• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۳:۴۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99111913720
  • خبرنگار : 71567

حیاط خلوتی به نام "دانشگاه غیرانتفاعی"

کاسبان علم در برخی موسسات غیرانتفاعی به‌دنبال چه هستند؟!

کاسبان علم در برخی موسسات غیرانتفاعی به‌دنبال چه هستند؟!

حدود ۳۵ سال پیش وقتی آیین‌نامه تاسیس "دانشگاه غیرانتفاعی" به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید، شاید کمتر کسی تصور می‌کرد بعد از گذشت بیش از ۳دهه، برخی از این موسسات به جای ارتقای سطح کیفی آموزش‌ عالی‌ و پاسخگویی به‌ عطش‌ علمی جامعه‌، به حیاط خلوتی برای فعالیت برخی از چهره‌های علمی، آموزشی و سیاسی کشور بدل شوند و از این مراکز با نقاب علم برای اهداف غیرعلمی بهره‌برداری صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا؛ مهر ماه سال ۶۴ بود که با تصویب آیین نامه تأسیس "مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و خصوصی یا همان دانشگاه غیرانتفاعی" از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این مراکز با هدف ارتقاء سطح‌ دانش‌ و فرهنگ‌ جامعه، تأمین‌ نیروی‌ انسانی‌ متخصص‌ مورد نیاز کشور، گسترش‌ آموزش‌ عالی‌ در کشور به‌ نحوی‌ که‌ بتواند پاسخگوی‌ عطش‌ جامعه‌ برای‌ کسب‌ علم‌ باشد و ایجاد زمینه‌ مناسب‌ برای‌ فعالیت‌ همه‌ جانبه‌ مردم‌ در امر گسترش‌ و اعتلای‌ دانش‌ و پژوهش‌ کشور شکل گرفتند. به گونه‌ای که در حال حاضر دانشگاه غیرانتفاعی یکی از شش نوع دانشگاه‌های ایران (سراسری، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای) است که در دهه سوم فعالیت خود به شکل قارچ گونه و بدون توجه به کیفیت رشد پیدا کرده است.

نگاهی گذرا به عملکرد ۳۵ ساله مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی بیانگر این است که این مؤسسات با سابقه بیش از سه دهه فعالیت نه تنها نتوانسته‌اند کمکی به ارتقای سطح علمی و آموزشی کشور داشته باشد، بلکه علاوه بر ایجاد معضل در نظام آموزش عالی، به حیاط خلوت فعالیت بسیاری از چهره‌های علمی، آموزشی و سیاسی کشور بدل شده‌اند، حیاط خلوتی که در آن دانشجو به یک منبع درآمد و وسیله‌ای برای تأمین مطامع اقتصادی کاسبان علم تبدیل شده است.

تماس‌های تعدادی از دانشجویان و اساتید مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی با ایسنا به عنوان خبرگزاری دانشجویان ایران و مطرح کردن گوشه‌ای از مشکلات و چالش‌های آموزشی، صنفی، رفاهی و.... گویای واقعیت‌های موضوعات مطرح شده است. این اساتید و دانشجویان خواستار رسیدگی جدی مسئولان وزارت علوم به وضعیت این مؤسسات هستند.

در همین رابطه "مهدی" دانشجوی سال چهار مؤسسه‌ آموزش عالی معماری و هنر  پارس در گفت و گو با ایسنا، ضمن انتقاد از زیرساخت‌های اینترنتی این مؤسسه  مدعی شد: این مؤسسه هرگز زیرساخت مناسب اینترنتی در سایت خود را نداشته و صرفاً شعار (خدمات باکیفیت ) را زیر اسم و آدرس سایت نوشته است. سامانه‌هایی که دانشجویان امور اداری مهم خودشان را از طریق آنها انجام می‌دهند اکثراً دچار مشکل خرابی لینک هستند، تنها قسمتی از سایت که هرگز دچار مشکل نشده قسمت تسویه حساب مالی بوده است!

تسهیلات آموزشی در دوران کرونا نداریم

وی همچنین با تأکید بر اینکه تسهیلات و همراهی در خصوص هزینه‌ها و شهریه‌ دانشجویان در دوران کرونا و آموزش مجازی از سوی مؤسسه‌ پارس اعمال نشده است، ادعا کرد: متأسفانه ما در این شرایط با افزایش ٢٠درصدی شهریه واحدها و افت شدید آموزش مواجه شدیم.

احمدی یکی دیگر از دانشجویان مؤسسه پارس متمرکز نبودن کلاس‌های آموزشی را از دیگر مشکلات آموزشی این مؤسسه عنوان کرد و به ایسنا گفت: متأسفانه کلاس‌های درس این مؤسسه در یک مکان متمرکز نیست به نحوی که بعضاً در یک روز باید بین ساختمان‌های مجزای مؤسسه رفت و آمد کنیم و در برخی از ساختمان‌ها نیز حداقل استانداردهای لازم برای یک محیط آموزشی رعایت نشده است. 

غیرانتفاعی‌ها نمره قبولی نمی‌گیرند

 وی با بیان اینکه مؤسسات غیر انتفاعی در زمینه‌ آموزش مجازی نمره قبولی نمی‌گیرند، گفت: در بسیاری از این مؤسسات بعضاً از نرم‌افزارهایی مثل واتساپ و تلگرام به عنوان جایگزین کلاس‌های درس استفاده شد و متأسفانه استفاده از پلتفرمی واحد و مناسب برای همه‌ی کلاس ها و دانشجویان این مؤسسه برای جلوگیری از سردرگمی دانشجو،  در دستور کار مسئولین مؤسسه نبوده و کیفیت آموزشی در ایام کرونا افت وحشتناک و غیر قابل دفاعی داشت.

این دانشجو در ا دامه ادعا کرد: یکی از دیگر مشکلات مؤسسه‌ی پارس شیوه ارائه‌ دروس عملی دانشجویان است به نحوی که شهریه به اسم واحد عملی افزایش چشمگیری دارد اما در عمل از کارگاه و...خبری نیست و صرفا این نامگذاری برای پر کردن چارت درسی و دریافت مبالغ هنگفت از دانشجویان صورت می گیرد.

امینی دانشجوی ترم دوم مؤسسه‌ پارس نیز در گفت و گو با ایسنا به مشکلات مؤسسات غیرانتفاعی اشاره و ادعا کرد: بسیاری از مؤسسات غیرانتفاعی امکانات و زیرساخت‌هایی برای آموزش مجازی ندارند. به عنوان مثال با شروع تعطیلی آموزش حضوری دانشگاه‌ها، ما پیگیر ایجاد سامانه‌ی آموزش مجازی از طرف مسئولین مؤسسه بودیم و با توجه به سامانه‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات دیگر به نماینده‌ی هیئت امنای مؤسسه پیشنهاد ایجاد سامانه‌ای که اساس آن پلتفرمی سازگار با زیرساخت های ارتباطی و  اینترنت کشور باشد را دادیم حتی با توجه به تجربه، برنامه‌ی اسکای روم را نیز پیشنهاد کردیم. اما نماینده هیئت امنای مؤسسه که مدیر گروه طراحی صنعتی  هم بود، اصرار داشت که این برنامه (اسکای روم) مناسب نیست.

سردرگمی در استفاده از پلتفرم‌های آموزشی

وی ادامه داد: به واسطه نبود سامانه‌ای کاربردی، وضعیت آموزشی در مؤسسه‌ پارس به شکلی شده که هر کدام از اساتید، از طریق هر پلتفرمی که بخواهند، کلاس‌هایشان را برگزار می‌کنند که این امر منجر به بی‌نظمی و سردرگمی دانشجویان، در نصب و استفاده از برنامه‌های مختلف شده است. اخیرا هم عده‌ای ناشناس به تعدادی از گروه‌های درسی در تلگرام به نوعی حمله کرده‌اند و مطالب غیراخلاقی در گروه قرار داده‌اند که این کار منجر به از هم پاشیده شدن تعدادی از گروه‌ها شد، یکی از دانشجویان در این خصوص با پلیس فتا هم تماس گرفت و پلیس فتا پاسخ داد به این دلیل که دانشگاه، لینک گروه‌های درسی  را در گروهی عمومی قرار می‌دهد می‌توانید از دانشگاه شکایت کنید!

این دانشجوی ۲۲ ساله ادعا کرد: مسئولین مؤسسه‌ پارس همچنان سامانه‌ای کاربردی که امکان استفاده از آن برای تمامی دانشجویان فراهم باشد را ایجاد نکرده‌اند، با وجود اینکه شهریه ما با واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد تقریبا برابری می‌کند و شهریه‌ی دانشگاه غیرانتفاعی سطح ۱ را می‌پردازیم اما خدمات مؤسسه سطح ۳هم ارائه نمی‌شود. جالب اینجا است که وقتی به نماینده‌ی هیئت امنای مؤسسه گفتیم که شهریه‌ی پرداختی ما با خدمات ارائه شده به ما مطابقت ندارد، ایشان از قول رئیس غیرقانونی مؤسسه(رئیس مؤسسه ی پارس ،همزمان عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه تهران است، که این موضوع، خلاف قانون می‌باشد) است گفتند که پروفسور می‌گویند این نگاه، نگاه معامله گرایانه‌ی آمریکایی است! من نمیدانم با این توصیف، نگاه من و دوستانم آمریکایی است یا نگاه ایشان که در پوشش دانشگاه غیرانتفاعی تجارت می‌کنند.

وی در خصوص زیرساخت‌های ایجاد شده توسط مؤسسه‌ پارس نیز مدعی شد: بعد از مدت‌ها انتظار، به صورت قراردادی با سماء آنلاین‌، سامانه‌ای تقریباً غیرکاربردی برمبنای ادوب کانکت ایجاد کردند که همان سامانه نیز هنوز برای تمام دانشجویان قابل استفاده نیست و کلاس‌های دانشجویان ترم بالاتر همچنان از طریق واتس اپ، تلگرام ،اسکایپ و سایر برنامه‌های انتخابی اساتید ارائه می‌شود. با این اوصاف دانشگاه حداقل هزینه و سرمایه‌گذاری را در این بخش داشته در حالی که حداکثر شهریه‌ای که می‌توانستند را از ما گرفته‌اند.

افزایش شهریه‌ها در ترم کرونایی

امینی با طرح این ادعا که در ترم جاری با افزایش شهریه مواجه بودیم، تأکید کرد: نه تنها ما در شرایط کرونایی هیچ تخفیف شهریه‌ای نداشتیم بلکه با افزایش شهریه هم مواجه شدیم و به ما گفتند که نه تنها هزینه‌های ما کم نشده، که به آن اضافه هم شده، حقوق اساتید هیچ تغییری نداشته، حتی ۲۰۰هزار تومان کمک هزینه اینترنت مصرفی هم به اساتید پرداخت شده؛ جالب اینجا است که از تعدادی از اساتید هم شنیده‌ایم که همان حقوق قبل از دوران کرونا هم به ایشان پرداخت نشده و به اساتید گفته‌اند چون کلاسها مجازی بوده از حقوقتان کم کردیم!

جای خالی شورای صنفی دانشجویان

این دانشجو همچنین با بیان اینکه پیگیری برای ایجاد شورای صنفی از سالها قبل در مؤسسه‌ پارس صورت گرفته اما از ایجاد آن جلوگیری شده است،عنوان کرد: ما هیچ تریبونی در این خصوص نداریم، مطالبات صنفی ما بسیار است و از بسیاری از امکانات لازم و ضروری و حقوق قانونی‌مان محرومیم.

تخلف در پذیرش رشته‌های غیر مرتبط

وی تأکید کرد: مؤسسه‌ آموزش عالی معماری و هنر پارس، همانطور که از نامش هم پیداست، یک مؤسسه‌ ارائه دهنده رشته‌های تخصصی هنر و معماری است، دانشگاه‌های ما یا رشته‌های تخصصی ارائه می‌دهند(فنی و مهندسی و بخشی از علوم پایه، هنر و معماری، علوم انسانی، علوم پزشکی، علوم پایه) یا دانشگاه جامع محسوب می‌شوند و همه‌ رشته‌ها را می‌توانند ارائه دهند، این عجیب نیست که دانشگاهی با عنوان تخصصی هنر و معماری و بدون در نظر گرفتن بستر و امکانات لازم و کافی، دانشجوی مهندسی عمران و صنایع و مدیریت ساخته‌ها جذب می‌کند؟!

افزایش ناگهانی شهریه‌ها در طول ترم

این دانشجو با طرح این سوال که آیا نظارتی روی عملکرد این مؤسسات زمان ثبت نام دانشجویان وجود دارد؟ ادعاکرد: همین امسال به دانشجویانی که برای کارشناسی ارشد رشته طراحی صنعتی ثبت نام کرده‌اند، گفته شد که شهریه شما نهایتاً حدود سه میلیون و خُرده‌ای تومان است، اکنون که پایان ترم است به این دانشجویان اعلام کردند که باید پنج میلیون پرداخت کنید!

هیأت امنای نامرئی!

وی افزود: وقتی در خصوص افزایش بی‌رویه شهریه با هیئت نظارت وزارت علوم ارتباط برقرار کردیم، گفتند که تصویب شهریه برعهده‌ هیئت امنای مؤسسه است؛ این در حالی است که ما اصلا اعضای هیئت امنای موسسه را نمی‌شناسیم و اصلا به ما معرفی نشده‌اند و در سایت مؤسسه هم نامشان قید نشده است.  همچنین زمانی که به وزارت علوم رفتیم و در خصوص کمبود فضا و امکانات آموزشی صحبت کردیم، تنها جوابی که به ما دادند این بود که شکایات دیگری هم از این مؤسسه صورت گرفته است بنابراین به این مسائل ورود پیدا نکنید و انصراف بدهید بروید دانشگاه دیگر تحصیل کنید! در کنار این موارد، ردپای حضور تعدادی از مسئولین شهرداری تهران، در سیستم مدیریتی مؤسسه نیز دیده میشود و حتی پیشتر موضوعی در خصوص ساختمان اهدائی از طرف شهرداری تهران به مؤسسه ی پارس، بین تعدادی از دانشجویان مطرح شده بود؛ البته لازم به ذکر است که  بخش هایی از وزارت علوم هم با ما همکاری کردند که قدردانشان هستیم.

اجازه ثبت انجمن علمی به ما ندادند

این دانشجو فضای مؤسسه  غیرانتفاعی پارس را غیر علمی توصیف کرد و مدعی شد: تلاش خود من و بسیاری از دوستان، این بوده که ما هم در پارس فعالیت‌های مفید دانشجویی داشته باشیم اما متأسفانه مسئولین مؤسسه، تمایلی به این نوع فعالیت‌ها ندارند و تنها چند انجمن فرمالیته، غیررسمی و نمایشی داریم. دوستان و من بسیار برای برگزاری انتخابات و تشکیل انجمن علمی طراحی صنعتی تلاش کردیم. به طوریکه بعد از تأسیس انجمن مطلع شدیم که مسئولین دانشگاه، اجازه‌ی ثبت انجمن در وزارت علوم را نمی‌دهند و نمی‌خواهند کوچکترین اختیار و استقلالی داشته باشیم، مدیر گروهمان (که باجناق رئیس دانشگاه بود ) هم میگفت: برای چه باید انجمن ثبت شود؟ مگر انجمن‌های دانشگاه‌های دیگر چه کاری کرده‌اند؟!

خواستار تدوین منشور حقوقی برای دانشجویان غیرانتفاعی هستیم

این دانشجوی دانشگاه غیرانتفاعی مدعی شد:  اینکه مسئولین دانشگاه نمی‌خواهند از سود کلانشان در جذب دانشجوی مازاد ظرفیت بگذرند و اینکه ظاهراً مسئول یا مسئولینی که در وزارت علوم و سازمان سنجش، ظرفیت پذیرش ۶۰ دانشجو، برای مهر هر سال، در رشته‌ای هنری را برای مؤسسه‌ای که در ملکی نامناسب و با ماهیتی بسیار نزدیک به املاک مسکونی، فعالیت دارد را تعیین می‌کنند؛ نشان می دهد متأسفانه درکی نسبت به استانداردهای لازم و ضروری برای آموزش رشته‌های هنری را ندارند؛ یا اگر داشته باشند هم، مثل اینکه این درک و شناخت در تصمیم گیریشان دخیل نیست...! در حالیکه به عنوان دانشجویی که تجربه‌ تحصیل در این سیستم را داشته‌ام، انتظار دارم همانطور که برای دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های دولتی، منشور حقوقی تدوین شده، منشوری عادلانه و منصفانه هم برای مؤسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی تدوین شود و توجه مسئولین بجای اینکه بیشتر به تعداد دانشجویان و دانشگاه ها باشد، به تولید علم باشد.

مسئولان، نظارت مناسب داشته باشند

وی ادامه داد: از مسئولان می‌خواهیم بر روی عملکرد دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی نظارت مناسبی داشته باشند و جلوی رانت و پولشویی در پوشش مؤسسه و دانشگاه و رابطه بازی بایستند، اگر هم نمی‌توانند مسئولیت را به کسانی که در توانشان است واگذار کنند، اگر هم نمی‌خواهند، طبیعتاً باید منتظر آسیب ها و ضررهای اقتصادی،اجتماعی، فرهنگی و علمی و آموزشی بیشتری برای کشور باشند.

وی در ادامه ادعا کرد: رئیس مؤسسه همزمان عضو هیئت علمی تمام وقت  دانشگاه تهران هستند و ریاست مؤسسه‌ پارس را هم برعهده دارند! این در حالی است که براساس ماده ۱، ۷۷ و تبصره ۴ ماده ۲۱ آیین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی، اعضای هیئت علمی نمی‌توانند همزمان مدیر مؤسسه غیرانتفاعی و عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه دولتی باشند مگر اینکه به صورت قانونی باید از دانشگاه تهران اجازه میگرفتند، که در صورت کسب اجازه نیز، حقوق و ساعت کاریی وی نصف میشد.

این دانشجو خاطر نشان کرد: در حال حاضر رییس موسسه پارس به جای طی کردن این مراحل، نام شخص دیگری که از شرایط مدیریت برخوردار بوده را در وزارت علوم ثبت کرده اند، اما در عمل خودشان و خانواده‌شان ریاست و اداره‌ی مؤسسه را برعهده دارند. بعد از پیگیری این موضوع و اعلام وزارت علوم مبنی بر تخلف او نیز تنها تغییر صورت گرفته این است که دیگر به ندرت، به صورت مستقیم از این فرد به عنوان رئیس دانشگاه اسم برده می‌شود و او را بنیانگذار دانشگاه پارس معرفی می‌کنند!

مشکلات کلاس های عملی

"علی" دانشجوی سال چهارم مؤسسه غیر انتفاعی پارس نیز در گفتگو با ایسنا مدعی شد: مشکل عمده ای که برای تمامی دانشجویان موسسه پارس وجود دارد، نحوه‌ برگزاری کلاس‌های عملی به صورت مجازی است. همانطور که همه‌ ما می‌دانیم کلاس‌های عملی به شدت به ارتباط دوطرفه‌ بین اساتید و دانشجوها وابسته است و نیازمند ارائه جلسه به جلسه طرح ها، این نیاز با وجود ضعف در سرعت و قطع و وصل شدن درون برنامه ای به هیچ وجه برطرف نمی شود. این در حالی است که شهریه  واحدهای عملی همچنان باید بالاتر از واحدهای تئوری باشد! حال این سوال مطرح است که  آیا کارگاه خاصی در اختیار ما قرار داده شده و یا اینکه کیفیت خاص و تکنیکالی به ما اضافه شده است؟ پاسخ همچنان " خیر" است.

یک اتفاق دلسرد کننده

این دانشجوی رشته معماری عنوان کرد: متأسفانه کم بودن مساحت و زیربنای مؤسسه و عدم تناسب کاربری آن با نوع طراحی، از هر نظر دانشجو را محدود می کند. حتی در همان ترم هایی که کرونا نبود، موضوعی که اوضاع را بدتر می کرد پذیرش بی رویه دانشجو در همه رشته ها بود. مثلا کلاس طراحی که حداکثر ۲۰  دانشجو باید در آن حضور داشته باشند، با ۵۰ دانشجو برگزار می شد و گاهی اوقات چندین جلسه فرصت نمی شد که ما کار خود را برای استاد، کرکسیون کنیم و این واقعا اتفاق دلسرد کننده ای بود.

نظارت کارآمدی بر مؤسسات غیرانتفاعی صورت نمی‌گیرد

به ادعای این دانشجو، متأسفانه مؤسسه آموزش عالی پارس جلوی تشکیل انجمن‌ها و فعالیت‌های دانشجویی و رشته‌ای را می‌گیرد، تنها راه ارتباطی دانشجو با مؤسسه، در حال حاضر، نماینده‌ای است که خود دانشجویان در کلاس انتخاب کرده‌اند، که البته این نماینده بیشتر برای هماهنگی کلاس ها و هماهنگی با اساتید در نظر گرفته شده است؛ بنابراین به نظر نمی‌رسد هیچ گونه نظارتی بر روی این دانشگاه‌ها و مؤسسات باشد و یا اینکه این نظارت‌ها کافی نیستند؛ به همین جهت بزرگ‌ترین تبعیضی که این بین وجود داره عدم نظارت روی این دانشگاه‌های غیر انتفاعی است و تریبونی برای رساندن صدای دانشجویان این مؤسسه ها وجود ندارد .
 
به گزارش ایسنا؛ این گفتگوها و مشکلات به نوعی مشت نمونه خروار از مشکلات و مسایل مبتلابه مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی است که کمابیش گریبانگیر این مراکز است. زیرا اگر چه مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی جزو دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم محسوب می‌شوند اما در عمل، بعضاً ساز و کارهای مشخصی برای نظارت و ارزشیابی قواعد و مقررات آموزشی، دانشجویی و رفاهی آنها وجود ندارد و دانشجویان مشغول به تحصیل در این مؤسسات بر این باور هستند که در سیستم آموزش عالی کشور، بر خلاف سایر دانشگاه‌های دیگر از سوی مسئولان به نوعی "رها" شده‌اند. ضمن اینکه بعضاً مواردی نیز وجود دارد که اعضای هیأت علمی و حتی مسئولان آموزشی و غیر آموزشی کشور اعم از چهره‌های سیاسی و هنری، با کسب مجوز راه‌اندازی مؤسسه‌ غیرانتفاعی، این مراکز را به حیاط خلوتی برای پیشبرد اهداف اقتصادی خود تبدیل کرده‌اند و از نقاب علم در جهت دستیابی به اهداف غیر علمی استفاده می‌کنند!

به نظر می‌رسد وزارت علوم به عنوان نهاد نظارتی بر عملکرد زیرنظام های آموزش عالی از جمله موسسات غیرانتفاعی به تنهایی توان مقابله با تخلفات و گاه رانت هایی که در این مراکز به وجود می آید، را ندارد، بنابراین باید منتظر شد و دید آیا طرح "مبارزه با تعارض منافع و ممنوعیت دانشگاه‌های غیر انتفاعی" که  ۲۵ تیر ۹۹ به امضا ۲۵ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید، می‌تواند به داد دانشجویان و موسسات غیرانتفاعی آموزش عالی برسد؟ همچنین با توجه به اینکه اغلب مراکز و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در کشور توسط افرادی با مسئولیت های اجرایی و سیاسی تصاحب شده اند، باید منتظر شد و دید تصویب و اجرای این طرح می تواند به اهداف واقعی خود که همان حمایت از اقشار آسیب پذیر و دسترسی آنان به آموزش ارزان، جلوگیری از رانت و تجاری نمودن علم و مراکز علمی و برگرداندن علم به جایگاه خود و ساماندهی درست به مراکز علمی و در نهایت حل تعارض منافع دست یابد؟ یا همانند هزاران طرح دیگر پس از مطرح یا حتی تصویب شدن به بایگانی سپرده خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۰۶:۵۹

این کاسبان تو دانشگاه ها هم مقاله رو اینقدر مهم کردن که طرف تا پول گنده ای نده بهش پذیرش نمیدن بنا به هزار دلیل و بهانه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۰۷:۳۱

عادت کردیم خودمون رو بندازیم تو چاه بعد داد بزنیم اینجا تاریکه کمک . واقعا هدف کسانی که میرن تو این موسسات درس میخونن چیه . اگه دنبال کسب علم هستن که همه میدونن اینجاها از علم خبری نیست اگه مدرک میخوان که آخر سر بهشون میدن .

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۷:۲۱

بسیاری از ما فریب تبلیغات مؤسسه ی پارس رو خوردیم که در تبلیغات ،"دانشگاه"معرفی میشه و با سوءاستفاده از اسم تعدادی از اساتید و چهره های برجسته ای که بسیاریشون اصلا در مؤسسه حضور ندارند و حتی حضور نداشتند،این مؤسسه رو دانشگاه اساتید برتر معرفی میکنند...دروغ پشت دروغ...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۰۸:۰۰

دانشجوی عزیز عمر خودت و پول خانواده ات را هدر نده و بجای دنبال فعالیت دانشجویی اینجا بودن بشین بخون برو یه دانشگاه خوب. ما که دانشگاه مادر طراحی صنعتی خوندیم هیچی یادنگرفتیم وای به حال غیرانتفاعی و پودمانی

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۰۹:۵۷

مرسي از اين گزارش كه حرف دل خيلي از دانشجو هايي رو زد كه حقوقشون توسط دانشگاه پارس پايمال شد

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۰:۰۴

از خبرگزاری ایسنا تشکر می کنیم بابت این گزارش، متاسفانه ما دانشجویان در این دانشگاه از کوچکترین حق خودمون محرومیم مثلا وام دانشجویی که یک قانون یکسال برای همه دانشجویان کشور اعم از آزادودولتی است اما تابحال ما ازش محروم بودیم این در حالی است که شهریه ما بیشتر از شهریه دانشگاه های غیردولتی از جمله آزاد است....

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۰:۱۳

چیزی که هست تبعیض میان دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی بسیار زیاد است و توجه بیشتری نسبت به دانشگاه های دولتی می شود اما متاسفانه دانشگاه های اصطلاحا غیر انتفاعی در واقع کاملا انتفاعی بوده و هدفی جز درآمدزایی را دنبال نمی کنند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۰:۱۹

به عنوان یک مدرس دانشگاه اگر بخواهم پیشنهادی در خصوص این دکان های علم نما بدم این است که تمامی این موسسات تجمیع یا حذف شوند.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۰:۴۹

بیایید موسسه ما رو ببینید فکر می کنید پارس دانشگاه تهرانه برید خداتون رو شکر کنید .....

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۰:۵۷

برای منعجیب هست این همه دیدگاه منفی گزارشگر نسبت به این موسسه یا غیرانتفاعی ها از کجا میاد؟؟؟؟ آیا واقعا گزارشگر بویی از انصاف برده است؟؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۶:۴۸

گزارشگر که از خودش نمینویسه،جدای از این شما این مؤسسه رو میشناسید؟احتمالا یا شناخت کاملی نسبت بهش ندارید یا شاید وصلید بهشون...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۱:۴۳

گزارشگر صرفا با دانشجو ها مصاحبه داشته و دانشجوي موسسة مثل مصرف كننده ي يه محصول ميمونه كه اگر محصول خوب باشه ميگه خوبه اگر بد باشه هم بايد حقيقتو بگه و نظرش شنيده بشه كه بقيه اون محصول رو نخرن و ضرر نكنن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۱:۰۳

این خبرنگار اینقد متوجه نیست که این موسسات بدون پشتوانه دولتی فعالیت می کنند هر خبر منفی می تونه زندگی دانشجوها و موسسات رو به باد بده

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۶:۵۰

یعنی چون بودجه دولتی نداره حق انتقاد ازشون رو نداریم..... بودجه دولتی نداره ولی تا می تونه جیب دانشجوها رو خالی میکنه!!

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۲:۳۸

چیزی که خبرنگار باید توجه کنه دانشجو و حق دانشجو است، انتظار نداشته باشید خبرگزاری بیاد حساب کتاب جیب مدیران موسسه و هیات امنای به قول خودتون نامرئی رو بکنه بعد بیاد ببینه می چربه از حق دانشجو دفا بکنه یانهههه...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۲:۳۸

چیزی که خبرنگار باید توجه کنه دانشجو و حق دانشجو است، انتظار نداشته باشید خبرگزاری بیاد حساب کتاب جیب مدیران موسسه و هیات امنای به قول خودتون نامرئی رو بکنه بعد بیاد ببینه می چربه از حق دانشجو دفا بکنه یانهههه...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۱:۰۶

امیدوارم وزیر محترم علوم قبل از اتمام دولت فکری به حال این موسسات که آبروی آموزش عالی رو برده اند، بکند و طرح ساماندهی آموزش عالی از این مراکز بیخود شروع شود.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۱:۵۷

گزارش بسیار خوب و بجایی بود ممنون از ایسنا که صدای دانشجویان است.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۱:۵۹

دیر یاد غیرانتفاعی ها افتادین ما که ۵ سال عمرمون تباه شد و رفت اما بازم همین که خبری ازش کار کردین شکر...شاید زندگی دانشجویان دیگر رو نجات داد

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۴:۵۴

صاحبان این موسسات خیلی نفوذ و رانت دارند. مثلا برای اخذ مجوز رشته در در این دانشگاهها از مدرک استاد حق التدریس و نه هیات علمی هم می توان استفاده کرد!!!!!! یعنی زور وزارت علوم به اینها نمی رسد.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۵:۳۸

به عنوان دانشجوی پارس مطالب بیان شده بسیار غیر منصفانه هست. از خبرگزاری ایسنا انتظار اخبار درست و صحیح را داریم.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۶:۵۲

به عنوان دانشجوی پارس باید بگم که گزارش تهیه شده عین حقیقت هستش و همه ی مطالبی که در این گزارش گفته شده رو به شخصه دیدم و تجربه کردم متاسفانه

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۶:۵۷

من هم به عنوان کسی که در این مؤسسه تحصیل کرده و از وضعیت مؤسسه ی معماری و هنر پارس،از گذشته تا امروز،اطلاع داره،عرض میکنم که این گزارش کامل و دقیقه و حتی بسیاری از انتقادات و ضعف های این مؤسسه و سایر مؤسسات و دانشگاه های غیردولتی هم در گزارش مطرح نشدند

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۶:۴۶

در مؤسسه ی معماری وهنر پارس،علاوه بر این تخلفات،از اسم اساتید برجسته ی بسیاری هم سوءاستفاده ی تبلیغاتی صورت میگیره،مثلا بسیاری از چهره های برجسته ای که اسم و عکسشون رو به عنوان اساتید پارس میبینیم،در واقع در دانشگاه حضور ندارند،یا مدت کوتاهی تدریس کردند بعد رفتن;یا حتی جالبتر عده ای که یکبار برای بازدید یا برگزاری ورکشاپ یا کنفرانسی به مؤسسه اومدن و اسمشون رفته بین اساتید...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۶:۴۸

این دانشگاه اینقد نفوذ و لابی داره که تا همین الان هم گزارش بدون تغییر مانده جای تعجب هست

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۷:۰۱

وضعیت مدرسان این موسسه به مراتب اسفناک تر است منتها شرایط اقتصادی کشور باعث شده دم نزنی کار کنی، ای کاش نظارت دقیق، قانون مند و بدور از مناسبات و روابط از این موسسه صورت بگیرد.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۷:۰۸

باید تیتر می زدید دکان کاسبان غیر انتفاعی ها رو ببندید همین

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۸:۳۹

چرا در قرن ۲۱ همچنان حقوق معلم که نماد منزلت معلم است از همه کارمندان و کارگران پایین تر است. حق التدریس ۱۵ روز شهریور که معلمان رو کلاس بردین پرداخت کنید

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۸:۵۱

همچنین در مؤسسه ی پارس، با کمبود استاد هم مواجه ایم و به تعداد استاندارد و به صورت قانونی،جذب اساتید هیئت علمی صورت نگرفته است; تعداد کمی از اساتید به عنوان اعضای هیئت علمی مؤسسه ی پارس معرفی شده اند، جالب اینجا است که بسیاری از این اساتید همزمان عضو هیئت علمی دانشگاه های دیگر نیز هستند که این وضعیت خلاف قانون است.

avatar

بسیاری از دروس تخصصی رشته های ما که در سرفصل های مورد تأیید وزارت علوم قید شده اند در دانشگاه پارس ،حذف یا دستکاری می شوند(بدون توجه به تأثیر این دروس حذف شده در کنکور ارشد و سؤالاتی که از این دروس طرح می شوند) که این هم یکی دیگر از آسیب های نظارت ضعیف وزارت علوم بر مؤسسات غیرانتفاعی است.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۹:۰۵

در برخی مؤسسات غیرانتفاعی از جمله پارس هیچ گونه وام و تسهیلاتی برای دانشجوها در نظر گرفته نشده است، حتی دریغ از یک وام شهریه و وقتی پسر رئیس غیرقانونی مؤسسه( بدون دارا بودن هیچ سمت مدیریتی یامعاونت در مؤسسه) دراین ارتباط با ما صحبت کرد، گفت :از بس مقدار مبلغ وام هایی که از طرف نهاد های مربوطه برای شما در نظر گرفته شده کم و ناچیز هستند که ما ترجیح دادیم از آن صرف نظر کنیم;سوال این است که شما به چه حقی به خود اجازه می دهید که از طرف ما دانشجوها تصمیم بگیرید و ما را از این حق محروم کنید؟به ما گفتن وام دانشجویی ۳۰۰هزار تومنه،در صورتیکه الان برای موارد ویژه تا ۲۰میلیون هم پرداخت میشه ...الان دانشجوهایی داریم که به دلیل خرابی گوشی و یا لپ تاپشون که از ابزار های لازم برای پیگیری آموزش مجازیه،مجبور به ترک تحصیل شدن،وقتی این مؤسسات و دانشگاه ها،تعهدی در خصوص پرداخت وام ندارن،پس تکلیف دانشجو و یا استادی که در این وضعیت گوشی یا لپ تاپش آسیب میبینه،و قادر به پیگیری آموزش نیست،چیه؟کجا و به چه شکل ازشون حمایت میشه؟استادی که حقوق قابل توجهی هم در پارس بهش پرداخت نمیشه،مگر اینکه سلبریتی و چهره باشه و حضورش در دانشگاه بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۹:۱۳

کاسب لفظ محترمیه بنویسد ....!! علمی اقای گلابچی خوب بلده سیبیل ناظر و بازرس و خبرنگار رو چرب کنه موقع ثبت نام به مادرم گفتن شعبه ۲ دانشگاه تهرانیم بعد ۴ سال فهمیدم هنوز موسسه است و نمیتونم نظام مهندسی شرکت کنم با وعده استادان برتر یه مشت استاد جوان بی تجربه عمرمون تلف کردن. نه امکاناتی نه کیفیتی باید دید پشت این مافیا به کجا گرم که حتی ایسنا جرات نکرده بنویس پرفسور یعنی گلابچی

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۹:۱۶

باورم نمیشه بالاخره یه خبرگزاری تونسته در قبال رشوه های متعدد موسسه پارس به خبرنگاران، مقاومت کنه و در موردشون گزارش بنویسه و روشنگری کنه... دمتون گرم واقعااا ما که فریب دروغ های این به اصطلاح موسسه رو خوردیم و بعد فهمیدیم چه کلاه گشادی سرمون رفت الانم بخوایم انصراف بدیم یه عالمه پول میخوان ازمون

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۰:۰۲

اين دانشگاه در قبال تعداد بالاي دانشجو امكانات كم و غير استاندارد و حقوق ناچيز براي اساتيدك كه اكثرا به موقع پرداخت نشده، نه تنها به حقوق دانشجو ها بلكه به حقوق اساتيد هم پايبند نبوده است.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۹:۲۴

متاسفانه بخش کمی از حقیقت پنهان دانشگاه پارس رو اینجا نوشتن.... خیلی همه جا میگن ما بهترینیم و دانشگاه های دیگه بخصوص دانشگاه تهران به ما حسودی میکنن!!!! 2 سال اونجا درس خوندم ولی ذره ای از تبلیغاتی که از قبل شنیده بودم رو در عمل ندیدم. نصف بیشتر استادهایی که اسمشونو همه جا جار میزنن اصلا نیستن اونجا

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۹:۲۶

یعنی واقعااا وزارت علوم رسیدگی میکنه؟!! یا اونم دستش با پارس توی یه کاسه هست؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۱:۰۷

خدا ميدونه چقدر پول زور توسط مجموعه پارس از دانشجو ها گرفته شده در صورتي كه كمترين امكانات رو به ما نداد

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۲:۳۶

واقعا تاسف باره كه دانشجو ها بايد همچين چيزى رو تحمل كنن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۲:۳۹

با سلام، گزارش سراسر دروغ هست. فردی که این گزارش رو به شما داده بارها قصد ورود به بدنه دانشجویی رو داشته و هدفش اخاذی از دانشگاه بوده. بسیار متاسفیم که شما هم فریب این دانشجوی اخراجی رو خوردین. امیدواریم جرات قرار دادن کامنت های ما رو هم داشته باشین

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۱۴

شما با انتشار این اخبار دروغ قصدتون چی هست. این چیزا که نوشتین حرفای چند تا آدم هست که بارها در گروه های دانشجویی برا ما فرستادن ولی ما حاضر نشدیم باهاشون همراهی کنیم. حداقل خودتون قبلش یه تحقیق میکردین که اینجوری ضایع نشین. ما که به محل تحصیلمون افتخار میکنیم و مطمئنا شما هم اگر یکبار پارس اومده بودین از این دروغا نمینوشتین

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۳۸

با سلام، من به عنوان یک استاد دانشگاه به نظرم بهتر بود قبل از نوشتن این گزارش کمی راستی آزمایی میکردین. این که بخوایم بخش خصوصی رو زیر سوال ببریم کار روتین همه خبرگزاری ها شده. این دانشگاه داره کلی به جامعه دانشگاهی خدمت میکنه و شما فقط از چند دانشجوی ناراضی بدون آوردن سند نقل قول کردبن.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۴۴

رئیس غیرقانونی پارس، همون محمود گلابچیه; فریب عناوین و افتخارات بلند بالاش رو هم نخورید چون بیشترش جعلیه مثل کرسی یونسکو در معماری اسلامی که اصلا مورد تأیید سازمان یونسکو نیست و چنین چیزی وجود خارجی نداره و یا کرسی یونسکو در معماری که در بعضی جاها بهش اشاره شده ،که اگر تو سایت سایت سازمان یونسکو جستجو کنید میبینید که چنین کرسی به شخصی با اسم و مشخصات محمود گلابچی یا محمود محمدحسین زاده گلابچی اعطا نشده و این کرسی معماری اسلامی رو به غیراز دانشگاه تهران و کمیته ی ملی یونسکو و خود گلابچی،کس دیگه یا جای دیگه ای تاییدش نمیکنه ...کسی که در کنار فامیلهای خودش و همسرشون،ویرانه ی پارس رو به صورت غیرقانونی اداره میکنه...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۵۴

امکانات دانشگاه بشدت پایین است . دانشجو فقط حکم عابربانک دارد و دیگر هیچ

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۵۵

سلام من محسن حسينخاني فارغ التحصيل رشته معماري و انرژي دانشگاه پارس هستم.بهترين استاداي اين رشته به ما درس دادن و تمام كساني كه در تابلوي اساتيد بودن در دانشگاه استاد ما بودن. هدف از پايين آوردن اعتبار دانشگاه و اساتيد و دانشجويان چيه واقعا؟؟

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۴:۱۷

معلومه كه آقايون هواي بچه هاي مهندسي و مخصوصا معماري رو دارن . ولي متاسفانه رشته هاي هنري ديگه رو با شعار بهترين ارائه خدمات ميفروشن. من از طرف تمام هم رشته اي هايم اين رو ميگم.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۲۳:۵۶

سیستم اموزشی ایران چه خصوصی چه دولتی سالهاست که فاسد و داغونه و با این روند هر روز هم بدتر وبدتر از قبل میشه واقعا باید یه فکر جدی و درست انجام داد چون تأثیرانش در نسلهای اینده بشدت منفی و خطرناک تر خواهد بود

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۰:۰۴

مرسی از خبرگزاری ایسنا بابت این گزارش ما فقط گول تبلیغات دانشگاه پارس رو‌ خوردیم و تنها پول و عمرمون هدر رفت پارس پشت اسم اساتیدش قایم شده در حالی که اساتیدش اصلا سرکلاسا حاضر نمیشن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۰:۲۷

سردبیر این بخش ظاهرا فقط پیام های باب طبع خودشون رو منتشر میکنند. به چه دلیل با آبروی کردم بازی میکنید. شما اگر یک خبرگزاری حرفه ای بودید یک گزارش منصفانه تهیه میکردید. موسسخ پارس نسبت به خیلی از غیرانتفاعی های دیگری خیلی بهتر عمل میکند. من خودم لیسانس دانشگاه آزاد جنوب بودم. شما مطالبتون بدون سند و کاملا مغرضانه هست. خیلی از اساتید ما، استادهای درجه اول کشور هستند که با علاقه در پارس ندریس میکنند. ممنون میشم پیام های خلاف گزارشتون رو هم نشر بدهید.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۱:۱۸

جالبه مسئولین بی .... این مؤسسه ی درپیت، تو تبلیغاتشون، درباره ی اعتبار بین المللی مؤسسه هم صحبت میکنن!!!،مدرک پارس حتی قابل ترجمه هم نیست و تو هیچ رنکینگ معتبر داخلی و بین المللی اسم پارس رو حتی به عنوان رتبه ی آخر نمیبینید;تعدادی از کسانی هم که پارس درس خوندن و اپلای کردن هم دیگر شرایط اپلای (زبان قوی،معدل بالا،سوابق علمی و حرفه ای قوی)رو داشتن و از هر دانشگاه دیگه ای میتونستن اپلای کنن...اونوقت جوری جلوه میدن که پارس از بس خوبه اونا تونستن اپلای کنن...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۱:۲۳

چهارتا ساختمون مسکونی رو بازسازی کردن سه خط اسم روش گذاشتن... دانشگاه معماری و هنر پارس،دانشگاه سطح ۱،دانشگاه اساتید برتر و...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۱:۴۳

من بعنوان دانشجوی رشته مدیریت ساخته ها در مقطع کارشناسی ارشد پارس که مدتی هم تجربه کار صنعت را دارم کاملا از انتخاب موسسه پارس راضی هستم و اینگونه گزارشات نمیتواند تمامی تلاش اساتید پارس را مخدوش نماید. امید است شما هم در تهیه گزارشات دقیق تر عمل کنید.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۵:۲۷

هدف از این خبر بیان مشکلاتی بود که دانشجوهای این دانشگاه دارن باهاش دست و پنجه نرم میکنن افرادی باید از خدا بترسن که در قبال دریافت شهریه هنگفت خدماتی رو به دانشجوها ارائه نمیکنن

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۱:۵۹

هدف از این خبر دقیقا چی هست؟ جز بیان یک سری نقل قول از چند دانشجو! آیا بهتر نبود چهره های خدوم این نظام رو زیر سوال نبرید. از خدا بترسید و جانب عدالت را رعایت کنید.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۲:۰۹

من که دانشجوی کارشناسی پارس هستم اصلا مطالبی که در این متن اومده رو قبول ندارم. دانشگاه ما خیلی تونسته کلاس ها رو خوب برگزار کنه و نسبت به خیلی از دوستامون در دانشگاه های دیگه وضعمون بهتره. لطفا نظر مخالف متنتون رو هم باز نشر کنید.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۰:۰۲

با سلام و احترام، به نظرم اینکه به این راحتی با آبروی افراد بازی میکنید جای تاسف دارد. به عنوان تحصیل کرده پارس مطالب این گزارش را قبول ندارم و هدف این گزارش رو متوجه نمیشوم.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۲:۲۹

با درود، خبر بسیار غیر منصفانه هست و هيچ مطالعه میدانی نشده و صرفا با نقل قول کار شده که هیچ سندیتی هم براش ارائه نشده. من به عنوان مدرس این مجموعه و ارتباطی که با دانشجویان دارم، رضایت این دانشجویان رو نسبت به خیلی از موسسات و دانشگاه های دیگر احساس میکنم. فضای آکادمیک پارس بسیار قوی و بدور از حاشیه هست.

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۲:۴۲

به عنوان نماینده دانشجویان صنایع، ما انجمن صنایع دانشگاه پارس را ایجاد کردیم و تا کنون فعالیت ها و وبینارهای مختلفی تشکیل دادیم. از ایسنا انتظار میره حداقل در این رابطه ابتدا تحقیق کنه. در ضمن شهریه ما از دوستان من در دانشگاه آزاد پایین تر هست و مطلب نقل شده درست نیست. با تشکر

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۲:۴۶

چرا فقط نظراتی که به نفع خبرتون هست رو میذارید پخش بشه. ما که از این دانشگاه و جناب پروفسور بدی ندیدیم و داریم با آرامش درسمون رو میخونیم. اگه میخواین همه مشکلات جامعه رو به این دانشگاه نسبت بدهید که یه بحث دیگست. چرا از خوبی ها و اساتید دانشگاهمون چیزی نمی نویسید!

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۴:۳۵

بنده به عنوان دانشجوی این موسسه باید بگم که گزارش ها کاملا درست هستش و تازه فکر میکنم جا داره خیلی حرف ها و نقد های دیگه هم گفته بشن. در خصوص نظراتی که دارن از دانشگاه دفاع میکنن احتمال قوی وجود داره که مسئولان و کارمندهای خود دانشگاه و یا افراد ذی النعع باشن...

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۴:۵۰

بالا بودن شهریه دانشگاه پارس اونم با وعده هایی که میدادن اصلا هماهنگ نبود از ما پول کارگاه میگرفتن ولی ما کارگاهی نمیدیدم چیزی به عنوان کارگاه توی اون دانشگاه وجود نداره تدریس اساتید اونجا هم صفر به هیچ عنوان نمیشه اسمشو گذاشت دانشکده بنظر من پولتو خرج این موسسه نکنید . وقتی حتی نمیتونن یه شوفاژ رو در فصول سرما برای دانشجو ها فراهم کنن پس با پولای دانشجوها چیکار میکنن ؟؟ من از دانشجوهای اونجا بودم ۲ سال ما توی سرما سختی کشیدیم و اعتراض کردیم برای شوفاژ ولی دریغ از همواری اونا و مشکلات دیگشون که بماند ....

avatar
۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۱۵:۴۴

واقعا جای تاسفه من به شخصه دانشجوی ترم پنج دانشگاه پارس هستم متاسفانه دانشگاه ثابت کرد که حداقل های آموزشی رو نداره