• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99101007763
  • خبرنگار : 71653

جایزه‌ "جوان نوآور ماندگار" به جوانان خلاق اهدا می‌شود/تشریح جزئیات

جایزه‌ "جوان نوآور ماندگار" به جوانان خلاق اهدا می‌شود/تشریح جزئیات

جلسه‌ معرفی و اعلام جزئیات جایزه‌ جوان نوآور ماندگار صبح چهارشنبه با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران-غرب، دبیر جایزه، نماینده ولی فقیه و معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در مجتمع پیامبر اکرم(ص) برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران-غرب در توضیح این جشنواره بیان کرد: در بیانیه‌ گام دوم انقلاب اسلامی که مقام معظم رهبری شخصاً آن را ابلاغ کرده‌اند، بارها موکداً بر مسئله‌ی جوانان تاکید کرده‌اند؛ این جایزه نیز بر اساس همین بیانیه و طبق نیازهای جامعه و به افتخار دانشجوی شهید مدافع حرم این دانشگاه، شهید موسوی، که در رشته‌ی مکانیک تحصیل می‌کرده است، طراحی شده است.

داداندیش افزود: بعد از بررسی‌های چندماهه و شناسایی جوایز مختلفی که در این سطح به دانشجوها اعطا می‌شود، این جایزه با اهداف مختلف مشخص شده است.

دکتر امین پیرمحمدزاده، دبیر جایزه پیرامون صحبت‌های رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران-غرب گفت: در جشنواره جوان ماندگار بستری برای شناسایی جوانانی فراهم خواهد شد که مسئولیتی اجتماعی داشته و مومن و انقلابی عمل می‌کنند.

پیرمحمدزاده افزود: نوع جایزه به‌صورتی‌ است که مولفه‌های جوانان دانشجویی که نوآورانه و مسئولانه به مسائل و معضلات روز جامعه توجه دارند، مورد توجه قرار می‌گیرد.

دبیر جایزه ادامه داد: جایزه جوان نوآور ماندگار، در چهار مرحله داوری می‌شود؛ ارزیابی اولیه، ارزیابی علمی توسط اساتید متخصص، ارزیابی توسط کمیته‌های داوری استانی و در پایان هم سه نفر از برگزیدگان هر استان، در سطح ملی مورد تشویق قرار می‌گیرند و جوایزی به آن‌ها تقدیم می‌شود. هم‌چنین به جوانان بیست‌ساله‌ای که ایده‌ و طرح‌های نوآورانه و خلاقانه‌ای دارند نیز نشان "شهید موسوی" تقدیم می‌شود.

پیرمحمدزاده در پایان بیان کرد: جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال در سراسر کشور می‌توانند مستندات علمی و فناورانه‌شان را از تاریخ ۲ دی‌ماه تا ۲ اسفندماه امسال از طریق راه‌های ارتباطی موجود مثل وب‌سایت javanprize.otg ارسال کنند.

دبیر جایزه درباره‌ی شرکت‌کنندگان واجد شرایط نیز این‌چنین توضیح داد: در این جشنواره علی‌رغم این‌که محدودیت ملی وجود دارد، هیچ‌گونه محدودیت مذهبی وجود ندارد و شرکت‌کنندگان تمام ادیان رسمی جمهوری اسلامی ایران، مجاز به شرکت هستند.

وی تصریح کرد: از جمله شاخص‌های اصلی در ارزیابی مستندات ارسالی می‌توان به ارزیابی خلاقیت و نوآوری ایرانی در ایده‌ و شیوه‌ی طرح‌ها، علمی بودن محتوای تولیدشده و تناسب ایده‌ی آن با معضلات و مشکلات کشور، مشارکت و شبکه‌سازی برای ارتقاء و کمک به رویش انقلاب و اشتغال‌زایی برای اقشار آسیب‌پذیر اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha