محمد وحیدی، ۱۳ دی ماه، در نشست با مسئولان دانشگاه فنی و حرفهای استان که در محل دانشگاه فنی و حرفهای خراسان شمالی برگزار شد، با بیان اینکه در سال جاری ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای آموزش عالی استان مصوب شده است، افزود: این اعتبارات تخصیص پیدا نکرده است و امسال نیز اقتدار مناسبی از وزارت علوم در بودجه ۱۴۰۰ مشاهده نمیشود.
وی با تأکید براینکه تمام طرحهای دانشگاه فنی و حرفهای استان در پیشنهادات لایحه بودجه ۱۴۰۰ به ثبت رسیده است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه فنی و حرفهای، علمی کاربردی و فرهنگیان نیروی انسانی آماده کار را تربیت میکنند و از همین جهت باید مورد توجه قرار گیرند در غیر این صورت با آسیب بسیاری مواجه خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه ارتباط با صنعت باید بسیار پررنگتر شکل بگیرد، تصریح کرد: هرچقدر کارگاههای به روز داشته باشیم اما ارتباط با صنعت ضعیف باشد، خروجی مورد نظر به دست نمیآید و از همین جهت باید ارتباط تنگاتنگی بین دانشگاه و صنعت شکل بگیرد.
وحیدی با تأکید براینکه گذراندن طرح در صنایع باید برای دانشگاهیان اجباری باشد، افزود: باید شرایط به گونهای باشد و ارتباط صنعت و دانشگاه در حدی افزایش پیدا کند که گذراندن طرح در صنایع برای استخدامی و... اجباری باشد تا جوانان پس از دوران تحصیل به خوبی مهارتها را به کار گیرند.
نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان و گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از روستاهای استان در زمان شیوع ویروس کرونا دو میلیون دلار فرش دو رو به کشورهای دیگر صادر کرده است، تأکید کرد: در این کارگاه ۲۵۰ رنگ سنتی تهیه میشود و نیاز است که اینگونه تولیدکنندگان، نیروهای انسانی بسیاری را تربیت کنند تا بتوانیم از ظرفیتهای استان استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه ۴۵ نوع اشتغال از صنعت اسب در دنیا ایجاد شده است، اظهار کرد: باتوجه به ظرفیتهایی که در استان داریم اما هیچگونه استفادهای از این ظرفیت نمیکنیم.
انتهای پیام
نظرات