• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99101007220
  • منبع : نمایندگی اردبیل

اخلاقیات غذای روح است

اخلاقیات غذای روح است

ایسنا/اردبیل با پذیرش 322 مقاله، اولین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی با پذیرش به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی 10 دی ما در این همایش اظهار: در شرایط کرونایی برگزاری همایش آسیب‌های روانی یک نیاز مهم است تا جامعه بتواند از نتیجه مقالات این همایش بیشتر بهره‌مند شود.
داود سیف‌زاده با بیان اینکه آسیب‌های روانی در دهه‌های اخیر شیوع پیدا کرده است، ادامه داد: باید این مسئله موردمطالعه و بررسی قرار بگیرد و برگزاری این‌چنین همایش‌هایی نقش مفیدی در کاهش آسیب‌ها داشته باشد.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: برگزاری این‌چنین همایش‌هایی سبب می‌شود که تعامل علمی بین پژوهشگران تقویت شود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله حسنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل هم گفت: انسان دنبال آرامش و آسایش است و سرچشمه خوشبختی انسان زمانی تحقق پیدا می‌کند که انسان در آرامش باشد.
وی با بیان اینکه انسان اگر آرامش روحی نداشته باشد هیچ آسایشی نخواهد داشت، تصریح کرد: خداوند انسان را به‌صورت دوبعدی آفریده است که بعد اول بعد جسمی و بعد دوم بعد روحی و روانی است.
حسنی با بیان اینکه همان‌طور که انسان به تربیت جسم می‌پردازد باید به تربیت روح هم بپردازد، اظهار کرد: اخلاقیات غذای روح است و اساس زندگی انسان بستگی به روح و روان انسان دارد.
 وی ادامه داد: با یاد خدا دل‌ها آرامش پیدا می‌کند و بدون نماز محال است که انسان به آرامش برسد.
محمد نریمانی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس اولین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی گفت: ۱۹ مردادماه روند برگزاری این همایش آغاز شد و قرار بود دوهفته پیش برگزار کنیم که به دلیل استقبال زیاد پژوهشگران کشور دوهفته تمدید کردیم.
وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ مقاله به این همایش ارسال شده بود، تصریح کرد: از این تعداد ۳۲۲ مقاله پذیرش شده که ۶۰ مقاله به‌صورت شفاهی در سه پنل ارائه می‌شود.
نریمانی اضافه کرد: اختلالات عصبی رشدی، طیف اسکیزوفرنی و اختلالات روان‌پریشی، اختلالات دوقطبی و اختلالات مربوط، اختلالات افسردگی، اختلالات اضطرابی، وسواس فکری - عملی و اختلالات مربوط، اختلالات مرتبط با آسیب و عامل استرس‌زا، اختلالات تجزیه‌ای، نشانه جسمانی و اختلالات مربوط، اختلالات تغذیه و خوردن، اختلالات خواب - بیداری، کژ کاری‌های جنسی - ملال جنسیتی، اختلالات اخلال‌گر، کنترل تکانه و سلوک، اختلالات مرتبط با مواد و اعتیادآور، اختلالات عصبی - شناختی، اختلالات شخصیت، اختلالات نابهنجاری جنسی، آمادگی روانی ورزشکاران و اختلالات مرتبط با آن، اختلالات روانی مرتبط با جرایم (سرقت، نزاع و درگیری، قتل، اعتیاد و....) و اختلالات روانی مرتبط با تصادفات و تخلفات رانندگی از جمله محورهای این همایش بود.
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس اولین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی اضافه کرد: بر اساس تحقیقاتی که در مقالات علمی تأثیر روان‌شناختی کرونا انجام داده‌ام حدود ۱۸ مقاله در این مورد در سال ۲۰۲۰ منتشر شده است که ۱۲ مقاله در چین و بقیه در سایر کشورهای بوده است.
وی اضافه کرد: بر اساس نتایج این تحقیقات، در بحث آسیب‌های کرونایی به اثرات روان‌شناختی فردی، خانوادگی و فرزندان پرداخته شده است که در آنها وسواس بعد از کرونا، خشم و عصبانیت، اختلالات خواب، خشونت خانوادگی، تغییر سبک زندگی در سطح خانواده و همچنین مشکلات رفتاری فرزندان، مدیریت زمان و نگرانی از ارزشیابی دروس از آسیب‌های کرونا در این سه بخش بوده است.
بهزاد ستاری مدیرکل بهزیستی استان اردبیل هم گفت: سازمان بهزیستی یکی از سازمان‌هایی است که در حوزه سلامت روانی و اجتماعی دارای مأموریت و مسئولیت است.
وی اضافه کرد: در زمینه پیشگیری، سازمان بهزیستی ۲ طرح مهم غربالگری اضطراب کودکان و اختلالات اوتیسم اجرا می‌کند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل اظهار کرد: در سال جاری به ۱۲ هزار و ۹۰۱ نفر مشاوره تلفنی داده‌ایم که حدود ۳۵ درصد آنها در زمینه روابط فردی، ۲۵ درصد در زمینه تربیت کودک و حدود ۲۰ درصد در زمینه اختلالات خلقی و فردی بوده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha