• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۲۱:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99101008013
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی:

چشم‌انداز برنامه‌ها در سند توسعه خاوران، سال ۱۴۱۵ است

چشم‌انداز برنامه‌ها در سند توسعه خاوران، سال ۱۴۱۵ است

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: چشم‌انداز برنامه‌های ما در سند توسعه خاوران، سال ۱۴۱۵ است و در این سند، ریل‌گذاری‌ها به گونه‌ای شکل می‌گیرد که افراد بعد از ما نیز چاره‌ای جز ادامه این راه نداشته باشند.

حمید ملانوری، عصر امروز چهارشنبه ۱۰ دی در نشست هم‌اندیشی خانه احزاب خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت‌های خدادادی استان افزود: یکی از مهمترین کارهایی که گروه‌های سیاسی باید در خراسان جنوبی انجام دهند، ترویج تفکر توسعه‌ای است که در حال حاضر در استان بسیار کمرنگ است.

به گزارش ایسنا، وی تفکر توسعه‌ای را پیش نیاز همه پیشرفت‌ها دانست و گفت: برای توسعه استان به فعالیت و حضور احزاب سیاسی نیازمندیم. 

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی اظهار داشت: با توجه به اینکه احزاب از تجمع نخبگان شکل می‌گیرد، یکی از باارزش ترین جایگاه‌ها برای استفاده از ظرفیت‌های نخبگان در تصمیم گیری‌ها، احزاب و گروه‌های سیاسی هستند.

وی افزود: افرادی که در گروه‌های سیاسی فعالیت دارند افرادی با هوش، ذکاوت، انگیزه، استعداد و علاقه هستند و احزاب باید به سمتی بروند که واقعا کار حزبی انجام دهند.

ملانوری با اشاره به حوزه وظایف و اختیارات احزاب و گروه‌های سیاسی گفت: در این مسیر چند نکته را باید مدنظر داشته باشند که مهمترین آنها آگاه سازی و آشنا کردن مردم با مسایل پیرامونی شان است تا با اطلاع از جایگاه واقعی خود، بدانند که می‌توانند موثر باشند.

وی ادامه داد: احزاب باید مردم را به مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی ترغیب کنند که مهمترین این نوع مشارکت، حضور در عرصه انتخابات است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: کاری که حزب در این زمینه انجام می‌دهد باید این باشد که ذهن مردم را آماده کند که نخبگان برای عرضه خود در عرصه انتخابات تشویق و ترغیب شوند.

وی افزود: موقعی که قرار است نماینده مجلس یا اعضای شورا انتخاب شوند، به دلیل اهمیت موضوع بهتر است از نخبگان و افراد تاثیرگذار منطقه باشند.

ملانوری ایجاد عقلانیت در جامعه را از دیگر وظایف گروه‌های سیاسی برشمرد و گفت: مردم در کنار مشارکت در انتخابات باید به گزینش اصلح‌ترین فرد بیندیشند و مردم باید بدانند که چرا پای صندوق می‌روند و رأیی که می‌دهند در تعیین سرنوشت آنان تاثیر دارد لذا باید در انتخاب خود احساس وظیفه کنند.

وی یکی دیگر از وظایف احزاب را تقویت روحیه مطالبه‌گری در مردم عنوان کرد و افزود: مطالبه‌گری به معنای بالا بردن سطح مطالبات منطقی، عقلایی و قانونی است برای مثال در همین استان با وجود منابع غنی و منحصر به فرد که در همه مناطق داریم، پایین بودن سطح مطالبه‌گری مردم، عامل اصلی توسعه نیافتگی است.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: مطالبه‌گری واقعی باعث توسعه، ترقی و پیشرفت می‌شود و با به کارگیری ظرفیت‌های دولتی و مردمی، جامعه آرمانی می‌سازد.

وی ایجاد رابطه دوسویه بین مردم و حاکمیت را هم از وظایف احزاب بیان کرد و گفت: شما با استفاده از علم سیاست، می‌توانید بین مردم، دولت، حاکمیت و نظام طوری رابطه برقرار کنید که در قالب تفاهم، تعامل و همکاری از یکدیگر خدمت بگیرند.

ملانوری از دیگر وظایف گروه‌های سیاسی به موضوع افزایش سطح امید و نشاط در جامعه اشاره کرد و افزود: نتیجه همه این وظایف باید این باشد که مردم در فعالیت‌های اجتماعی به ویژه مشارکت در انتخابات، حضوری پررنگ‌تر داشته باشند.

وی یادآور شد: مشارکت حداکثری در انتخابات به معنای پشتیبانی بهتر نظام، عقلانیت بیشتر در جامعه، تعیین سرنوشت مطلوب‌تر و حضور گسترده‌تر مردم در توسعه و عمران شهرها و روستاها است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha