• یکشنبه / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99111914482
  • خبرنگار : 50181

مدیرکل محیط زیست استان:

گردوغبار اصلی ترین منبع آلودگی هوای کرمانشاه است

گردوغبار اصلی ترین منبع آلودگی هوای کرمانشاه است

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه، گردوغبار اصلی ترین منبع آلودگی هوای شهر کرمانشاه است.

فریدون یاوری در جلسه هوای پاک استان که امروز (19 بهمن) با حضور استاندار برگزار شد، با بیان اینکه کرمانشاه نسبت به بسیاری از کلانشهرها در زمینه آلودگی هوا و روزهای غیراستاندارد وضعیت بهتری دارد، گفت: از ابتدای امسال فقط هفت روز هوای غیراستاندارد داشتیم که از این تعداد پنج روز هشدار و دو روز بحران و اضطرار بوده است.

وی ادامه داد: در همین روزهای غیراستاندارد نیز آلودگی مربوط به تمام روز نبوده و فقط چند ساعت از روز در شرایط غیراستاندارد قرار داشتیم.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه گرد و غبار را اصلی‌ترین منبع آلودگی هوای شهر کرمانشاه دانست و با بیان اینکه کرمانشاه از نظر سایر آلاینده‌ها مشکل جدی ندارد، افزود: البته در برخی از روزهای سرد سال که برخی صنایع از سوخت جایگزین گاز استفاده می‌کنند، با مشکلاتی مواجه می‌شویم و به دلیل پدیده وارونگی، آلودگی در سطح شهر باقی می‌ماند.

یاوری با بیان اینکه برای استفاده از سوخت‌های جایگزین خصوصا مازوت در فصل سرما دستورالعمل‌های ویژه‌ای از جمله تایید در کارگروه استانی مربوطه و شورای تامین وجود دارد، خاطرنشان کرد: اکنون عمده‌ترین مصرف مازوت را در نیروگاه‌ها و صنایع سیمان داریم که بر اساس آخرین اطلاعات کسب شده همچنان از مازوت استفاده می‌کنند.

وی عنوان کرد: بیشترین سهم مصرف مازوت هم اکنون مربوط به نیروگاه بیستون با 70 تن در ساعت و پس از آن مربوط به دو کارخانه سیمان غرب و سیمان سامان است.

به گفته این مسئول، دو روز بحرانی و اضطراری که در سال جاری داشتیم مربوط به همین روزهایی است که صنایع از مازوت استفاده کردند.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه از تدوین سیاهه انتشار آلودگی هوای کرمانشاه خبر داد که با هدف تعیین سهم آلاینده‌ها انجام می‌شود.

یاوری اظهار کرد: تجارب گذشته نشان می‌دهد سهم وسایل نقلیه از آلودگی هوای کرمانشاه بین 65 تا 75 درصد، سهم بخش صنعت حدود 20 درصد و مابقی مربوط به سایر بخش‌ها است.

وی گفت: البته در ایامی که صنایع از مازوت استفاده می‌کنند سهم آلایندگی صنایع به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.

علی اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب هم گفت: هم اکنون از هفت نیروگاهی که داریم، فقط نیروگاه بیستون از مازوت استفاده می‌کند.

وی از آسیب جدی که مصرف مازوت به نیروگاه‌ها وارد می‌کند یاد کرد که باعث می‌شود خود آنها نیز تمایلی به استفاده از این سوخت نداشته باشند و افزود: کاهش راندمان و آسیب‌ جدی به تجهیزات از مهمترین پیامدهای استفاده از مازوت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha