• چهارشنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403120100151
  • خبرنگار : 71604

عکس روز ناسا

عکس «جیمز وب» از یک منظومه ستاره‌ای

عکس «جیمز وب» از یک منظومه ستاره‌ای

عکس روز ناسا، یک منظومه ستاره‌ای را نشان می‌دهد که ستاره یا ستاره‌هایی در آن در حال شکل‌گیری هستند.

به گزارش ایسنا، «تلسکوپ فضایی جیمز وب» در هماهنگی با «تلسکوپ فضایی هابل» و «تلسکوپ فضایی آلما» سرنخ‌های جدیدی را در منظومه پیش‌سیاره‌ای «HH 30» یافته است.

به نقل از ناسا، مشاهدات این تلسکوپ‌ها نشان می‌دهند دانه‌های بزرگ غبار بیشتر در یک قرص کهکشانی مرکزی متمرکز شده‌اند که می‌توانند سیاره‌ها را تشکیل دهند.

عکس ثبت‌شده توسط جیمز وب، بسیاری از ویژگی‌های سیستم فعال HH 30 را نشان می‌دهد. فوران‌های ذرات که به صورت عمودی به بیرون پرتاب می‌شوند، به رنگ قرمز ظاهر شده‌اند. یک قرص کهکشانی غنی از غبار تیره نیز در سراسر مرکز عکس دیده می‌شود که نور ستاره یا ستاره‌هایی را که هنوز در آنجا شکل می‌گیرند، مسدود می‌کند.

گرد و غبار منعکس‌کننده نور آبی در یک قوس سهموی در قسمت بالا و زیر قرص مرکزی دیده می‌شود. علت ظاهر شدن دنباله در قسمت پایین سمت چپ در حال حاضر ناشناخته است.

مطالعه نحوه شکل‌گیری سیارات در HH 30 می‌تواند به ستاره‌شناسان کمک کند تا درک بهتری را از نحوه تشکیل سیارات منظومه شمسی از جمله زمین داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha