• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99101612121
  • خبرنگار : 50191

از ابتدای امسال تاکنون:

۲۹۱ تن مواد مخدر در سیستان و بلوچستان کشف شده است

۲۹۱ تن مواد مخدر در سیستان و بلوچستان کشف شده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان از کشف ۲۹۱ تن مواد مخدر از ابتدای سال جاری تاکنون در استان خبر داد.

به گزارش ایسنا علی زندی ۱۶ دیماه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: این تعداد کشفیات نسبت به مدت مشابه پارسال با بیش‌از ۱۹۶ تن رشد ۴۸ درصدی داشته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: سیستان و بلوچستان با وجود بیش‌از 1100 کیلومتر مرز خاکی با کشورهای افغانستان و پاکستان و افزون‌بر ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی با دریای عمان از معضل حمل و نقل، نگهداری و گاهی ترانزیت موادمخدر متاثر شده که خوشبختانه با وجود مرزبانان و نیروهای انتظامی و سایر نهادهای امنیتی هم‌اینک از امنیت خوبی برخوردار و در صدر جدول مبارزه با این ماده خانمان‌سوز قرار گرفته است.

زندی اظهار کرد: بیشترین مواد مخدر کشف شده سیستان و بلوچستان به تریاک اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: مبارزه با موادمخدر و برخی معضلات و آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک دغدغه اصلی در جامعه مطرح است بطوریکه رهبر معظم انقلاب شخصا در حوزه آسیب‌های اجتماعی ورود کردند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در سفر سال گذشته دبیرکل ستاد مبارزه مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران به استان بیش از ۴۴ مصوبه به تصویب رسید که یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون آن در قالب طرح کانون یاریگران زندگی با مشارکت آموزش و پرورش اجرایی شده است.

زندی با بیان اینکه ۱۶ تفاهم‌نامه این ستاد با دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان برای مقابله با موادمخدر منعقد یا در حال انعقاد دارد، گفت: افتتاح سمن و راه‌اندازی مرکز جامع معتادین تا پایان سال جاری به ظرفیت ۵۰۰ نفر در شمال استان از جمله مهمترین اقدامات این ستاد محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: امروز نسل پویای جامعه مورد هدف قرار گرفته‌ و این موضوع علت‌های متفاوتی دارد که مهمترین آن خانواده است یعنی زمانیکه معنویت و ارتباط با والدین در محیط خانواده کمرنگ شود، فرزند گرفتار مشکلاتی از جمله اعتیاد خواهد شد که در این راستا طرح کانون یارگیران زندگی در مدارس استان با همکاری آموزش و پرورش از سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان بیان کرد: هم‌افزایی و هم‌گرایی خوبی در زمینه پیشگیری و درمان در سیستان و بلوچستان وجود دارد که امیدواریم آسیب‌های اجتماعی بویژه اعتیاد به حداقل برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha