• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۲۰:۵۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99101511573
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

تا پایان سال؛

۹۰ درصد مدارس منطقه دیناران چهارمحال‌وبختیاری به آموزش مجازی دسترسی پیدا می‌کنند

۹۰ درصد مدارس منطقه دیناران چهارمحال‌وبختیاری به آموزش مجازی دسترسی پیدا می‌کنند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از ۱۷۱ مدرسه منطقه دیناران در شهرستان اردل تنها ۱۰۲ مدرسه زیرساخت لازم برای آموزش مجازی را دارند، گفت: مقرر شد اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات تا سه ماه آینده اقدام به ایجاد زیرساخت در این حوزه را پیگیری کند که با ایجاد این زیرساخت‌ها بیش از ۹۰ درصد مدارس به امکانات آموزش مجازی دسترسی پیدا می‌کنند.

اقبال عباسی ۱۵ دی‌ماه در حاشیه سفر به منطقه دیناران شهرستان اردل در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد: در بازدید میدانی از منطقه دیناران و دهدلی مسائل و مشکلات مدارس این مناطق مورد بررسی میدانی قرار گرفت، از مهم‌ترین مشکلات این مدارس کمبود کلاس درس، نداشتن حصار و نبود سرویس بهداشتی در برخی از این مدارس بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مقرر شد با همکاری خیرین، اعتبارات دولتی و بنیاد علوی بحث احداث مدرسه، حصارکشی، تجهیز و مسائل بهداشتی در دستور کار قرار بگیرد، همچنین مشکلات مدارس احصا و برای تامین اعتبار در جلسه آتی شورای برنامه‌ریزی استان تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از ۱۷۱ مدرسه منطقه دیناران در شهرستان اردل تنها ۱۰۲ مدرسه زیرساخت لازم برای آموزش مجازی را دارند و مابقی از این امکان محروم هستند، عنوان کرد: مقرر شد اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات تا سه ماه آینده اقدام به ایجاد زیرساخت در این حوزه را پیگیری کند، با ایجاد این زیرساخت‌ها بیش از ۹۰ درصد مدارس به امکانات آموزش مجازی دسترسی پیدا می‌کنند و پوشش ارتباطی به دو برابر افزایش پیدا می‌کند.

عباسی افزود: یکی از مشکلات مردم منطقه دیناران کمبود مرکز بهداشت است، مقرر شد یک قطعه زمین توسط اهالی برای ایجاد مرکز بهداشت اختصاص یابد و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد مقدمات استقرار یک کانکس و تجهیز آن را در این منطقه برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی پیگیری کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص احداث جاده ارتباطی در این منطقه، خاطرنشان کرد: برای احداث جاده نیازمند اخذ مجوز از ادارات منابع‌طبیعی، محیط‌زیست و ... هستیم، باتوجه به هزینه‌بر بودن احداث جاده نیازمند تخصیص اعتبار ملی به این پروژه هستیم، بنابراین تا زمان اخذ مجوز اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نسبت به بازگشایی، تعمیر و نگهداری محور اقدام کند، لازم به ذکر است به‌علت پوشش جنگلی منطقه امکان احداث جاده در برخی مناطق وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha