• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99112116424
  • خبرنگار : 50024

مدیرکل نوسازی مدارس البرز:

۸۵ درصد مدارس البرز دو شیفته است

۸۵ درصد مدارس البرز دو شیفته است

ایسنا/البرز مدیر کل نوسازی مدارس استان البرز گفت: یکی از دلایل اصلی کمبود فضاهای آموزشی در البرز مهاجرت پذیری بالای استان است به گونه ای که رشد جمعیت دانش آموزی زمینه ساز مشکلات فراوانی نظیر تراکم بالای کلاس‌ها و دو شیفته شدن ۸۵ درصد مدارس در این استان شده است.

محمد دلاوریان در مراسم آغاز احداث مدرسه خیرساز ۱۲ کلاسه کمالی دهقان در کرج گفت: در چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با مشارکت خیرین و تخصیص اعتبارات دولتی ۱۵ پروژه آموزشی، ورزشی و نمازخانه دراین استان آماده بهره برداری است.

به گزارش ایسنا، دلاوریان خاطرنشان کرد: ۶۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و کمک خیران  برای بهره برداری از این طرح‌ها هزینه شده ‌است.

وی یادآورشد: با افتتاح این تعداد پروژه آموزشی، ۱۵۰ کلاس درس به فضای آموزشی این استان افزوده می شود.

وی در ادامه به ضرورت استاندارد سازی سیستم گرمایشی مدارس تاکید کرد و گفت:  در حال حاضر استانداردسازی ۵۱ مدرسه استان با اعتباری بالغ بر۲۲۰میلیارد ریال در حال انجام است.

وی تصریح کرد: یکی از دلایل اصلی کمبود فضاهای آموزشی در البرز مهاجرت پذیری بالای استان است به گونه ای که رشد جمعیت دانش آموزی زمینه ساز مشکلات فراوانی نظیر تراکم بالای کلاس‌ها و دو شیفته شدن ۸۵ درصد مدارس، در این استان شده است.

وی بیان کرد: ۴۰ درصد ازهزینه ساخت ۱۵ پروژه ای که درایام الله دهه مبارک فجرامسال افتتاح می شود توسط خیرین نیک اندیش تامین شده است.

دلاوریان افزود : این مدرسه خیرساز توسط حاج محمود کمالی دهقان درشهرک رازی حصارک ناحیه ۴ کرج که از مناطق پرتراکم دانش آموزی است در زمینی به مساحت ۴۰۰۰متر مربع و زیربنای ۱۷۰۰ متر مربع در سه طبقه برای دانش آموزان دبیرستانی و اعتبار ۶۰ میلیارد ریال توسط خیر نیک اندیش ساخته می شود.

دلاوریان گفت: پیش بینی می شود اینچ پروژه تا مهر ماه سال ۱۴۰۰ افتتاح و به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha