• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99112115712
  • خبرنگار : 50212

یک معادله و دو مجهول:

1561 بیمه‌ بیکاری‌بگیر در شهری که نیروی کار کم دارد!

1561 بیمه‌ بیکاری‌بگیر در شهری که نیروی کار کم دارد!

ایسنا/مرکزی مسئول نمایندگی اتاق بازرگانی استان مرکزی در ساوه با اشاره به اینکه این شهرستان با بحران کمبود نیروی کار روبروست، بر ضرورت معرفی واجدین شرایط مقرری بیمه بیکاری به اشتغال در واحدهای صنعتی و تولیدی جویای نیروی کار تاکید کرد.

سعید رضوانی در گفت‌وگو با ایسنا، کمبود نیروی انسانی را مشکل جدید صنایع دانست و افزود: اغلب واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان ساوه با کمبود نیروی کار مواجه هستند و این کمبود نیروی کار در حالی است که تامین اجتماعی ماهانه حجم قابل توجهی مقرری بیمه بیکاری به کارگران بیکار پرداخت می‌کند و بخشی از دریافت کنندگان مقرری بیمه بیکاری، نیروی انسانی با تجربه و کارآمدی هستند که صنعت شهرستان به توان و نیروی کار آنها و تجربه مفیدشان نیاز مبرم دارد.

وی بیان کرد: براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی طی ۱۰ ماهه امسال ۱۵۶۱ نفر در شهرستان ساوه مقرری بیمه بیکاری معادل مبلغی بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان دریافت می‌کنند که بار مالی سنگینی را بر این سازمان تحمیل می کند.

رئیس انجمن مدیران صنایع به عوارض اجتماعی خروج نیروی کار از فضای تولید و کار اشاره کرد و افزود: عوارض اجتماعی و اقتصادی نظیر دلسردی از کار، فعالیت در اسنپ و سرمایه‌گذاری در بورس و ... که بتواند شرابط بهتری از نظر درآمدی برای فرد رقم بزند، موجب شده است که بخش قابل توجهی از نیروی کار برای دریافت مقرری بیمه بیکاری از فضای تولید و اشتغال در صنایع با وجود تقاضای بسیاری برای جذب نیروی کار، کناره‌گیری کنند.

وی خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای برون رفت از این مشکل شد و افزود: قانون تکلیف کرده است وقتی یک واحد تولیدی نیاز به نیروی کار دارد باید فردی که بیمه بیکاری دریافت می‌کند برای اشتغال در این صنعت معرفی شود و در صورت امتناع فرد، بیمه بیکاری او قطع شود.

رضوانی افزود: با وجود اینکه بخشی از سرمایه سازمان تامین اجتماعی صرف پرداخت مقرری بیمه بیکاری می شود، اما مشمولین دریافت بیمه بیکاری برای اشتغال مجدد به صنایع معرفی نمی شوند. اداره کار به عنوان متولی صدور حکم برای پرداخت مقرری بیمه بیکاری و تامین اجتماعی به عنوان پرداخت کننده این مقرری مکلفند طبق قانون این افراد را برای کار به واحدهای تولیدی و صنعتی جویای نیروی انسانی معرفی کنند.

وی تصریح کرد: بحران کمبود نیروی کار در صنایع ساوه به حدی است که مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی آگهی و درخواست نیروی کار بالای ۴۵ سال سن و  با حداقل مدرک تحصیلی را منتشر می‌کنند ولی با این وجود همچنان با کمبود نیروی انسانی به عنوان چالش اخیر صنایع مواجه هستیم.

مسئول نمایندگی اتاق بازرگانی استان مرکزی در ساوه همچنین خواستار تفویض اختیارات برای انجام امورات اداری مربوط به صنایع در شهرستان و عدم تردد به مرکز استان با فعالیت اتاق صنعت و معدن مستقر در شهر صنعتی کاوه ساوه شد.

وی در ادامه گفت: وضعیت صنایع شهرستان نسبت به گذشته بهتر است اما نیاز به بستر مناسب‌تر و تامین زیرساخت‌ها برای رونق بیشتر دارند تا اتفاقات بهتری بیفتد و با همدلی و هم افزایی می توان بر مشکلات فائق آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha