مادر شهید ابوالمحسن توسلی خردسالترین شهید انقلاب در کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، در مورد نحوه به شهادت رسیدن فرزندش، گفت: آن روز تظاهراتکنندگان کنگاوری در خیابان به سه دسته که دو دسته آن مردها و دسته وسط خانمها بودند، تقسیم شده بودند که همسر و پسر بزرگترم در دسته اول، من در دسته دوم و محسن نیز در دسته سوم تظاهراتکنندگان بود.
مادر شهید توسلی ادامه داد: من که در دسته دوم تظاهراتکنندگان بودم، حین برگشتن به خانه متوجه تیرخوردن و شهادت فرزندم شدم و آن روز از غمانگیزترین روزهای زندگیم بود.
مادر شهید توسلی افزود: آن روز چون شلوغتر بود و البته در تظاهرات قبلی هم جمعی به تظاهرات کنندگان حمله کرده بودند، از محسن خواسته بودم در خانه بماند و به تظاهرات نیاید، اما گویی هنوز در را نبسته بودم که او لباسهایش را به تن کرده و آماده حضور در تظاهرات شده بود.
وی تاکید کرد: محسن در سن هشت سالگی و سنی که همه هم سن و سال هایش بهانه داشتن اسلحههای اسباب بازی را میگیرند، مورد اصابت گلوله مزدوران رژیم ستم شاهی قرار گرفت و به شهادت رسید.
وی در ادامه اشاره ای هم به ویژگی های شخصیتی فرزند شهیدش داشت و گفت: او با همین سن کمش امام(ره) را به خوبی میشناخت و موقع حرف زدن از انقلاب و آرمانهایش بگونه ای حرف می زد که گویی یک جوان بیست و چند ساله مقابلت نشسته.
او ادامه داد: محسن خودش را بزرگ می دانست و همپای بزرگترها فکر و عمل می کرد، او همه هم و غمش همچون همه مردم ایران در آن روزها تلاش برای پیروزی انقلاب بود، او و دیگر شهدای انقلاب در راه پیروزی انقلاب جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند.
حجت الاسلام هادی عسگری مدیرکل بنیاد شهید استان کرمانشاه نیز در مورد خردسالترین شهید انقلاب به ایسنا، گفت: 17 دی ماه سال 57 روز شهادت خردسالترین شهید انقلاب است. کودکی هشت ساله که با مشتهای گره کرده به مقابله با رژیم ستمشاهی پرداخت و در این راه جانش را در طبق اخلاص گذاشت.
عسگری افزود: شهید ابوالمحسن توسلی ساعت12 ظهر 17 دی ماه 1357 پس از اتمام راهپیمایی علیه رژیم پهلوی در مسجد جامع این شهرستان در نزدیکی شهربانی چهارراه شهدا( ناهید سابق) توسط مزدوران رژیم ستم شاهی که مسلمانان مقلد امام(ره) را به گلوله بسته بودند، پس از اصابت گلوله ای به سمت چپ سرش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
عسگری افزود: شهید ابوالمحسن توسلی سال 1349 در شهرستان کنگاور و در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد و بعد از گذراندن دوران طفولیت راهی مدرسه شد و با توجه به مدارک و سوابقی که از آن شهید در مدرسه به جا مانده، از لحاظ تحصیل و اخلاق در بین همسالانش شاخص بود.
عسگری در ادامه اشارهای هم به مردمی بودن انقلاب اسلامی داشت و گفت: اینکه در بین شهدای انقلاب شهدای کودک، جوان و پیر و زن و مرد و از همه اقشار جامعه دیده میشوند، نشان از مردمی بودن انقلاب اسلامی ایران دارد.
انتهای پیام
نظرات