به گزارش ایسنا حجت الاسلام والمسلمین مصطفی محامی در دومین اجلاس سالانه شوراهای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان با اشاره به برگزاری اولین اجلاس شوراها در هفته وحدت سال گذشته، گفت: مهمترین هدف تشکیل این شوراها، استفاده از خرد جمعی افراد هر منطقه در تصمیمسازی و تصمیمگیریها بود.
امام جمعه زاهدان نقش جلسات شوراها را در ریشه یابی، تحلیل و بررسی مشکلات در مساعدت به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان، خوب ارزیابی کرد و افزود: با این وجود منتظر نقشآفرینی بیشتر اعضای شوراها در رسیدگی به مسائل مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و پیگیری مطالبات مردم استان هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین محامی بیان داشت: شوراها و کمیتههای تخصصی در زاهدان تشکیل شده که جای چنین شوراهایی در شهرستانها خالی است و باید ترکیب شوراهای شهرستانی به گونهای باشد که امکان ورود به سایر عرصهها را داشته باشند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به برنامهریزیهای صورت گرفته در خصوص راهاندازی شورای افتاء در استان عنوان کرد: با معرفی جمعی از علمای متخصص از جانب مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی و مولوی عبدالرحمان چابهاری، ترکیبی از نیروهای جوان و با تجربه مشخص و به زودی جلسات این شورا در استان تشکیل خواهد شد.
وی حل مسائل مختلف در سیستانوبلوچستان را مستلزم پیگیری جدی مصوبات شوراها در جهت تحقق اهداف مد نظر دانست و افزود: فرهنگ و اقتصاد مهمترین مسئله و ارکان اصلی رشد و توسعه و عامل تامین امنیت پایدار هستند و باید برای خدمت رسانی در این عرصه های مهم تلاش کرد.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستانوبلوچستان، پیشنیازهای رشد و توسعه در استان را بر شمرد و گفت: تقویت وحدت، یکصدایی، همدلی و انسجام بین مردم، مسئولان و دانشگاهیان از ارکان اصلی رشد و پیشرفت در استان است و ملتهب شدن فضای همدلی زمینههای رشد را از بین خواهد برد.
حجت الاسلام والمسلمین محامی به ارائه گزارشی از اهداف و سیاست های مد نظر در طول دوره حضور خود در سیستان و بلوچستان پرداخت و عنوان داشت: پیگیری مسائل استان از مرکز کشور، تاکید بر گفتگو و بحث بر اساس منطق و عقلانیت، محوریت و اهتمام به قانون و از بین بردن فرهنگ غلط افتخار به برخی قانونشکنیها، مشارکت اهل سنت در حل مشکلات بر اساس نظر خودشان، اهتمام و اولویت بخشی به مشکلات استان و گره نزدن آن به دیگر مشکلات کشور، تصمیمگیری در امور مذهبی بر اساس فقه مذهب، ایفای نقش نظارتی از نگاه حاکمیتی و پرهیز از تصدیگری و همچنین آیندهنگری در مسائل و نیازهای استان از مهمترین سیاستهای مد نظر بوده ما در استان بوده است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات جمعی از مسئولان استان با مسئولان ارشد کشور گفت: جلب توجه مسئولان کشوری به استان و افزایش سرمایهگذاری و تسریع در اجرای پروژه ها، جذب بیشتر اهل سنت در نیروهای نظامی، رفع معضل حاشیهنشینی و فاقدین شناسنامه و همچنین مبارزه با قاچاق و مواد مخدر از جمله موارد مهم پیگیری شده در سلسله جلسات در مرکز کشور بود.
امام جمعه زاهدان خاطر نشان کرد: کارها، قابل پیگیری و مشکلات، به تدریج قابل حل هستند و در صورت همراهی و حفظ آرامش در چند سال آینده شاهد رشد و پیشرفت استان خواهیم بود.
نماینده مقاممعظم رهبری در امور اهل سنت استان از تلاش های صورت گرفته برای واسطهگری در حل مشکلات و همراه کردن نگاهها بین استان و مرکز کشور خبر داد و اظهار کرد: افزایش رفت و آمدها با مرکز کشور زمینه همکاریهای بیشتر را فراهم خواهد کرد.
حجت الاسلام و المسلمین محامی گفت: ارائه خدمات به حوزههای علمیه اهل سنت توسط شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور زیر نظر سازمان اوقاف تعریف شده است که از استان سیستانوبلوچستان نیز پنج نماینده در این مرکز حضور دارند و نیاز است تا ابتدا مشکلات و چالشهای احتمالی این مرکز را در استان مشخص و سپس برای پیگیری مشکلات در مرکز کشور گفتگو کنیم.
انتهای پیام
نظرات