• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 99102014821
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

30 درصد دانش آموزان هیچ گونه وسیله ارتباطی برای اتصال به شاد ندارند

30 درصد دانش آموزان هیچ گونه وسیله ارتباطی برای اتصال به شاد ندارند

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شبکه شاد بزرگ‌ترین پلتفرم آموزشی کشور است که بیش از ۱۰میلیون و ۵۰۰هزار دانش‌آموز در این شبکه عضو هستند و از آموزش‌ها استفاده می‌کنند گفت: ۳۰درصد دانش‌آموزان هیچ‌گونه وسیله ارتباطی جهت اتصال به شبکه شاد ندارند و این امر موجب نابرابری دیجیتالی آموزشی شده است.

به گزارش ایسنا، سید جواد حسینی در دیدار با صالحی نیا معاون وزیر صمت و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع در تشریح طرح هدایت بابیان اینکه در زیست‌بوم کرونا همه ابعاد زندگی دچار تغییر شده است و آموزش هم از این امر مستثنی نیست، اظهار کرد: در این ایام مدارس فیزیکی تعطیل شد اما آموزش تعطیل نشد و تلویزیون و شبکه شاد به کمک تعلیم‌وتربیت آمدند.

وی افزود: شبکه شاد بزرگ‌ترین پلتفرم آموزشی کشور است که بیش از ۱۰میلیون و ۵۰۰هزار دانش‌آموز در این شبکه عضو هستند و از آموزش‌ها استفاده می‌کنند اما ۳۰درصد دانش‌آموزان هیچ‌گونه وسیله ارتباطی جهت اتصال به شبکه شاد ندارند و این امر موجب نابرابری دیجیتالی آموزشی شده است.

وی تصریح کرد: طرح هدایت باهدف گسترش عدالت آموزشی و تأمین تجهیزات ارتباطی هوشمند دانش‌آموزان نیازمند راه‌اندازی شده است و نیازمند مشارکت تمامی خیرین، دستگاه‌های اجرایی، نهادها و کارخانه‌ها است.

حسینی بابیان اینکه تاکنون علاوه بر خیرین، پتروشیمی‌ها، کمیته امداد و مرکز آمار نیز به مدد طرح هدایت آمده‌اند اظهار کرد: امید است شرکت‌ها و کارخانه‌های زیرمجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز در این طرح خداپسندانه به یاری دانش‌آموزان نیازمند بیایند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، شایان‌ذکر است در این نشست صالحی نیا معاون وزیر صمت و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع بابیان اینکه سازمان گسترش در راستای ایجاد و گسترش صنایع دانش‌محور و توسعه همه‌جانبه صنعتی کشور، توسعه کارآفرینی و تربیت مدیران کارآفرین در کلاس جهانی گام برمی‌دارد، اظهار کرد: در قالب انعقاد تفاهم‌نامه بین وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان گسترش و نوسازی صنایع، شرکت‌ها و کارخانه‌های زیرمجموعه این سازمان به‌ویژه گروه صنعتی ایران‌خودرو، گروه خودروسازی سایپا، گروه‌های ماشین‌سازی و فولاد، به یاری دانش‌آموزان نیازمند در طرح هدایت خواهند آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha