• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99112720054
  • خبرنگار : 50191

ارتقا ۲۰۰ تنی تولید گوشت شتر مرغ در سیستان و بلوچستان

ارتقا ۲۰۰ تنی تولید گوشت شتر مرغ در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر ٣٧ واحد پرورش شترمرغ صنعتی و سنتی با ظرفیت سالیانه تولید ٢٠٠تن گوشت مشغول فعالیت می‌باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از جهاد کشاورزی استان، غلام رضا سرگزی افزود: واحد های پرورش صنعتی شترمرغ، شامل ۴ واحد پرورش شترمرغ توأم (پرواری و مولد)و ١٠ واحد شتر مرغ پرواری است که جمعا ظرفیت پرورش ۴١۵٠ قطعه شتر مرغ پرواری و مولد را دارا می‌باشند.

وی بیان کرد: ١١ واحد پروار بندی سنتی ١٠ قطعه ای شتر مرغ و ١٢ واحد پرورش شتر مرغ مولد سنتی ۵٠ قطعه ای نیز با مشارکت بهره برداران و سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان سیستان وبلوچستان احداث شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شتر مرغ را داراست و استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ استان می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha