• چهارشنبه / ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99112216825
  • خبرنگار : 50006

افتتاح چندین طرح عمرانی و خدماتی در اهر،  هوراند و کلیبر

افتتاح چندین طرح عمرانی و خدماتی در اهر،  هوراند و کلیبر

ایسنا/آذربایجان شرقی به مناسبت دهه فجر چندین طرح عمرانی و خدماتی در شهرستان های اهر، هوراند و کلیبر افتتاح شد.

با حضور مسئولان شهرستان اهر چند طرح عمرانی و خدماتی از جمله روکش آسفالت قطعه یک و قطعه دو با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال، طرح هادی روستای زاخر با هزینه ۲۵۰ میلیون تومان، واحد تولید تونر پرینتر توسط یک واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی اهر با اعتبار پنج میلیارد تومان،  گازرسانی روستاهای کولی‌درق - قلعه شامی، کرملو و جوانشیخ با ۱۱۰ خانوار، ۱۵ کیلومتر شبکه گذاری با اعتبار یک میلیارد تومان و دو گلخانه هیدروپونیک شیشه‌ای راجی و حکمتی در سطح ۵۰۰۰ متر جمع کل سرمایه گذاری ۵۲ میلیارد ریال و کارگاه تولید صابون های گیاهی افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، هم‌چنین طرح دوبانده کمربندی اهر- مشگین شهر به طول شش کیلومتر با اعتبار ۷۴۰ میلیارد ریال نیز کلنگ زنی شد.

با حضور مسئولان شهرستان هوراند نیز کارخانه خشکبار و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، برق رسانی به منطقه گردشگری علی آباد و صندوق خرد زنان روستای مرادلو در مجموع با هزینه ۴۶ میلیارد ریال بهره برداری شد.

هم‌چنین با حضور مسئولان شهرستان کلیبر، فاز دوم نیرو رسانی قلعه‌ی بابک، ۲۱ طرح مخابراتی، کمپ گردشگری دیوری، ۱۰ پروژه‌ی توزیع برق، چهار پروژه‌ی شهرداری در مجموع با هزینه حدود ۱۸۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

همچنین به مناسبت دهه مبارک فجر و با حضور جمعی از مسئولان و دانشگاهیان شهرستان اهر اولین کارخانه تولید کننده تونر پرینتر و ادوات چاپ در کشور در محل سوله‌های صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر افتتاح شد.

طراح و مخترع ایده شرکت رسام رزین ایرانیان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در فاز اول این واحد تولیدی هر ماه بالغ بر ۳۵ تن پودر پرینتر تولید خواهد شد که برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده و از لحاظ کیفیت با مشابه خارجی آن نه تنها برابری می‌کند بلکه دارای کیفیتی بالاتر نیز است.

رضا تقی زاد افزود: برای فاز اول این پروژه که تولید پودر پرینتر است، تاکنون بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده و سعی می‌کنیم تا در آینده‌ای نزدیک نیز فاز بعدی این طرح که تولید پودر پرینتر رنگی و برخی محصولات پلیمری است را به خط تولید این کارخانه اضافه کنیم.

وی گفت: با توجه به تحریم‌ها و مسائل اقتصادی کشور، تمامی ملزومات هم‌چون مواد اولیه این کارخانه از داخل کشور تهیه شده و تمامی دستگاهها نیز طراحی بومی است.

محمود برزگری از بازرسان شرکت رسام رزین ایرانیان نیز در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: این طرح تولیدی که اولین طرح دانش بنیان شهرستان اهر در سال ۹۷ است، پیش از این در انحصار چهار کشور بوده و با افتتاح این واحد تولیدی، ایران پنجمین کشور در سطح جهان است که به این فناوری دست پیدا کرده است.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha