• چهارشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99111511659
  • خبرنگار : 50223

سرپرست مخابرات استان خبر داد

وجود بیش از یک میلیون و ۲۹۰هزار تلفن همراه در کهگیلویه و بویراحمد

وجود بیش از یک میلیون و ۲۹۰هزار تلفن همراه در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک میلیون و ۲۹۰هزار و ۱۴۳ تلفن همراه در این استان وجود دارد.

سید محمد هادی امیری در دیدار با حجت الاسلام سیدنصیر حسینی امام جمعه یاسوج و نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: درطول ۴۲ساله انقلاب تحولات عظیم وچشمگیری در حوزه ارتباطی رخ داد که اصلا قابل قیاس با قبل از انقلاب نبوده چراکه قبل از انقلاب تنها یک روستا(شهرباشت کنونی) دارای ارتباط بوده و ارتباط استان تنها از طریق یک خط فیزیکی صورت می گرفت اما به برکت نظام و انقلاب اسلامی ایران هم اکنون در این استان تعداد ۸۵ هزار و ۴۹۰ تلفن ثابت و تعداد یک میلیون و ۲۹۰هزار و ۱۴۳ تلفن همراه وجود دارد.

وی با اشاره به توسعه فیبرنوری استان درسال ۹۹ اظهارکرد: پروژه های فیبرنوری باشت به چرام، یاسوج به سی سخت، یاسوج به "کاکان"، تعویض فیبرنوری از دو راهی "راک" تا شهر "قلعه رئیسی" در محور جدید "دهدشت به پاتاوه"، فیبرنوری شهرستان بهمئی به طول ۴ کیلومتر و تعویض مسیر فیبرنوری در محدوده روستای تنگاری "دشتروم" در شهرستان بویراحمد از مهمترین این پروژه‌های زیرساختی است.

سرپرست مخابرات منطقه کهگیلویه وبویراحمد  با اشاره به وضعیت نرخ تعرفه تلفن ثابت تصریح کرد: در طول ۲۰سال گذشته تاکنون تعرفه تلفن ثابت تغییر نکرده و توسعه زیرساخت ارتباطات نیازمند اعتبار کلان است و عملا درآمد مخابرات مناطق پاسخگوی حقوق و مزایای پرسنل خود نمی باشد  که امیدواریم مسئولان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی با تدبیر و اتخاذ تصمیم مناسب در جهت توسعه و زیرساخت ارتباطات کمک کنند.

همچنین در ادامه این نشست حجت الاسلام سید نصیرحسینی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یاسوج نیز گفت: منشاء انقلاب خیلی از امت‌های اسلام، انقلاب اسلامی بو دو تغییر حکومت از شاهنشاهی به نظام مقدس جمهوری اسلامی یک مطالبه گری عمومی بود که علما، فرهنگیان و نخبگان رهبری انقلاب را برعهده داشتند چراکه سلطنت استبداد ریشه ظلم بود و حکومتی مورثی بود و به همین خاطر زبان و قلم محصور بود و هیچ کس جرات ابراز ایده و عقیده نداشت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مخابرات استان کهگیلویه و بویراحمد، وی افزود: در دوران قبل از انقلاب حکومت موروثی بود و نفس سلطنت با شاخص هایی که برایش تعریف کرده بودند،اداره می شد کما اینکه درجنگ جهانی دوم کل کشور در تسخیر بیگانگان بود و قیاس قبل از انقلاب و بعداز انقلاب اوج بی انصافی است، چرا که قبل از انقلاب هیچی نداشتیم و خبری از برق، آب، گاز، تلفن، جاده، اینترنت و در یک کلام توسعه نبود و اکنون به برکت انقلاب اسلامی پیشرفت‌های بسیار بزرگی صورت گرفت و ما باید قدردان باشیم و این به منزله توقف گاه نیست و باید توسعه کشور در همه ابعاد شدت گیرد.

حسینی بیان کرد: مخابرات زیرساخت و زیربنای توسعه است و پیشرفت مخابرات در استان چشمگیر است و این مهم در دوران کرونا پر رنگ تر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha