به گزارش ایسنا، دکتر سروش اکبرزاده، دبیر جشنواره استارپوزال امروز در اختتامیه جشنواره استارپوزال که در پردیس دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، ضمن تقدیر از شرکتکنندگان در این جشنواره، بیان کرد: سالها پیش پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس بهعنوان مرکزی برای رشد و پرورش بنیانگذاری شد و در حال حاضر چهار سایت اصلی دارد. سایت اول آن باعنوان ناحیه نوآوری دانشگاه تربیت مدرس، برای تمام برنامهریزی کارآفرینی تدارک دیده شده و طی هفتههای آینده رونمایی میشود. سایت دوم حدوداً ۶۰ هکتار مساحت دارد، در اتوبان شهید بابایی واقع شده و ۳۰ تا ۴۰ شرکت فناور در آن فعالیت میکنند. سایت سوم حدوداً ۵ هکتار مساحت دارد و در غرب تهران، بلوار پژوهش واقع شده که ۱۲ هزار متر مربع از آن در اختیار شرکتهای فناور قرار گرفته و سایت پردیس شهرستان نور نیز بهزودی فعال خواهد شد.
اکبرزاده با اشاره به رویکرد جشنواره ادامه داد: یکی از دغدغههای همیشگی جامعه علمی کشور که تاکنون بیشتر به بُعد تئوریک آن اشاره شده، بحث کاربرد علم با صنعت است. اساتید پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در سالهای اخیر تلاش کردهاند تا با برگزاری جشنوارههای مختلف مثل استارپوزال (که ترکیبی از دو واژه استارتاپ و پروپوزال است) طرحهای برگزیده را جذب و اجرا کنند.
دبیر جشنواره استارپوزال درباره سابقه جشنواره استارپوزال چنین گفت: پارک علم و فناوری از بهمنماه سال گذشته تاکنون بیش از ۴۰۰ طرح از دانشگاههای آزاد و دولتی دریافت کرده که داوریهای تخصصی بر روی این طرحها صورت گرفته است.
اکبرزاده در پایان گفت: این پارک جدا از جذب طرحها، دهها ساعت برنامه و کارگاه در حوزه کارآفرینی برگزار کرده است.
انتهای پیام
نظرات