• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99102417985
  • خبرنگار : 71604

نمایشگاه CES ۲۰۲۱

حضور چشمگیر پاناسونیک در نمایشگاه CES ۲۰۲۱

حضور چشمگیر پاناسونیک در نمایشگاه CES ۲۰۲۱

شرکت پاناسونیک در نمایشگاه CES ۲۰۲۱، با دستاوردهای چشمگیری در حوزه فناوری‌های خودکار ظاهر شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، به رغم این که نمایشگاه CES ۲۰۲۱ کاملا دیجیتالی است اما شرکت "پاناسونیک"(Panasonic) هنوز حرف زیادی برای گفتن دارد. این شرکت در نمایشگاه امسال، از پنج فناوری برای آینده رونمایی کرد که می‌توانند به وسایل نقلیه خودران آینده کمک کنند تا توانمندتر و راحت‌تر باشند. این فناوری‌ها، دوربین‌های بی‌سیم مجهز به وای‌فای، سیستم صوتی فراگیر "دالبی اتمز"(Dolby Atmos) و سامانه‌های "هاد"(HUD) واقعیت افزوده را شامل می‌شود.

پاناسونیک ابتدا از نخستین دوربین وای‌فای کاملا بی‌سیم خود رونمایی کرد. این دوربین، تصاویر را با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه و کیفیت ۱۰۸۰ ثبت می‌کند، به واسطه شبکه وای‌فای وسیله نقلیه، مستقیما به صفحه نمایش متصل می‌شود و طوری طراحی شده است که بتواند منظره‌ای بدون مانع را از شرایط ترافیک اطراف وسیله نقلیه ارائه دهد. "اندرو پولیاک"(Andrew Poliak)، مدیر ارشد فناوری پاناسونیک گفت: یدک کشیدن هر چیزی هنگامی که دوربین پشتیبان وسیله نقلیه مسدود شده است، می‌تواند چالش خطرناکی برای علاقمندان به تفریح و تجهیزات حمل و نقل باشد.

پاناسونیک در زمینه ارائه سیستم‌های سرگرمی، همکاری نزدیکی با گوگل داشته است تا سیستم عامل اختصاصی "Android Automotive" را توسعه دهد. پولیاک ادامه داد: گوگل در حقیقت از ما به عنوان طراحی مرجع خود و بستر پایه سخت‌افزاری استفاده می‌کند.

پولیاک انتظار دارد همان‌گونه که خودروها هوشمندتر و توانمندتر می‌شوند، این سیستم‌های سرگرمی نیز به همین صورت تغییر کنند. می‌بینید که سیستم‌های "آی وی آی"(in-vehicle infotainment) به مغز(brain) نمایشگر در فضای داخلی خودرو تبدیل می‌شوند. بنابراین این سیستم‌ها می‌توانند به جذب محتوای الکترونیکی که ابزار دیجیتالی شما را هدایت می‌کند، جذب مغزها برای محتوایی که در هاد شما ارائه می‌شود، افزودن فناوری‌های اضافی که در IVI وجود خواهد داشت، پخش مستقیم اسپاتیفای و ذخیره محتوای آفلاین و همه موارد جالب بپردازند.

یکی از این موارد جالب، یک سیستم صوتی مفهومی تاثیرگذار است که پاناسونیک آن را با همکاری "کلیپش"(Klipsch) و "دالبی اتموس موزیک"(Dolby Atmos Music) ارائه داده است. این محصول، یک سیستم صوتی موثر دالبی اتموس برای خودرو به شمار می‌رود؛ هر چند که هنوز هیچ صحبتی در مورد زمان عرضه این فناوری به بازار نشده است.

فناوری دیگری که پاناسونیک معرفی کرده، هاد واقعیت افزوده ۴k است. "اسکات کرچنر"(Scott Kirchner)، مدیر اجرایی پاناسونیک گفت: محصولات واقعیت افزوده پاناسونیک، بیشتر جاده را پوشش می‌دهند و اطلاعاتی مانند سرعت و سوخت را به نمایش می‌گذارند. همچنین پوشش سه‌بعدی این فناوری، مسیریابی و نقشه‌برداری از سایر داده‌های مهم را انجام می‌دهد. در آینده با افزایش وسایل نقلیه خودران، محصولات هاد واقعیت افزوده ما می‌توانند راحتی و اطمینان بیشتری را برای مسافران فراهم کنند.

پولیاک گفت: همانطور که ما ویژگی‌ها، حسگرها و قابلیت‌های بیشتری را در خودروهای خود قرار می‌دهیم، متعادل‌سازی منابع محاسباتی آنبرد با آن دسته از منابع که در فضای ابری قرار دارند، از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود. بسیاری از این موارد، مربوط به تاخیر و بسیاری نیز مربوط به پهنای باند است.

برای نمونه، با فناوری پردازش زبان طبیعی که قابلیت‌های صوتی دستیار مجازی شما را هدایت می‌کند، ماهیت درخواست شما تعیین می‌کند که این دستور به صورت آنبرد پردازش شود و یا در فضای ابری. هنگامی که دستیار صوتی گوگل تعبیه شده در خودرو، فهرستی از مکان‌های مورد نیاز شما را ارائه می‌دهد و شما شماره دو را انتخاب می‌کنید، این یک دستور به شمار می‌رود که به صورت آنبرد کنترل خواهد شد. 

شاید به زودی شاهد کنترل قابلیت‌های ویژه هوش مصنوعی به عنوان عملکردهای آنبرد باشیم. پاناسونیک در نمایشگاه CES ۲۰۲۱ اعلام کرد با شرکت "Phair" که در زمینه ابداع هوش مصنوعی فعال است، همکاری می‌کند تا ایمنی راننده و پشتیبانی مسیریابی را توسعه دهد. فناوری یادگیری عمیق مبتنی بر هوش مصنوعی آن، روی سیستم‌های خودران کار می‌کند، به شناسایی و تجزیه و تحلیل فضای اطراف راننده می‌پردازد و آن را با موقعیت‌یابی سه‌بعدی خودرو ادغام می‌کند تا اطلاعات مربوط به هدایت و ایمنی را ارائه دهد.


همچنین این شرکت، دو نوع سیستم شارژ بی‌سیم درون خودرو را در نمایشگاه CES ۲۰۲۱ ارائه داده است. سیم‌پیچ متحرک، به تغییر موقعیت و تنظیم پد شارژ کمک می‌کند. علاوه بر این می‌تواند ۱۵ وات نیرو ارائه دهد که تقریبا معادل نیروی ارائه شده توسط شارژرهای سنتی است.

پولیاک گفت: من فکر می‌کنم که کووید-۱۹ واقعا به تحول در فضای صنعت خودروسازی منجر شد. از این جهت که شما از خودروی خود، به عنوان مکان دوم استفاده می‌کنید. فضایی که پیشتر تنها میان خانه و محل کار مورد استفاده قرار می‌گرفت، اکنون خانه و خودروی شما به شمار می‌رود.

وی افزود: این موضوع واقعا تاثیر زیادی بر تجهیزات الکترونیکی دارد که در حال به روزرسانی هستند و ما در پی فعالیت‌هایی هستیم که می‌توانند در یک وسیله نقلیه انجام شوند. صادقانه بگویم که فناوری خودران، در حال تبدیل کردن خودرو به اتاق نشیمن یا دفتر کار است اما همه‌گیری کووید-۱۹، به این موضوع سرعت بخشید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha