حجتالاسلاموالمسلمین غریب، دادستان عمومی و انقلاب قم در جمع خبرنگاران دستگیری دو کارچاق کن در یک قرار صوری خبر داد و عنوان کرد: این متهمان با سوء استفاده از نام یک مسئول ارشد قضایی استان، مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان برای از بین بردن یک پرونده قضایی درخواست وجه کرده بودند.
حجتالاسلاموالمسلمین غریب، به ادعای واهی این متهم مبنی بر ارتباط و نفوذ با مقامات ارشد تعزیرات و دادستانی استان قم اشاره کرد و گفت: متهم اصلی این پرونده بیان کرده بود که قادر به مختومه کردن یک پرونده قاچاق کالا است.
دادستان عمومی و انقلاب قم با بیان اینکه این متهمان هیچ گونه ارتباطی با کارمندان، قضات و مسئولان دادگستری استان نداشتند، تصریح کرد: با صدور دستورات قضایی و ورود و نظارت حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، در یک قرار صوری متهم و همدستانش در حین دریافت وجه دستگیر و بازداشت شدند.
حجت الاسلام و المسلمین غریب با تأکید بر اینکه دادستانی استان قم در مبارزه با عوامل فساد و کسانی که قصد تخریب چهره دستگاه قضایی را دارند، با جدیت و بدون اغماض برخورد میکند، به شهروندان هشدار داد: در مواجهه با هر گونه موارد مشکوک و ادعای نفوذ و دریافت رشوه مراتب را سریعاً به حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات