نادر بهرامی در گفت و گو با ایسنا از پایان کار اولین جشنواره استانی ارتقای کیفیت یادگیری دانش آموزان تلفیقی در ماکو خبر داد و اظهار کرد: این جشنواره با هدف رویکرد و آموزش فراگیری صحیح برگزار شد که بهره مند ساختن تمامی افراد جامعه از آموزش و پرورش پایه پیگیری شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه فراهم کردن یک تصویر جامع از مفهوم مدارس و دانش آموزان تلفیقی از جمله اهداف کلان برگزاری این جشنواره بود، افزود: فراهم کردن زمینه های مشارکت فعال همکاران در زمینه یادگیری و مشکلات دانش آموزان تلفیقی در کنار آگاهی از اندیشه ورزی و انعکاس نظرات همکاران از نقاط ضعف و قوت عملکرد دانش آموزان تلفیقی نیز در این جشنواره موشکافی شد.
مدیر آموزش و پرورش ماکو کاربردی کردن دانش مهارت و نگرش همکاران نسبت به موضوعات درسی دانش آموزان تلفیقی را در کنار فراهم کردن زمینه خلاقیت و تفکر نقادانه، توانایی حل مسائل و غیره را از دیگر بحث های بررسی شده در این جشنواره عنوان و اظهار کرد: تامین و بسط عدالت در برخورداری از فرصت های تعلیم و تربیت با کیفیت مناسب با توجه به تفاوت ها و ویژگی دختران و پسران در مناطق مختلف پیرامون عملیاتی شدن سند تحول آموزشی از جمله اهداف این جشنواره به حساب می آید.
وی در ادامه با تاکید بر این که از مناطق ۲۴ گانه آذربایجان غربی آثار به دبیرخانه این جشنواره، ارسال شد، تاکید کرد: ۴۶ نفر در حوزههای مقاله نویسی، خاطره و دلنوشته نویسی، تجربیات برتر و پوستر، آثار خود را به این دبیرخانه ارسال کردند.
بهرامی همچنین با اشاره به اینکه ۱۱ نفر در مقام های اول تا سوم آثار برگزیده را در این جشنواره به نام خود ثبت کردند، افزود: خروجی این جشنواره منجر به چاپ سی و چهار جلد کتاب شد که این مقالات و پژوهش ها در قالب یک مجموعه و کتاب در این اختتامیه رونمایی شده و در اختیار پژوهشگران قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره از خردادماه شروع به جذب آثار کرد و تا اواخر مهرماه به اتمام رسید، افزود: ارتقاء سطح آگاهی معلمان نسبت به این نوع از دانشآموزان ارتقاء توانایی معلمان در برخورد با دانش آموزان تلفیقی و گردآوری و تهیه و تنظیم کتاب های خاص از جمله بازخوردهای این جشنواره به حساب می آید.
مدیر آموزش و پرورش ماکو با اشاره به چرایی انتخاب ماکو به عنوان دبیرخانه منتخب استانی این جشنواره نیز گفت: در راستای نهادینه کردن سیاست ها ورویکردهای دبیرخانه کشوری ارتقای کیفیت یادگیری دانش آموزان عشایری، و با عنایت به تعداد ۸۱ مدرسه عشایری و عملکرد مثبت منطقه، مسئولیت بر گزاری این دبیرخانه از طرف اداره آموزش و پرورش عشایر استان بر عهده ماکو نهاده شد است.
وی افزود: به دلیل همهگیری شیوع ویروس کووید ۱۹، اختتامیه این جشنواره هنوز برگزار نشده است، که در روزهای آینده پیشبینی میکنیم به صورت آنلاین و برخط این فرآیند انجام شود و از منتخبین و برگزیدگان جشنواره تجلیل گردد.
انتهای پیام
نظرات