• پنجشنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99112317475
  • منبع : نمایندگی گیلان

لغو نماز جمعه فردا در ۱۴ شهر گیلان

لغو نماز جمعه فردا در ۱۴ شهر گیلان

ایسنا/گیلان رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان، با بیان اینکه نماز جمعه فردا در ۱۴ شهر نارنجی گیلان اقامه نمی شود، گفت: در رشت نماز جمعه داریم.

حجت الاسلاو والمسلمین ولی عادلی در گفت وگو با ایسنا، از لغو اقامه نماز جمعه در برخی از شهرهای استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: در ادامه همکاری و همراهی با ستاد ملی مدیریت و مقابله با ویروس کرونا و تصمیم کمیته استانی، نماز جمعه فردا، ۲۴ بهمن در شهرهای وضعیت نارنجی برگزار نمی شود.

وی با بیان اینکه در حالت عادی ۳۵ شهر نماز جمعه را اقامه می کنند، افزود: شهرهای لاهیجان، رودسر، چابکسر، کلاچای، رحیم آباد، صومعه سرا، گوراب زرمیخ، رودبار، لوشان، منجیل، رستم آباد، ماسال، آستانه اشرفیه و بندرکیاشهر نماز جمعه را اقامه نخواهند کرد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گیلان، از اقامه نماز جمعه در سایر شهرها همراه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعمل های بهداشتی خبر داد و خاطرنشان کرد: نماز جمعه فردا در رشت نیز به امامت آیت الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در گیلان اقامه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha