ناصر فغفوری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال ۳۲ معدن غیرفعال در استان احیا و فعالسازی شد و بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در رابطه با احیا و فعالسازی متوسط ۲۰ درصد معادن غیرفعال استان، ۴۳ معدن تا پایان امسال هدفگذاری شده است که با توجه به هدف کمی ۹ ماهه، شاهد تحقق صد درصدی آن در این مدت هستیم.
وی با اشاره به پروانه بهرهبرداری معادن، افزود: در ۹ ماهه امسال ۱۳ پروانه بهرهبرداری صادر شده است که بر اساس هدفگذاری صورت گرفته، شاهد تحقق ۹۳ درصدی این میزان بودیم. اشتغالزایی ایجاد شده بر اساس پروانه بهرهبرداری صادره در این مدت در بخش معدن نیز ۷۱ نفر است.
این مسئول با بیان اینکه بر اساس هدفگذاری صورت گرفته، پیشبینی شده تا پایان امسال ۱۰۸ نفر اشتغالزایی در بخش معدن استان ایجاد شود، ادامه داد: در راستای راهاندازی مجدد معادن، سازمان صمت استان اقدام به رصد مشکلات معادن کرده و پس از بررسی توجیه اقتصادی معادن و قابلیت توسعه آنها، با ارائه راهکارهایی از جمله ورود سرمایهگذار جدید به معدن، بازاریابیهای جدید و رفع مشکل معارضان نسبت به فعالسازی این معادن اقدام کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، تصریح کرد: بخش معدن به عنوان مهمترین موتور محرکه و پیشران اقتصاد و توسعهیافتگی در کشورهای معدنخیز به شمار میرود. اساسیترین محور در بخش معدن، سرمایهگذاری و تامین زیرساختهای مورد نیاز تولید است و یکی از مهمترین فرصتهای موجود برای توسعه اقتصاد کشور، برنامهریزی مدیریت در بخش معدن است.
فغفوری با اشاره به مشکلاتی که در رابطه با توسعه سینه کار، اکتشاف و معدنکاری در استان زنجان وجود دارد، خاطرنشان کرد: از جمله این موارد میتوان به پوشش گیاهی گون در استانهای شمالغرب کشور از جمله زنجان اشاره کرد که مصوبه قانونی داشته و مشکلاتی را برای معدنکاری در این استان ایجاد کرده است.
انتهای پیام
نظرات