• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99102518896
  • خبرنگار : 90111

پیرلو: پیروزی را برای خود سخت کردیم

پیرلو: پیروزی را برای خود سخت کردیم

سرمربی یوونتوس براین باور است که تیمش می توانست پیروزی راحت تری را برابر جنوا به دست آورد.

به گزارش ایسنا و به نقل از رای اسپورت،یوونتوس به سختی توانست در جام حذفی برابر جنوا به پیروزی برسد.

یووه در این بازی با دو گل از حریف خود پیش افتاد اما جنوا توانست هر دو گل را جبران کرد تا کار به وقت های اضافی کشیده شود.

در وقت اضافی نخست حمزه رافیا توانست در نخستین حضور خود با پیراهن یوونتوس گلزنی کند تا این  تیم به دور بعد صعود کند.

آندرا پیرلو بعد از بازی گفت: تمرکز خود را از دست دادیم و همین باعث شد تا شرایط برای ما سخت شود. این تاسف آور است که بعد از زدن دو گل نتیجه مساوی شود. خوشبختانه مهم صعود به دور بعد است که به این خواسته دست پیدا کردیم.

پیرلو درباره این سوال که چرا تیمش برابر تیم های کم نام و نشان تر به سختی می تواند پیروز شود، اینگونه پاسخ داد: من چنین چیزی را قبول ندارم. ما برای پیروزی برابر جنوا جان نکندیم بلکه در همه دقایق توپ و میدان را در اختیار داشتیم و تیم برتر بودیم. نباید فراموش کرد که در ترکیب تیم ما بازیکنان جوانی حضور داشتند که برای نخستین بار به میدان رفتند و به همین خاطر طبیعی است که اشباهاتی وجود داشته باشد.

او در پایان گفت: باید در بازی های بعدی بهتر از این ظاهر شویم. ما در بعضی از دقایق تمرکز لازم را نداشتیم و همین کار را سخت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha