• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99101511250
  • منبع : نمایندگی مازندران

از سوی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران؛

نخستین رویداد شتاب استارت‌آپی مجازی در بابل برگزار شد

نخستین رویداد شتاب استارت‌آپی مجازی در بابل برگزار شد

ایسنا/مازندران نخستین رویداد شتاب مجازی توسط دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بابل با معرفی ایده‌ها، تبدیل ایده به محصول و استقرار تیم‌ها در مراکز نوآوری امروز ۱۵ دی‌ماه ۱۳۹۹ با حضور دکتر شیخ‌الاسلامی رئیس دانشگاه علمی کابردی کشور، دکتر موسی‌زاده مدیرکل دفتر نوآوری، پژوهش و تجاری‌سازی دانشگاه علمی کاربردی کشور، مهندس محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، اساتید دانشگاه، داوران، ارائه‌دهندگان و اعضای هیئت علمی و کارکنان جهاد دانشگاهی این استان، برگزار شد.

این رویداد در محورهای امنیت سایبری در حمل و نقل شهری هوشمند، حمل و نقل روان و ایمن شهری، پاسخ کارآمد به سوانح اورژانسی، کنترل ترافیک هوشمند در تقاطع‌ها، کاربرد اینترنت اشیا در حمل و نقل هوشمند و کاربرد بلاک چین در حمل و نقل هوشمند برگزار و ۴ ایده برتر به مرحله نهایی راه یافتند.

محمدرضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در ابتدای این رویداد ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان برگزاری این رویداد، اظهار کرد: پیش‌نویس طرح تاسیس مرکز نوآوری در حمل و نقل شهری هوشمند در سال ۹۸ از سوی جهاد دانشگاهی در بابل ارائه و پس از دفاع، مجوز تاسیس این مرکز، در ابتدای سال ۹۹، داده شد که از رئیس و معاونان دانشگاهی علمی کاربردی کشور و همچنین استاندار مازندران به منظور همراهی در برگزاری این رویداد تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه پس از مطالعات فراوان و برگزاری دو وبینار در راستای برگزاری این رویداد، تلاش شد تا استارت‌آپی وزین در شان جهاد دانشگاهی، برگزار شود، تصریح کرد: پس از برنامه‌ریزی اولیه، فراخوان و تبلیغات گسترده‌ای در سطح کشور، سازمان‌های جهاد دانشگاهی، پژوهشکده‌ها و مراکز علمی کاربردی صورت پذیرفت.

رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه ایده‌های متنوعی به این رویداد ارسال شد و پس از داوری داوران فرهیخته، در نهایت ۴ ایده منتخب و ارائه شد و امیدواریم این ایده‌ها در نهایت به محصول تبدیل شود.

شافعیان اظهار کرد: معرفی ایده‌ها به مراکز رشد و شتاب دهنده‌ها، پشتیبانی برای تبدیل ایده به محصول، استقرار تیم‌ها در مراکز نوآوری از جمله فرصت‌های ارزشمند در این رویداد است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علاقه‌مندان، ایده‌های خود را در سایت مرکز نوآوری دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی بابل به آدرس jdmaz.ac.ir/its  در محورهای بیان شده ویا به صورت ابداعی ثبت کردند و با داوری بر روی  ایده‌ها و طرح‌ها برترین‌های این دوره از رویداد شتاب معرفی شدند.

رئیس رویداد شتاب مجازی جهاد دانشگاهی ادامه داد: این رویداد با همکاری انتشارات علوم رایانه شورای شهر اسلامی بابل، شهرداری بابل، شاناکو، خانه هوشمند کاسپین و شرکت دانش‌بنیان چاربیدار برگزار شد.

موسی‌زاده مدیرکل دفتر نوآوری، پژوهش و تجاری‌سازی دانشگاه علمی کاربردی کشور نیز در این رویداد با اشاره به اینکه تردد در مازندران زیاد است و همواره این استان میزبان مسافران حتی در این روزهای کرونایی است، اظهار کرد: این تردد معضل‌های زیادی را ایجاد می‌کند که سخت‌ترین کار در این امر، حمل و نقل هوشمند است.

وی با بیان اینکه این استارت‌آپ به خوبی در مازندران برگزار شد و امیدواریم در دوره‌های آینده، ایده‌های بهتری نیز به این رویداد ارسال شود، تصریح کرد: مازندران باید به عنوان پایلوت برگزاری این رویداد، تجربه‌ خود را به استان‌هایی مانند خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، اصفهان و غیره انتقال دهد چرا که می‌تواند در رفع معضل آن استان‌ها نیز موثر باشد.

مدیرکل دفتر نوآوری، پژوهش و تجاری‌سازی دانشگاه علمی کاربردی کشور با اشاره به اینکه اختتامیه این رویداد، پایان کار نیست، بلکه به منزله آغاز یک کار علمی است، خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد پس از پایان این رویداد، ایده‌های منتخب در مراکز رشد مستقر و عملیاتی شوند.

به گزارش ایسنا، ۴ ایده "شبکه خودرویی در حمل و نقل هوشمند"، " کنترل هوشمند چراغ راهنمایی و رانندگی برای تردد اضطراری آمبولانس مبتنی بر اینترنت اشیاء"، "ایجاد زیرساخت ابری و کلان داده‌های حمل و نقل هوشمند" و " سیستم هوشمند کنترل ترافیک جاده‌ای" در این رویداد از سوی دکتر غلامی عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی مازندران و دکتر درزی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان چاربیدار به مرحله نهایی راه یافت.

گفتنی است، دکتر حقیقی و دکتر جزایری اعضای هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل، دکتر قاسمی‌نژاد عضو مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی، دکتر محمدپور رئیس سابق اورژانس بابل و دکتر مهدی‌زاده عضو گروه کارآفرینی جهاد دانشگاهی مازندران، داوری ایده‌های ارسال شده در نخستین رویداد شتاب استارت‌آپی مجازی در بابل را به عهده داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha