• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99102115705
  • خبرنگار : 50130

با گذشت شاکی صورت گرفت؛

آزاد شدن سه عضو یک خانواده از زندان

 آزاد شدن سه عضو یک خانواده از زندان

ایسنا/کردستان با گذشت شاکی و همزمان با سفر رییس دادگستری استان به شهرستان مریوان سه عضو یک خانواده که به دلیل محکومیت مالی در زندان تحمل حبس می کردند آزاد شدند.

رئیس کل دادگستری کردستان امروز یکشنبه (21 دی ماه) در ادامه سفرهای شهرستانی خود در بازدید از زندان شهرستان مریوان، ضمن بازدید از قسمت های مختلف این مجموعه اصلاحی و تربیتی با مددجویان نیز به صورت چهره به چهره دیدار و به مشکلات قضایی آنان رسیدگی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حسینی در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از اجرای بسیار خوب طرح پایش و غربالگری زندانیان در شهرستان مریوان اظهار کرد: تعداد زندانیان آزاد شده نسبت به جمعیت کیفری در زندان مریوان و در اجرای طرح پایش زندانیان بسیار خوب و ارزنده بوده که این موضوع حاکی از حضور مستمر قضات در زندان و همچنین تعامل و تلاش و کوشش مسئولین زندان و دادگستری در این شهرستان است.

رئیس کل دادگستری کردستان کمبود فضای فیزیکی و امکانات را یکی از مهمترین مشکلات زندان شهرستان مریوان قلمداد و عنوان کرد: فضای کافی و امکانات مناسب لازمه اجرای دقیق فعالیت های اصلاحی و تربیتی در زندان ها می باشد، لذا در این راستا می طلبد مسئولین اجرایی استان و شهرستان نسبت به شناسایی زمین مناسب جهت ساخت زندان جدید مریوان اقدام کنند و بودجه لازم نیز جهت این موضوع از سوی مسئولین سازمان زندان ها پیش بینی خواهد شد.

این مقام مسئول محکومیت های مالی را از شاخص ترین عناوین مجرمانه در مریوان دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی که دامنگیر جامعه شده است، شاهد افزایش محکومین جرایم مالی در زندان ها هستیم که این مهم حضور خیرین جهت کمک به این افراد آبرومند از زندان و همچنین گذشت شکات از قسمتی از حق خود را می طلبد.

همچنین در همین راستا 3 زندانی جرائم غیرعمد (پدر و دو پسر) که به دلیل 500 میلیون تومان بدهکاری در زندان تحمل حبس می کردند، شاکی پرونده آنها به برکت حضور ریاست دادگستری کردستان در شهرستان مریوان با دریافت 70 میلیون تومان و گذشت از 430 میلیون تومان از حق خود موجبات آزادی آنان را از زندان فراهم کرد. لازم به ذکر است که 50 میلیون تومان از این مبلغ از طریق خیرین و 20 میلیون تومان دیگر نیز از سوی ستاد دیه استان در حق شاکی پرداخت شد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha