احمد دنیامالی در جلسه شورای بهداشت شهرستان بندرانزلی که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با انتقاد از عملیاتی نشدن لایروبی شنبه بازار روگا، اظهار کرد: تاکنون علیرغم همه پیگیریها هیچ کدام از دستگاههایی که مسئول کار هستند پای کار نیامده و با توجه به گذشت چندین ماه از این قضیه، هنوز اقدام عملیاتی شروع نشده است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه بهداشتی کردن روگا مجموعه آب و فاضلاب لاینی که باید در محور شنبه بازار به لاین غرب بکشند، برای ما بسیار حائز اهمیت است، افزود: باید این خط لوله شروع شود تا بتوانیم فاضلاب را جمع آوری کنیم.
دنیامالی، با تاکید بر لزوم پرهیز از ورود مجدد فاضلاب به رودخانه های لایروبی شده، ادامه داد: امکانات زیربنایی باید ایجاد شود تا بتوانیم فاضلاب را جمع آوری کنیم و مانع شویم که این آلودگیها به تالاب منتقل شود.
وی با اشاره به کیفیت آب بهداشتی در حوزه روستایی غرب شهرستان بندرانزلی، تصریح کرد: علی رغم اقداماتی که در این زمینه انجام می شود و کنترل هایی که صورت می گیرد، همچنان با گله هایی در حوزه آب روستایی مواجه هستیم و باید دستگاههای ذیربط از جمله آب و فاضلاب در این زمینه پیگیری کنند.
نماینده شهرستان بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه یک خط انتقال آب به روستاهای غرب از کلویر دو تا سنگاچین که در حدود ۱۰ کیلومتر است باید ایجاد شود تا شاهد مشکلات در حوزه آب روستایی نباشیم، گفت: با توجه به ادغام آب و فاضلاب روستایی و شهری، نباید شاهد مشکلات در این حوزه باشیم.
وی با اشاره به وضعیت کارخانه کمپوست و شیرابه هایی که مردم روستای خمیران را اذیت میکند، تاکید کرد: ما تکلیف داریم که به این موضوع رسیدگی کنیم.
دنیامالی اضافه کرد: شکایت های زیادی در این زمینه داریم و اوضاع و احوال آنجا اصلا خوب نیست لذا اعضای شورا و شهرداری باید به صورت جدی در این زمینه کار کنند. متاسفانه علی رغم پیگیریهایی که انجام شده مسئولین ذیربط هنوز اقدام جدی انجام ندادند.
نماینده بندرانزلی در مجلس، با بیان اینکه اکنون یک پیمانکار عهده دار انجام کار شده و در زمینه تفکیک و موارد مرتبط با کمپوست اقداماتی انجام گرفته که کافی نیست، عنوان کرد: باید به صورت جدی در این زمینه ورود پیدا کنیم.
وی با اشاره به اینکه آمار حیوان گزیدگی در سطح شهر انزلی بالاست و باید فکری در این زمینه صورت گیرد، خاطرنشان کرد: شهرداری، شبکه بهداشت و درمان و دامپزشکی باید راهکار جدی در این زمینه ارائه دهند؛ چه در زمینه حیوانات اهلی و چه سگ های ولگرد، زیرا شان شهر ما نیست که آمار بالای حیوان گزیدگی داشته باشیم.
دنیامالی، همچنین به کیفیت نان اشاره کرد و گفت: نظام بهداشتی برای همه باید یکسان اجرا شود، نه اینکه برای بعضی واحدها سختگیری و برای بعضی دیگر سهل گیری کنیم و به نظر میرسد بیشتر از مباحث سخت افزاری و کیفیت آرد موضوع آموزش است که فعالان این حوزه هنوز آموزش ندیدهاند و به صورت سنتی کار می کند.
انتهای پیام
نظرات