دکتر محمدرضا نیکبخت در گفتوگو با ایسنا در خصوص رنکینگ دانشگاه علوم پزشکی لرستان در بین دانشگاههای همتراز خود اظهار کرد: هشت استان نظیر فارس، خوزستان، تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی و ... قطب هستند و بیش از ۲۰ استان دیگر غیرقطب است.
وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی لرستان جزو مراکز استانهای غیرقطب است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در سال ۹۸ این دانشگاه رتبه شش را در بین مراکز استانهای غیر قطب کسب کرد.
نیکبخت با بیان اینکه در این رتبه بندی برخی از آیتمها به طور مشخص کیفی است مثلا در بحث آموزش پاسخگو و عدالت محور در بین کل دانشگاههای کشور رتبه ۱۵ و در کارآفرینی در بستر دانشگاههای نسل سوم رتبه ۱۷ را کسب کردیم، افزود: در بعد مرجعیت علمی در بین ۶۴ دانشگاه کشور رتبه ۱۷، در اخلاق پزشکی رتبه شش و در بعد ماموریت گرایی رتبه ۱۳ را کسب کردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: کسب رتبه ۱۷ به لحاظ مرجعیت علمی دربین ۶۴ دانشگاه کشور رتبه خوبی است البته عالی نیست و جا دارد به حد و تراز دانشگاههای شیراز، اصفهان برسیم و باید در این راستا تلاش کنیم تا در سالهای آینده این اتفاق بیفتد.
نیکبخت در ادامه از تصویب نقشه علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد و با بیان اینکه با شورای گسترش دانشگاهها هماهنگ و مشخص کردیم که چه رشتههایی ایجاد کنیم، اضافه کرد: قرار شد رشتههای تخصصی قلب و عروق، زنان و زایمان، روانپزشکی، رادیولوژی و عفونی را راهاندازی و از امروز تا پنج سال دیگر که بسترها را فراهم کنیم میتوانیم در این رشتهها پذیرش داشته باشیم.
وی گفت: همچنین فارماکولوژی، ویروسشناسی، زیست و فناوری دارو و تغذیه از جمله رشتههایی است که PHD آنها را میتوانیم تا پنج سال دیگر بگیریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه مصوبه راهاندازی ۱۱ رشته فوق لیسانس را از شورای گسترش اخذ کردیم، تصریح کرد: همچنین مجوز راه اندازی دانشکده توانبخشی از امروز تا پنج سال دیگر را اخذ و چنانچه بستر لازم را فراهم میکنیم میتوانیم این مرکز را راهاندازی و در رشتههای مذکور پذیرش دانشجو داشته باشیم.
وی در خصوص ساخت کپسول آندوسکوپی در مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تمام مراحل آزمایشهای حیوانی تمام شده و نتیجه آن نیز مثبت بوده و در مرحله تجاری سازی است.
نیکبخت بیان کرد: معاون علمی فنی رئیس جمهور برای تجاری سازی این حصول پیگیراست و بنده نیز از طریق حوزه پژوهش و تحقیقات وزارت بهداشت نیز پیگیرهستم تا اعتبار لازم را جذب و مرحله تجاری سازی آن آغاز شود.
انتهای پیام
نظرات