• چهارشنبه / ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۲:۵۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 99112116174
  • خبرنگار : 71424

زیر ۱۸ ساله های فاقد کدملی با شناسنامه دکتر بروند

زیر ۱۸ ساله های فاقد کدملی با شناسنامه دکتر بروند

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به برخی چالش های پیش روی طرح حذف دفترچه های بیمه درمان گفت: وقتی نسخه نویسی الکترونیک باشد، می توانیم پرونده الکترونیک سلامت بیماران را داشته باشیم، اما در سیستم کاغذی معمولا بیماران نتایج همه آزمایش ها را نگه داری نمی کنند و پرنده کاملی ندارند، اما اکنون فرصت خوبی برای تشکیل پرونده الکترونیک سلامت به دست آمده و یک کار ملی است که نفعش برای نظام سلامت و بیمار است.

دکتر شهرام غفاری در گفت وگو با ایسنا، درباره چالش های پیش روی اجرای طرح حذف دفترچه های بیمه درمان سازمان تامین اجتماعی از ابتدای اسفندماه اظهار کرد: به نظر می آید که همه باید بپذیریم با ورود تکنولوژی در جای جای زندگی ما، بخش سلامت نیز در سطح جهان به سمت استفاده از تکنولوژی برای بهتر شدن شرایط بیماران رفته است.

وی افزود: وقتی نسخه نویسی الکترونیک باشد، می توانیم پرونده الکترونیک سلامت بیماران را داشته باشیم، اما در سیستم کاغذی معمولا بیماران نتایج همه آزمایش ها را نگه داری نمی کنند و پرنده کاملی ندارند اما اکنون فرصت خوبی برای تشکیل پرونده الکترونیک سلامت به دست آمده و  یک کار ملی است که نفعش برای نظام سلامت و بیمار است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه به نظر می رسد در مسیر اجرای طرح حذف دفترچه های کاغذی با دو چالش رو به رو باشیم اظهار کرد: چالش نخست، اطلاع رسانی و آگاهی دهی به مردم است. تلاش می کنیم با اطلاع رسانی صحیح از طریق رسانه ها به مردم بگوییم که قرار نیست اتفاق نگران کننده ای رخ بدهد، تا الان با دفترچه به مراکز درمانی مراجعه می کردید و اکنون می توانید با کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه درمانی اقدام کنید.

غفاری افزود: به این ترتیب که اگر زیر ۱۸ سال سن دارید، شناسنامه تان را همراه خود ببرید، اگر بیمه شدگان زیر ۱۸ سال کدملی نداشته باشند می توانند شماره دفترچه بیمه شان را نیز بنویسند. اگر اتباع خارجی هستید با کد فراگیر یا کد اختصاصی مندرج در جلد دفترچه درمانی مراجعه کنید. همچنین باید به پزشکان بگوییم که هربار بیمار را ویزیت می کنند روی سربرگ نسخه، کدملی بیمار را حتما درج کنند.

وی با اشاره به اینکه یک چالش دیگر ما مربوط به دو استان فارس و مازندران است گفت: یک مشکل کوچک در دو استان فارس و مازندران داریم که پزشک خانواده دارند. در حال تدوین فرایند کار در آنجا هستیم که طرح مطابق با برنامه پزشک خانواده شان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha