• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 99101712851
  • منبع : شهرداری تهران

روزی ۱۱ مرگ زودرس در تهران به دلیل آلودگی هوا

 روزی ۱۱ مرگ زودرس در تهران به دلیل آلودگی هوا

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: طبق گزارش بانک جهانی در سال ۲۰۱۸ تعداد فوتی‌های منتسب به آلودگی هوا در ایران سالانه ۱۲ هزار نفر برآورد می‌شود که ۴۰۰۰ نفر از این تعداد مربوط به تهران است و به عبارتی به طور متوسط در تهران به دلیل آلودگی هوا روزی ۱۱ مرگ زودرس اتفاق می‌افتد.

به گزارش ایسنا حسین شهیدزاده افزود: طبق گزارش بانک جهانی در سال ۲۰۱۸ خسارات ناشی از آلودگی هوا در تهران سالانه دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار برآورد شده بود، یعنی روزانه ۷ میلیون دلار.

وی با بیان اینکه اولین مشکل شهر تهران و شهروندان آن آلودگی هواست، گفت: آلودگی هوا، مسأله‌ای بین‌بخشی است و آن‌طور نیست که یک بخش بگوید من حلش خواهم کرد و حتی سازمان حفاظت محیط زیست که بر اساس قانون، مسئولیت محیط زیست کشور را بر عهده دارد نیز به تنهایی نمی‌تواند مشکل آلودگی هوا را حل کند.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: «قانون هوای پاک» مرجع مهمی است که در صورت عمل به آن از سوی همه دستگاه‌های دست‌اندرکار می‌تواند در کنترل و کاهش آلودگی هوای تهران مؤثر باشد.

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در مورد رابطه بین آلودگی هوا و فوتی‌های ناشی از کرونا، خاطرنشان کرد: اکنون مشخص شده است که ویروس کرونا می‌تواند از طریق هوا هم منتقل شود و شهروندانی که در شهرهای بزرگ آلوده مانند تهران زندگی می‌کنند، به دلیل صدمات ناشی از آلودگی هوا، احتمال فوتشان بر اثر ابتلا به کرونا افزایش می‌یابد.

وی با تأکید بر اینکه شرکت کنترل کیفیت هوای تهران شرکتی چابک، علمی و تخصصی است که سعی کرده مشاوری امین برای سایر مجموعه‌ها باشد، گفت: از ابتدای تشکیل شرکت کنترل کیفیت هوا، گرایش‌ها و جهت‌گیری‌های مختلف باعث نشده سمت و سوی حرکت این شرکت به جهتی تمایل پیدا کند که به خاطر آن بخواهد در بحث آلودگی هوا حرف غیر کارشناسی بزند.

به گزارش روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران وی با اشاره به اینکه این شرکت به عنوان مجموعه‌ای تخصصی در مورد اطلاعات آلودگی هوای تهران که با سلامتی شهروندان سر و کار دارد، «خودسانسوری» نمی‌کند، اظهار کرد: البته شرکت کنترل کیفیت هوای تهران بر خلاف اسمش، هیچ‌گونه ابزار کنترلی در اختیار ندارد. از این رو، کار این مجموعه معطوف به پایش، تحقیقات و مشاوره با محوریت اندازه‌گیری آلاینده‌های هوا، ارائه راهکارهای کنترل آن‌ها و اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی در این ارتباط است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha