به گزارش ایسنا، روزبه وثوق احمدی در همایش بین المللی دیپلماسی ورزشی با اشاره به اینکه دیپلماسی ورزشی یک روش برای ایجاد ارتباط و حل و فصل مشکلات حتی در سطح کلان بین کشورها است، گفت: برگزاری مسابقات بستر مناسبی را برای ارتباطات و به ویژه ارتباط های سیاسی ایجاد می کند.
وی ادامه داد: برخی از پرونده های اختلافی بین کشورها حتی با رایزنی و پیشنهاد روسای جمهور حل شده است و به همین دلیل باید دیپلماسی ورزشی مورد توجه بیشتر قرار گیرد و با برگزاری مسابقات و قبول میزبانی رویدادهای ورزشی ارتباطات خود را توسعه بخشیم.
این حقوقدان ورزشی در رابطه با دلیل شکست ایران در پرونده های اختلافی ورزش با بازیکنان و مربیان خارجی، عنوان کرد: بی تدبیری در هنگام عقد قراردادها عامل اصلی است و در ابتدای امر باید به توان مالی و پرداخت به موقع، هنگام تعهد توجه داشته باشیم چراکه قوانین در سطح فوتبال بسیار سخت گیرانه است و امکان فسخ قرارداد و دریافت غرامت برای طرف مقابل وجود دارد و زمانی که پول نداشته باشیم و قرارداد امضا کنیم قطعا شکست خواهیم خورد.
وثوق احمدی در رابطه با تهیه دفاعیه پرونده مارک ویلموتس برای ارائه به دادگاه حکمیت ورزش (CAS)، خاطرنشان کرد: بنده یکی از اشخاص در این پرونده جهت کمک به فدراسیون فوتبال هستم تا میزان غرامت فدراسیون در این زمینه کمتر شود.
وی افزود: با بررسی های صورت گرفته محرز است که فدراسیون قصد و تلاش پرداخت مطالبه مارک ویلموتس را داشته و این مربی بلژیکی نیز در جریان مشکلات فدراسیون فوتبال ایران و اعمال تحریم های بین المللی بوده است و به همین دلیل توافق ضمنی مبنی بر تاخیر در پرداخت ها به وجود آمده و زمانی که قرارداد توسط مارک ویلموتس فسخ می شود با پرداخت دو میلیون یوروی فدراسیون فوتبال، ویلموتس مجددا به نیمکت تیم ملی باز می گردد اما پس از باخت تلخ به عراق، دیگر در تمرینات حاضر نشده و به ایران باز نمی گردد.
این حقوق دان ورزش خاطرنشان کرد: برداشت بسیار سختگیرانه ای در رابطه با اختلافات به وجود آمده بین مارک ویلموتس و فدراسیون فوتبال ایران، توسط فیفا در مرحله اول اتفاق افتاده است و امیدوارم با تلاش جمعی شانس موفقیت در این زمینه وجود داشته باشد.
در جریان
نظرات