• یکشنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99111208455
  • خبرنگار : 50233

مدیرعامل آب و فاضلاب استان سمنان اعلام کرد:

فرسودگی‌ عامل 15درصد هدررفت آب شهری/ افتتاح 101 پروژه آبرسانی سمنان در دهه فجر

فرسودگی‌ عامل 15درصد هدررفت آب شهری/ افتتاح 101 پروژه آبرسانی سمنان در دهه فجر

ایسنا/سمنان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان از افتتاح 101 پروژه آبرسانی این استان در دهه فجر امسال با اعتباری 560 میلیارد ریالی خبر داد.

محمد طاهری با بیان اینکه 21 شهر و 320 روستای استان تحت پوشش این شرکت خدمات دریافت می‌کنند اظهار کرد: میزان بهره‌مندی مردم شهرهای استان از آب سالم 100درصد و در روستاهای استان این شاخص در حال حاضر 74درصد است.

وی از وجود 323 هزار مشترک آب در این استان خبر داد و افزود: مشترکین فاضلاب در استان نیز بالغ بر 65 هزار نفر هستند که این رقم در واقع 25 درصد مشترکین استان را دربرمی‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان میانگین برخورداری شهروندان کشور از خدمات جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب را 50 درصد اعلام و تصریح کرد: متاسفانه این رقم در استان سمنان 25درصد است اما با طرح‌هایی که آغاز شده در آینده تلاش می‌شود که این میزان برخورداری به میانگین کشوری نزدیک شود.

وی با بیان اینکه خدمات طرح‌های جمع آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب در هفت شهر استان در حال انجام است افزود: در تلاشیم با سرعت‌دهی به طرح های فاضلاب زمینه را برای اجرای این طرح ها بیش از پیش در استان فراهم کنیم.

طاهری با اشاره به معضل کم آبی در این استان گفت: عمده منابع آبی استان سمنان، منابع زیرزمینی هستند به طوریکه در حال حاضر آب شرب مردم استان از طریق 94 حلقه چاه در شهرها، 140 حلقه چاه در مناطق روستایی و در مجموع از طریق 232 حلقه چاه تامین می‌شود. ضمن اینکه 95 چشمه، 19 قنات و دو منبع آب سطحی از دیگر منابع تامین آب شرب در استان هستند.

وی مجموع آب تولیدی این استان را افزون بر 66 میلیون مترمکعب اعلام و خاطرنشان کرد: 50 میلیون مترمکعب از این آب تولیدی در شهرهای استان مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با اشاره به حجم کل مخازن آب در این استان گفت: در استان به ازای هر مشترک هفت دهم مخزن وجود دارد که این رقم با متوسط کشوری این شاخص تطابق دارد.

وی با اشاره طرح‌های آماده افتتاح این شرکت در دهه فجر امسال گفت: برای دهه فجر امسال 101 پروژه آبرسانی و خدمات دفع فاضلاب با اعتباری افزون بر 56 میلیارد تومان آماده افتتاح و بهره‌برداری شده است که همزمان با این ایام با حضور مسوولان استان به بهره برداری رسمی می رسند.

طاهری با برشمردن برخی از مهمترین پروژه های حوزه آبفای استان ادامه داد: اصلاح شبکه آب شرب استان به طول 23کیلومتر، 11 کیلومتر توسعه شبکه توزیع آب، 12 باب مخزن ذخیره آب با ظرفیت6 هزار و 660 مترمکعب ، حدود 6.5 کیلومتر توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب، نصب افزون بر 1500 انشعاب فاضلاب، نصب بیش از 3000 انشعاب آب، حفر و تجهیز سه حلقه چاه، 16 هزار متر اجرای خطوط انتقال آب، بهسازی دو دهه چشمه،  هشت پروژه بازسازی شبکه و خطوط انتقال، یک پروژه ارتقا کیفی آب شرب شهری، احداث سامالنه کلرزنی، حصارکشی تاسیسات آب شرب و...از جمله پروژه های آماده افتتاح در دهه فجر امسال است.

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت آبفای استان با اشاره به افتتاح چندین پروژه دیگر در هفته های گذشته ادامه داد: پیش از دهه فجر چندین پروژه آبرسانی استان و از جمله آبرسانی به 11 روستای گرمسار افتتاح شده که این پروژه ها هیچکدام در پروژه های دهه فجر نیامده است.

سرمایه‌گذاری 130 میلیارد تومالنی در پروژه های آبرسانی سمنان در یک سال اخیر

طاهری اضافه کرد: پروژه های حوزه آب و فاضلاب استان هر ساله در هفته دولت و دهه فجر افتتاح می شد که امسال علاوه بر این دو مناسبت بخشی از پروژه‌ها در قالب پویش الف ب به بهره برداری رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان افزود: در مجموع امسال حدود 200 پروژه آبرسانی با اعتباری افزون بر 130 میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری رسیده که رقم بسیار بالایی است .

وی از احداث 13 مجتمع آبرسانی روستایی به عنوان یکی از طرح های مهم آبفای استان در دو سه سال اخیر نام برد و گفت: در قالب این مجتمع‌ها که همچنان فرآیند احداث برخی از آنها ادامه دارد افزون بر 27 هزار روستایی استان از آب سالم برخوردار شدند.

وی با بیان اینکه افزون بر 80 میلیارد تومان نیز در این طرح ها هزینه شده افزود: امسال نیز 24 میلیارد تومان به تکمیل پروژه های این بخش تخصیص یافته است.

بهره‌مندی روستاییان سمنانی از آب سالم به 95 درصد می رسد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با بیان اینکه تاکنون 8 مجتمع از 13 مجتمع آبرسانی روستایی استان افتتاح شده اظهار کرد: پنج مجتمع باقیمانده نیز آخرین سال تکمیل خود را می‌گذرانند و ظرف یک سال آتی آماده بهره برداری می‌شوند.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 103 میلیارد به این پروژه اعتبار داده شده افزود: برای تکمیل پنج پروژه باقیمانده نیز اعتباری افزون بر 100 میلیارد تومان دیگر نیاز است.

طاهری با اشاره به درصد برخورداری 74درصدی روستاییان از آب شرب افزود: با بهره برداری از این پروژه میزان بهره مندی روستاهای استان از آب سالم به بیش از 95 درصد می رسد که رقم کم‌نظیری در کشور خواهد بود.

وی با اشاره به بیش از 2500 کیلومتر شبکه توزیع آب در شهرهای استان گفت: حدود 30 درصد از این شبکه نیازمند اصلاح است تا از هدررفت آب در این بخش‌ها کاسته شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با بیان اینکه 800کیلومتر شبکه توزیع آب در روستاهای استان وجود دارد که حدود 30درصد آن نیز نیازمند اصلاج است خاطرنشان کرد: در مجموع برای حذف پرتی آب و اصلاح ها شبکه‌های توزیع در شهرها و روستاهای استان به اعتباری در حدود 200 میلیارد تومان نیاز است.

وی حدود 15 درصد از هدررفت آب در استان را متاثر از فرسودگی شبکه ها دانست و گفت: اگر اعتبارات لازم به این بخش اختصاص یابد در یک بازه سه تا چهار ساله می توان تمامی شبکه آب استان را اصلاح و بازسازی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha