اسماعیل سلیمی در گفتوگو با ایسنا، دراین باره گفت: نهمین نشست کمیته هماهنگی واکنش اضطراری در مترو و فضاهای زیر سطحی به ریاست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و با حضور اعضایی از شورای اسلامی شهر تهران، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، سازمان پدافند غیرعامل ، شرکت مترو، شرکت گاز استان تهران، شرکت مخابرات استان تهران و ... برگزار و در جریان آن مقرر شد تا بانک اطلاعاتی از فضاهای زیرزمینی شهر تهران تهیه شود.
وی با بیان اینکه این نقشهها بر پایه نرم افزار تخصصی GIS بوده و قابلیت تفکیک لایهها و فضاهای مختلف در آن وجود خواهد داشت، گفت: یکسری اولویت بندی در مورد این فضاها انجام شده و و مقرر شد که براساس همین اولویتها اطلاعات تمامی عوارض زیر سطحی مدیریت شهری تهران شامل تونل های شهری، خطوط مترو و ایستگاه ها، زیرگذرهای سواره و پیاده، پیاده روهای زیرسطحی ، پارکینگهای طبقاتی زیرسطحی، اماکن تجاری زیرزمینی، کانالهای سرپوشیده، خطوط لوله انتقال آبهای سطحی، مسیلها و قنات ها و ... در قالب GIS تهیه و تدوین شود.
معاون آمادگی، مقابله و پدافند غیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه این اقدام بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران با عنوان راهبردهای عملیاتی مدیریت بحران و برنامه واکنش اضطراری در مترو و فضاهای زیر سطحی در حوزه پدافند غیر عامل انجام شده است، گفت: اطلاعات این بانک در اختیار مدیران شهری و مدیران بحران قرار خواهد گرفت تا بر اساس آن در مواقع بحرانی نسبت به کاهش خطرپذیری، تقویت زیر ساخت ها و امدادرسانی مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای پیام
نظرات