• سه‌شنبه / ۳۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99103021846
  • خبرنگار : 71552

لزوم اعزام المپین‌های تیراندازی به اردوهای خارجی/ محدودیت‌ها فقط برای تیراندازان است؟

لزوم اعزام المپین‌های تیراندازی به اردوهای خارجی/ محدودیت‌ها فقط برای تیراندازان است؟

زمان زیادی تا المپیک توکیو باقی نمانده ولی المپین‌های تیراندازی مدت‌ها است به صورت قطره چکانی از مهمات استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، تیراندازی ایران ۶ سهمیه برای المپیک توکیو دارد که در حال حاضر به قول سرمربیان به صورت قطره‌چکانی و با کمترین تعداد فشنگ در حال تمرین برای آوردگاه المپیک هستند.

هر چند که مشکل کمبود فشنگ و ساچمه به دلیل تحریم‌ها سال‌ها است که گریبانگیر تیراندازان ملی است اما در این یکسال اخیر به دلیل شیوع کرونا و محدود شدن سفرهای خارجی این موضوع حادتر شده و به نظر می‌رسد که تعداد فشنگ‌های ذخیره شده در فدراسیون رو به اتمام است‌.

در حال حاضر تنها راه‌حل این مشکل انجام سفرهای خارجی برای برپایی اردو با کشورهای همسایه است. با این اردوها هم ملی‌پوشان در مسابقات دوستانه و تدارکاتی خود را محک می‌زنند و هم می‌توانند فشنگ مورد نیاز برای تمرین و مسابقه را تامین کنند.

هر چند که اعزام به سفرهای خارجی در این شرایط و با همه‌گیری ویروس کرونا کمی سخت به نظر می‌رسد اما شدنی است. همانطور که در این یکسال اخیر ورزشکاران سایر رشته‌ها برای انجام عمل‌های درمانی به آلمان و یا دیدارها و اردوهای تدارکاتی به دیگر کشورها اعزام شده‌اند پس مسئولان فدراسیون تیراندازی هم می‌توانند بر این مشکل فایق آمده و تدارک یک سفر را ببینند.

بعد از شیوع کرونا ورزشکاران زیادی برای انحام مسابقه باشگاهی، درمان و یا اردو عازم کشورهای خارجی شده‌اند. اعزام کشتی گیران به تورنمنت صربستان، حسن تفتیان به اردوی فرانسه، احسان حدادی به آلمان برای معالجه، حمیده عباسعلی برای درمان به آلمان، سجاد هاشمی به اردوی ترکیه و فرزانه فصیحی و همسرش برای انجام مسابقه به صربستان و ... نمونه‌های اعزام ورزشکاران به خارج از کشور است. با این وجود مشخص است که هنوز هم راهی برای اعزام به اردوی خارج از کشور وجود دارد و نباید تنها محدودیت‌ها برای تیراندازان باشد.

تمام شدن فشنگ‌های ذخیره شده کار ملی‌پوشان را خیلی سخت می‌کند چون هم فشنگی برای تمرین ندارند و هم باید بدون فشنگ راهی مسابقات المپیک توکیو شوند. شاید به گفته سرمربی تیم ملی تپانچه بتوان در توکیو هم فشنگ مورد نیاز برای مسابقه را خرید اما باید دانست که این راهکار مشکلاتی را هم در پی خواهد داشت. شلیک با فشنگ و یا ساچمه تست نشده در حین مسابقه ممکن است تیرانداز را با مشکلات زیادی مواجه کند و سبب شود که نتیجه دلخواه کسب نشود.

از آخرین اعزام تیم ملی تیراندازی به آلمان ۱۱ ماه می‌گذرد. سال گذشته اوایل اسفند بود که تیم ملی از اردوی آلمان بازگشت. در این سفر مقداری فشنگ و ساچمه خریداری شده بود. هر چند که در این مدت اردوهای تیم ملی به دلایل مختلف چون شیوع کرونا، عدم تمدید قرار داد سرمربی، تعطیلی خوابگاه و رستوران برگزار نشده اما دیگر نباید چیزی از آن فشنگ‌ها باقی مانده باشد و به زودی تمام خواهند شد.

زمان زیادی تا المپیک توکیو نمانده و به نظر می‌رسد فدراسیون تیراندازی و کادر فنی تیم‌های ملی باید برای انجام اردوهای برون مرزی برنامه‌ریزی کنند. حال باید دید که فدراسیون تیراندازی می‌تواند با تدارک این سفرها شرایط تمرین خوب و کمبود مهمات را برطرف کند یا باید ۶ المپین این رشته بدون فشنگ و مهمات راهی توکیو شوند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha