• جمعه / ۲۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99102619440
  • منبع : نمایندگی مازندران

۱۰ شهر مازندران در وضعیت قرمز کرونایی/ سفر به مازندران ممنوع

۱۰ شهر مازندران در وضعیت قرمز کرونایی/ سفر به مازندران ممنوع

ایسنا/مازندران وضعیت قرمز کرونایی در مازندران، روز به روز در حال تشدید است و پس از دو هفته‌ای که ۵ شهر این استان، در وضعیت قرمز به سر می‌بردند، حالا با اضافه شدن ۵ شهر دیگر، این عدد، به ۱۰ شهر رسیده است.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، طبق آخرین بروز رسانی رنگ بندی کرونایی کشور در نقشه نرم افزار ماسک، هم اکنون در استان مازندران شهرستان های نکا، ساری، قائمشهر ، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته اند و مابقی شهرستان های استان در وضعیت نارنجی هستند.

️سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شب گذشته در برنامه زنده تلویزیونی نیز با تایید این موضوع به این امر اشاره کرد که، رنگ بندی ها تصمیم گیری ستاد ملی است.

وی گفته که، با توجه به اینکه بسیاری از مناطق کشور وضعیت بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده است از رنگ بندی آبی ایجاد شده است که مردم احساس نکنند در وضعیت خوبی قرار دارند و براساس آن محدودیت هایی باقی می ماند.

موسوی با تاکید بر اینکه، محدودیت های تردد خودروها باید در مبادی خروجی استان های مبدا با جدیت اعمال شود به این نکته نیز اشاره کرد که، فقط یک عامل در شیوع کرونا تاثیر ندارد، لذا برای کنترل این بیماری هر چقدر بتوانیم کارهایی را انجام بدهیم که آسیب جدی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کمتری به جامعه وارد شود بسیار خوب است ، ولی کار بسیار سختی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرده که، به جز مازندران همه مناطق کشور وارد پیک سوم شدند و ورود و خروج از پیک در اکثر  استان ها تقریبا سه ماه طول کشید، درحالی که مازندران ۲۳ هفته است که وارد پیک نشده است و اگر استان وارد این موج نشود می توان گفت روند بسیار خوبی برای کنترل بیماری انجام شد.

موسوی همچنین به پرهیز از حضور در محیط های مشکوک به آلودگی کرونا تاکید و اظهار کرد که، دورهمی ها، تجمعات و وسایل نقلیه عمومی از مهم‌ترین عوامل ابتلای افراد به این بیماری است و براساس تحقیقات انجام شده اگر فردی ۱۵ دقیقه با فرد مبتلا در تماس باشد به این بیماری مبتلا می شود بنابراین باید به این مسئله توجه جدی شود.

به گزارش ایسنا، موسوی همچنین به این موضوع اشاره کرد که، در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۱۵ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

وی تصریح کرد: در همین مدت ۱۹۸ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد که، هم اکنون ۱۲۱۷ نفر بیمار مشکوک به ویروس کرونا با علائم تنفسی مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۲۴۳ نفر با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

همچنین بر اساس اعلام روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در حال حاضر ۲۱۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بستری هستند.

بر این اساس، در ۲۴ ساعت گذشته ۳۲ بیمار جدید بستری و ۲۸ بیمار هم ترخیص شدند، همچنین ۳۵ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر، 1435 بیمار مبتلا به کووید 19 و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی زیرنظر دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۶ ۱۶:۳۰

واکسنی که فازهای تحقیقاتی - علمی و انسانی آن پاس شده است و هم اکنون در سرتاسر دنیا مورد استفاده عموم قرار گرفته است ، نباید وارد کشور گردد ! واکسن کوبایی که فاز سوم ، فاز انسانی آن هنوز انجام نشده است قرار است وارد و فاز انسانی آن روی مردم ایران انجام پذیرد ، آیا مردم ایران موش آزمایشگاهی کوبا هستند ؟