• چهارشنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403122215429
  • خبرنگار : 50294

معاون استاندار:

اصلاح الگوی کشت نیاز اساسی استان کردستان است

اصلاح الگوی کشت نیاز اساسی استان کردستان است

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استان گفت: طرح اصلاح الگوی کشت نیاز اساسی استان است و باید با تعامل و هم‌افزایی این سند در استان عملیاتی شود.

ارسلان ازهاری امروز (۲۲ اسفند) در شصت و یکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان که با محوریت بررسی و آسیب شناسی الگوی کشت ابلاغی وزارت جهادکشاورزی برای محصولات زارعی استان برگزار شد، اظهار کرد: روند فعلی کشاورزی استان نمی‌تواند به اقتصاد و توسعه استان کمک کند و نیازمند بازنگری جدی است.

وی با بیان اینکه سند اصلاح الگوی کشت در سنوات گذشته تصویب و به استان‌ها ابلاغ شد، گفت: طرح اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی یکی از نیازهای اساسی استان است و می‌تواند نقش بسزایی در رونق اقتصاد استان داشته باشد، اما متاسفانه تاکنون عملیاتی نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ منطقه‌ای استاندار کردستان، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت آبی و خاکی استان، در قالب این طرح، کشت محصولات کشاورزی با راندمان تولید بالا در هکتار و حداقل مصرف آب، جایگزین روش فعلی شود.

ازهاری با تاکید بر اینکه این سند باید متناسب با ظرفیت و نیاز استان‌ها تنظیم و ابلاغ شود، افزود: کمیته استانی سند اصلاح الگوی کشت در استان جهت راهبری موضوع تشکیل می‌شود و نیازها و ظرفیت‌های استان جهت عملیاتی شدن این سند به مرکز اعلام خواهد شد.

وی در بخش دیگر سخنان خود به ظرفیت حوزه گردشگری استان اشاره و اظهار کرد: با توجه به ظرفیت سدهای استان جهت توسعه گردشگری، مقرر شد اراضی حاشیه‌سدها و حریم رودخانه‌ها به حوزه گردشگری اختصاص داده شود.

وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاران می‌توانند طرح‌های گردشگری خود را در قالب قرارداد اجاره ۲۰ ساله با آب منطقه‌ای استان، در حاشیه‌ سدها اجرا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha