• شنبه / ۴ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99110402191
  • خبرنگار : 71604

نقش آزمایش‌های سریع کووید-۱۹ در شناسایی عفونی‌ترین موارد کووید-۱۹

نقش آزمایش‌های سریع کووید-۱۹ در شناسایی عفونی‌ترین موارد کووید-۱۹

پژوهشگران "دانشگاه آکسفورد" باور دارند که آزمایش‌های سریع کووید-۱۹، نقش مهمی در شناسایی عفونی‌ترین موارد کووید-۱۹ بر عهده دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌دیوایس، پژوهشگران "دانشگاه آکسفورد"(Oxford University) دریافته‌اند که "آزمایش‌های جریان جانبی"(lateral flow tests) می‌توانند عفونی‌ترین موارد کووید-۱۹ را شناسایی کنند.

پژوهشگران با کمک "سرویس سلامت همگانی" انگلستان، به بررسی این موضوع پرداختند که چرا برخی از افراد، کووید-۱۹ را به سادگی به دیگران منتقل می‌کنند و آیا آزمایش‌های جریان جانبی، برای شناسایی عفونی‌ترین موارد کووید-۱۹ کافی است یا خیر.

آنها دریافتند که هرچه ویروس بیشتری در بینی و گلو شناسایی شود و به عبارتی، بار ویروسی بیشتر باشد، عفونت فرد نیز بیشتر است.

از آنجا که افراد دارای بار ویروسی بالاتر، می‌توانند عفونت را به دیگران منتقل کنند، برای کاهش میزان انتقال بیماری، شناسایی و قرنطینه می‌شوند.

پژوهشگران خاطرنشان کردند که آزمایش‌های کووید-۱۹ از جمله آزمایش‌های جریان جانبی، از حساسیت کمتری نسبت به آزمایش PCR استاندارد برخوردارند اما می‌توانند برای شناسایی سریع افرادی که میزان عفونت آنها بالا است، در دسترس قرار بگیرند تا این افراد سریع‌تر قرنطینه شوند.

از آنجا که می‌توان این آزمایش‌ها را در محیط خانه انجام داد و نتایج را در ۳۰ دقیقه به دست آورد، امکان آزمایش کردن افرادی فراهم می‌شود که بدون علامت هستند و یا بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید-۱۹ قرار دارند.

"تیم پتو"(Tim Peto)، استاد دانشگاه آکسفورد و از پژوهشگران این پروژه گفت: آزمایش‌های جریان جانبی از ماه نوامبر، مورد توجه کارکنان بیمارستان‌های ما بوده‌اند و بیش از ۶۰ هزار مورد آزمایش در بیمارستان‌ها انجام شده است.

وی افزود: ما توانسته‌ایم کارکنان دارای علامت و بدون علامت را شناسایی کنیم و به محافظت از بیماران و کارمندان بپردازیم.

پتو ادامه داد: ما می‌دانیم که آزمایش‌های جریان جانبی، بی‌نقص نیستند اما این موجب نمی‌شود که از آنها برای کمک کردن به تشخیص تعداد زیادی از بیماران دارای عفونت و پیشگیری از گسترش کووید-۱۹ استفاده نکنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha