• شنبه / ۱۳ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99101309525
  • خبرنگار : 71641

سقف مجاز ورود و خروج ارز توسط هر مسافر چقدر است؟

سقف مجاز ورود و خروج ارز توسط هر مسافر چقدر است؟

در حال حاضر هر مسافر می‌تواند تا سقف ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها وارد و نیز تا سقف ۵۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزهای از مرزهای هوایی، تا سقف ۲۰۰۰ یورو یا معادل به سایر ارز از طریق مرزهای زمینی، ریلی و دریایی خارج کند.

به گزارش ایسنا، پیش از شیوع ویروس کرونا همواره تعداد قابل توجهی سفرهای خارجی شکل می‌گرفت و مسافران برای رفع نیازهای و امرار معاش خود مجبور بودند تا پول خود را به پول ملی مقصد خود تبدیل کنند که ویروس کرونا میزان سفرها را کم کرده است.

 در این بین همواره سوالات زیادی مطرح می‌شود که هر مسافر تا چه میزان می‌تواند ارز به صورت اسکناس وارد یا خارج کند؟ همچنین، روند ورود یا خروج ارز اسکناسی بیش از سقف تعیین شده چگونه است؟

بدین منظور در این گزارش شرایط ورود و خروج ارز، سقف مجاز ورود و خروج ارز و یا سقف مجاز ورود و خروج ریال توسط هر مسافر اعلام شده است. 

طبق اعلام بانک مرکزی، ورود ارز توسط هر مسافر تا سقف ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها و خروج ارز نیز تا سقف ۵۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزهای از مرزهای هوایی، تا سقف ۲۰۰۰ یورو یا معادل به سایر ارز از طریق مرزهای زمینی، ریلی و دریایی مجاز است. 

شرایط ورود و خروج ارز بیش از حد مجاز 

همچنین، در صورت ورود بیش از سقف تعیین شده ارز اسکناسی، مسافر باید در مبادی ورودی نسبت به اظهار ارز همراه خود (به صورت کتبی یا شفاهی) به گمرک ایران اقدام و اطلاعات مورد نیاز را به صورت سیستمی از طریق درگاه گمرک ثبت کند. 

علاوه براین، مسافر می‌تواند قبل از ورود به کشور از طریق درگاه ذکر شده ارز همراه خود را به صورت سیستمی اظهار کند. 

از سوی دیگر، مسافرانی که قصد خروج ارز مازاد بر ۵۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها از مرزهای هوایی و مازاد بر ۲۰۰۰ یورو یا معادل آن به سایر ارزها از مرزهای زمینی، ریلی و دریایی دارند باید، پس از مراجعه به گمرک و اظهار ارز مربوطه و دریافت کد رهگیری، به یکی از شعب بانک ملی مراجعه کرده و میزان ارز مورد نظر را تحویل دهند و در ازای آن یک رسید چاپی از بانک ملی دریافت کنند. 

سقف مجاز خروج و ورود ریال چه قدر است؟ 

همچنین، میزان ورود و خروج ریال توسط هر مسافر حداکثر تا ۵۰۰ هزار تومان مجاز است‌.

طبق این گزارش، بانک مرکزی در آخرین دستورالعمل خود اعلام کرده بود که هر شخصی می‌تواند حداکثر تا ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها در داخل کشور حمل و نگهداری کند. 

علاوه براین، حمل و نگهداری بیش از ۱۰ هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها، به داشتن یکی از مدارک شامل سند موسسه اعتباری، رسید سنا و اظهارنامه گمرکی نیاز دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۲۶ ۲۱:۲۱

حالا حتما باید به یورو می نوشتید؟

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۰۲ ۱۱:۰۵

متاسفانه تو فرودگاه تبریز پنج هزار دلار ما توسط مسول حراست ضبط شده وکسی هم نه پاسخگو نه تعزیرات میفرستند نه کاری حتی رسید هم ندادند به ما کسی می‌تونه کمک کنه بهم ؟

avatar
۱۴۰۱-۰۳-۲۰ ۰۶:۵۷

عزیز،سریع تر شکایت کنید . پولتون توسط خدمه فرودگاه. خورده میشه . اونا بین،خودشون،تقسیم میکنن ‌ برام انفاق افتاده که میگم . لطفا سریع به حراست فرودگاه و امنیت قرودگاه برید و اطلاع بدید ..

avatar
۱۴۰۱-۰۶-۰۵ ۱۶:۳۵

به دلار آمریکا چقدر میتوانیم خارج نمایم برای کسی که دانشجو میباشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۱-۰۶-۲۵ ۱۶:۱۶

تمیز کردن

avatar
۱۴۰۱-۰۷-۰۳ ۲۳:۰۸

برای دانشجو امکان خروج چقدر دلار است ؟چون صرافی ها خیلی روی پول میکشن

avatar
۱۴۰۱-۰۸-۱۰ ۰۹:۲۵

سلام و درود کسی هست به بنده کمک کنه تا اظهار نامه ورود ارز بگیرم البته ارزها در کشور هستش و کد کالاها و کورتاژ و مشخصات صادرات مرو میدیم برامون برگه اظهارنامه بگیره .

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۲۹ ۱۲:۲۰

سلام به من ایمیل بزن شماره تماس بده، حتماً کمکت میکنم