• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 99102014427
  • خبرنگار : 71263

مهاجرت کاربران از واتس‌اپ کلید خورد؟

مهاجرت کاربران از واتس‌اپ کلید خورد؟

اپلیکیشن های پیام رسان سیگنال و تلگرام با افزایش یکباره تقاضا در پی تغییر شرایط استفاده از سرویس واتس‌اپ و واکنش منفی کاربران شبکه اجتماعی نسبت به آن روبرو شدند.

به گزارش ایسنا، واتس‌اپ که از فناوری رمزنگاری سیگنال استفاده می کند، چهارشنبه گذشته شرایط استفاده از سرویس جدیدی را مطرح و از کاربران خواست با جمع آوری اطلاعاتشان شامل شماره تلفن و مکان توسط فیس بوک و زیرمجموعه های آن موافقت کنند.

اگر کاربران تا هشتم فوریه با شرایط جدید استفاده از سرویس واتس‌اپ موافقت نکنند، دسترسی به این اپلیکیشن را از دست خواهند داد.

برخی از فعالان حریم خصوصی در توییتر اقدام واتس‌اپ که "یا جمع آوری اطلاعاتتان را بپذیرید یا بیرون بروید" را زیر سوال برده و به کاربران پیشنهاد کردند به اپلیکیشنهایی نظیر سیگنال و تلگرام مهاجرت کنند.

محبوبیت اپلیکیشن سیگنال روز پنج شنبه یک روز پس از این که الون ماسک، مدیرعامل تسلا در اکانت توییتر خود از این اپلیکیشن پیام رسان حمایت کرد، رشد بیشتری یافت.

طبق آمار تحلیلی شرکت سنسور تاور، طی روزهای پنج شنبه و جمعه بیش از ۱۰۰ هزار کاربر سیگنال را از طریق فروشگاههای برنامه اپل و گوگل دانلود کردند در حالی که تلگرام حدود ۲.۲ میلیون بار دانلود شد.

بر اساس گزارش رویترز، نصب جدید واتس‌اپ در هفت روز نخست سال ۲۰۲۱ در مقایسه با هفته پیش از آن ۱۱ درصد کاهش یافت اما همچنان ۱۰.۵ میلیون بار در سراسر جهان دانلود شده است.

شرکت فیس بوک اپلیکیشن پیام رسان واتس‌اپ را در سال ۲۰۱۴ خریداری کرد و در سال ۲۰۱۶ به کاربران یک بار فرصت داد گزینه عدم اشتراک اطلاعات این اپلیکیشن با فیس بوک را انتخاب کنند.

سخنگوی واتس‌اپ اعلام کرد که تغییر اخیر به شرکتها اجازه خواهد داد با استفاده از زیرساخت گسترده تر فیس بوک، چتهای واتس‌اپ را ذخیره کنند. با این حال وی مشخص نکرد علت تصمیم واتس‌اپ برای انجام چنین تغییری چه بوده است.

طبق گزارش بیزنس اینسایدر، برایان اکتون و جیم کوم، موسسان واتس‌اپ به ترتیب در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ این شرکت را ترک کردند. اکتون درباره ترک این شرکت که پس از تصمیم برای معرفی تبلیغات در واتس‌اپ گرفته شد، صحبت کرد و از مردم خواست فیس بوک را حذف کنند. خروج جیم کوم هم ظاهرا پس از اختلاف با مدیریت شرکت بر سر رویکرد شرکت در زمینه حریم خصوصی کاربران در واتس‌اپ روی داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۰۸:۴۴

آموزش مجازی خیلی هم خوبه

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۰:۲۰

البته مام که دچار خود تحریمی هستیمو و به تلگرام دسترسی مستقیم نداریم.

