به گزارش خبرنگار ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی، عصر امروز، چهارشنبه اول اسفند، در همایش کرمانشاه و وفاق ملی که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه کرمانشاه شخصیتهای بزرگ و چهرههای فرهنگی و هنری بسیاری را در خود پرورش داده، گفت: کرمانشاه خانه ادیان و مذاهب و فرق مختلف است و پیروان آنها با همدلی در کنار هم زندگی میکنند. کرمانشاه ویترین زیبای همدلی و همبستگی اقوام مختلف است و باید از این همگرایی الگو گرفته و از آن تقدیر کنیم.
رئیس شورای اقوام، ادیان و مذاهب با بیان اینکه مردمان این دیار سنگربانان مرزهای غربی کشورند و سالها از کشور مقابل بیگانگان دفاع کردهاند، گفت: دولت چهاردهم هم با شعار وفاق به دنبال ایجاد همگرایی در جامعه است. دکتر پزشکیان اهل صحبتهای سیاستبازانه نیست و نمیخواهد حرف های پوپولیستی بزند. او بارها اظهار کرده که رئیس جمهور همه مردم است و در عمل هم این موضوع را نشان داده است.
علوی افزود: برخی بودند که شعار فراجناحی دادند، اما دولت جناحی تشکیل دادند، اما در دولت دکتر پزشکیان شاهدیم که از همه طیفها و گروهها حضور دارند. باید از اختلاف پرهیز کنیم؛ از اختلاف هیچ ثمری حاصل نمیشود. برای پیشرفت کشور همه باید دست به دست هم بدهیم و به توسعه کشور کمک کنیم.
منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه نیز با بیان اینکه وفاق مهمترین رویکرد و زینت دولت دکتر پزشکیان است، گفت: وفاق موجب افزایش سرمایه اجتماعی شده و گسست اجتماعی را از بین می برد.
وی افزود: دکتر پزشکیان به وفاق ملی اعتقاد راسخ دارد و در عرصههای مختلف نیز به این گفتمان پایبند بوده و براساس آن عمل کرده و ما هم در استان در همین مسیر پیش میرویم.
حبیبی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه الگویی برجسته از وفاق است، گفت: کرمانشاه نمونهای از وحدت در عین تنوع است. مردم این استان با وجود تنوع قومی، مذهبی، فرهنگی و زبانی سالهاست به شکل مسالمت آمیز در کنار هم زندگی می کنند و وحدت به معنای واقعی را میتوان در این استان دید.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه برای ساختن ایران به تقویت وفاق و همدلی نیاز داریم، گفت: برای تحقق و تقویت وفاق باید باهم گفتوگو کنیم و همه «ما» شویم.
وی افزود: اگر ثبات سیاسی، تقویت امنیت، رشد و توسعه اقتصادی و... می خواهیم باید وفاق در کشور تقویت شود.
در این نشست نمایندگان بخشهای مختلف به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
انتهای پیام
نظرات