭

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۸ ۲۳:۵۰

ستاری گفت هزینه الکی کردین جانی پور چشم انداز دویست ساله داشته که خوب تا اون موقع باید این ساختمون ها تخریب و دوباره ساخت و ساز بشه یعنی پول زیادی از دانشجو گرفته بودن و نمی دونستن چیکارش کنن همین بهلزار برا دانشگاه آزاد کافی بود

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۹ ۰۳:۲۷

چو ناکس به ده کدخدایی کند کشاورز باید گدایی کند

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۹ ۱۴:۲۲

ستاری میگه ۶۰۰ میلیارد تومان چیکارش کردین که دیوارهای ساختمان دانشگاه هم ترک براشته،تازه میگن به اعتبار وییییژه نیاز داریم،مردم نون شب ندارن، آخ که ادمی چقد حریصه،خدا به فریاد ای ملت برسه🤔