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۷:۲۴

سلام خدمت آقای صادق و بقیه ی هموطنان عزیز چه دسترسی به تلگرام و بقیه ی سرویس های خارجی داشته باشیم و چه نداشته باشیم، ما بهتره که از موتور های جستجو، پیامرسان ها، نقشه ها و ... ایرانی استفاده کنیم.چون: 1-امنیت بیشتری دارند. 2-در صورت تخلف، کارِ پلیس راحت تر می شود. 3-قابلیت های زیاد و خوبی دارند.(از جمله سرعت) *** البته مسئولین هم باید از آنها حمایت های لازم را به عمل آوردند. ما باید روی دست تلگرام و واتساپ و اینستاگرام بِزَنیم، نه اینکه آرزو داشته باشیم از آنها استفاده کنیم! *** صاحب واتساپ و اینستاگرام و فیسبوک، اسرائیلی است.

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۱۷:۲۹

با شما موافقم ولی اگر سرعت و کیفیت پیام‌رسان های ایرانی بالاتر بره مطمئنا بازدهی بیشتری از طرف مردم ایران دریافت میکنه

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۰:۲۰

البته مام که دچار خود تحریمی هستیمو و به تلگرام دسترسی مستقیم نداریم.

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۵:۱۶

باسلام. آموزش مجازی . تو ایران اصلن فایده نداره. چون وضعیت نت درایران خوب نیست. ولی بخصوص دردانشگاه . مواردی را میخواهند که باحضوری هم میسر نیست. چه برسد به مجازی بودن.

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۶:۵۶

به نظر من بدترین مسنجر واتساپ هست!

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۲۱:۲۱

خیلی اشتباه میکنن ک دارن فیلترش میکنن

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۰۰:۲۷

خوب میشه از فیلتر شکن برای تلگرام استفاده کرد

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۰۹:۲۸

در ضمن در پاسخ اون دوست عزیزی به نام مهدی که فرموده بودند باید به سمت پیامرسان های داخلی بریم و رو دست پیامرسان های خارجی رو بیاوریم، باید بگم که شما اگر یک مسنجر داخلی به من و دوستان معرفی کردین که رو دست که ن فقط سرعتش به تلگرام نزدیک باشه ، نام ببرید تا ما از اون استفاده کنیم. و همچنین اگر از رقیب داخلی اینستا منظورتون روبیکا و روبینو و رقیب داخلی یوتیوب ، آپارات و اینگونه سایت ها هست باید بگم که خیلی سخت در اشتباهید.و دارید زود تصمیم میگیرید.

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۱۱:۲۱

آی گپ جایگزینی شبیه واتساپ و با سرعت عالی

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۱۲:۰۹

بلاخره‌ تکلیف‌ مردم‌ رامشخص‌ کنید‌ خوب‌ برای ما‌ هرروز‌ یه‌ قانونه‌ کاری‌ نکنید‌ که‌ به‌ کلی‌ دست‌ از‌همه‌ اینها‌ بکشیم‌ والا

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۱۲:۵۹

به نظر من فقط گپ و ایتاعالی اند. هزینه نت هم کمتره

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۱۹:۰۷

پیام رسان های خارجی هر چند وقت یکبار یه ادایی ازخودشون درمیارن حمایت از تولید داخلی بهتراست

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۲ ۱۳:۵۱

بچه ها یعنی دیگ واتساپ و اینا پاک میشن میشه توضیح بدید

avatar
۱۳۹۹-۱۰-۲۲ ۲۳:۲۵

از بین داخلی‌ها ببینید با کدوم راحت‌تر هستید. دوستان و خانواده رو هم بیارید اونجا. چون اینترنت نیم‌بها میشه. قبلا سرعت و امکانات داخلی‌ها کم بود. اما الان واقعا بهتر شدن. آیگپ. گپ. سروش. ایتا. بله و... همیشه هم مرغ همسایه غاز نیست!

avatar
۱۴۰۰-۰۲-۱۸ ۱۸:۲۷

بله پیام رسان های ایرانی بهترین امکانات را دارد