• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99102418297

رئیس دانشگاه فرهنگیان البرز:

مناظره شیوه مواجهه با نظر مخالف را یاد می‌دهد

مناظره شیوه مواجهه با نظر مخالف را یاد می‌دهد

ایسنا/البرز مرحله نهایی مسابقات مناظره دانشجویی به میزبانی جهاد دانشگاهی استان البرز، روز سه شنبه  23 دی ماه با برتری تیم دختران دانشگاه فرهنگیان البرز به پایان رسید. یک تیم از دانشگاه فرهنگیان البرز و یک تیم از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در این مرحله از مسابقات حضور داشتند و به صورت آنلاین به رقابت با یکدیگر پرداختند.

سعید احدزاده، رئیس دانشگاه فرهنگیان البرز در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان در زمینه امور خدمات آموزشی، تعلیم و تربیت پیشرو بوده است گفت: هدف دانشگاه فرهنگیان این است که معلمانی با سطح علمی بالا و توانایی‌های گسترده، مسلط، آگاه به مسائل روز و حساس نسبت به امور جامعه تربیت کند. نتیجه این امر، بالا رفتن سطح دانش و سواد در جامعه خواهد بود چرا که دبیران به عنوان تربیت کنندگان فرزندان ما، نقش اساسی و مهمی در این بخش بر عهده دارند.

احدزاده افزود: باید تلاش کنیم روند حل مشکلات و معضلات جامعه به تعامل برسد، نه تقابل. این نوع مناظرات برای دانشجویان دانشگاه‌ فرهنگیان هم مفید است، هم ضروری. زیرا باید تلاش کنیم با ایجاد فرهنگ گفتگو و تعامل، موجب آگاهی بخشی و افزایش معلومات دانش آموزان کشور شویم. این خیلی خوب است که دانشجویان فرهنگی ما، هم وظایف معلمی را انجام می‌دهند و هم به عنوان یک دانشجوی فعال و کنش‌گر در جامعه حضور دارند.

تعامل باید جایگزین تقابل شود

وی همچنین تصریح کرد: در سال‌های اخیر ضرورت افزایش فرهنگ گفتگو به ویژه بین جوانان بیشتر احساس می‌شود. جامعه ما اگر به این سمت و سو برود که همه سوالات و دغدغه‌های خود را از طریق گفتگو و تعامل در کانال‌های صحیح و تعریف شده مطرح کنند، قطعا می‌توانیم در یک فضای آرام و کنترل شده، به حل مشکلات و ارائه راهکار برای رفع معضلات بپردازیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان البرز ضمن تاکید بر اهمیت فرهنگ گفتگو در جوامع نوین، عنوان کرد: شاهد این بودیم که در بازه چند سال اخیر، همین سوالات اجتماعی و سیاسی دانشجویان و عدم پاسخ به آن‌ها گرهی بین گروه‌های موافق و مخالف موضوع ایجاد کرده بود و روابط دو سوی بحث به جای تعامل به تقابل و حتی گاهی خشونت می‌رسید. این نوع مناظرات کمک می‌کند تا شیوه مواجهه با یک نظر مخالف آموزش داده شود و فرهنگ گفتگو و تعامل درست در جامعه شکل بگیرد. خیلی خوب است که این نوع مناظرات به عنوان یک پدیده جدید و نوظهور در همه جوامع دانشگاهی کشور مطرح شود چرا که به ایجاد فضای آرام و به دور از التهاب در سطح جامعه کمک می‌کند. آگاهی بخشی نیز از دیگر فواید برگزاری چنین محافلی است که برای هر دو طرف بحث، مفید و سازنده خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha