• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99112719659
  • خبرنگار : 90111

واکنش فلیک به جایگزینی یواخیم لوو

واکنش فلیک به جایگزینی یواخیم لوو

سرمربی بایرن مونیخ تاکید کرد که در شرایط کنونی به هیچ وجه به جایگزینی یواخیم لوو در تیم ملی فوتبال آلمان فکر نمی کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیلد، فلیک بعد از آنکه به عنوان جایگزین کواچ انتخاب شد  توانست نتایج درخشانی با بایرن مونیخ کسب کند.

فلیک به عنوان سرمربی موقت بایرن انتخاب شد اما آنقدر با تیم خوب کار کرد که سران بایرن مجبور به انتخاب او به عنوان سرمربی رسمی تیم شدند تا جایی که او تا سال ۲۰۲۳ با باواریایی ها قرارداد دارد.

از فلیک به عنوان یکی از گزینه های جدی جایگزینی یواخیم لوو در تیم ملی فوتبال آلمان یاد می شود که این مساله واکنش او را به دنبال داشت.

سرمربی بایرن گفت: من از حضور در بایرن بسیار خوشحال هستم. من تیم بسیار خوبی دارم و از شرایط کاری خود بسیار راضی هستم. در شرایط کنونی تیم ملی نیاز به تغییر ندارد و من هم به جایگزینی لوو فکر نمی کنم.

او درباره رابطه اش با یواخیم لوو گفت:من و یواخیم لوو دوست هستیم و ۸ سال با هم کار کردیم. براین باور هستم که لوو عملکرد بسیار خوبی در  تیم ملی داشت و همچنان می تواند به تیم کمک کند. به یاد می آورم که همه بعد از  قهرمانی ما در جام جهانی ۲۰۱۴ از سبک بازی تیم به وجد آمدند. یواخیم لوو بیشترین سهم را در تغییر و تحول فوتبال آلمان و قهرمانی در جهان داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha