• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99100907052
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

طرح پیک دانایی، گامی موثر برای مطالعه در دوران کرونا

طرح پیک دانایی، گامی موثر برای مطالعه در دوران کرونا

ایسنا/اصفهان مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نجف آباد گفت: کتابخانه های این سازمان در طرح پیک دانایی تا پایان زمستان امسال برای مشترکان خود به صورت رایگان کتاب ارسال می کنند.

محمد مهدی فردوسی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی ها و بازگشایی های مکرر کتابخانه ها، طرح ارسال رایگان کتاب برای مشترکان کتابخانه های شهرداری نجف آباد با عنوان «پیک دانایی» به اجرا درآمده است.

 وی افزود: طرح پیک دانایی در مرحله اول تا پایان امسال به اجرا در می آید و در نظر داریم در صورت استقبال، طرح را به صورت همیشگی اجرا کنیم.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نجف آباد درباره نحوه سفارش کتاب و دریافت آن، تصریح کرد: افرادی که عضو کتابخانه های شهرداری هستند می توانند پس از انتخاب کتاب از طریق سامانه «سامان» و ثبت سفارش از طریق تماس با کتابخانه مورد نظر، حداکثر پس از ۲۴ ساعت کتاب مورد نظر خود را در منزل و به صورت کاملاً رایگان تحویل بگیرند. پس از گذشت دو هفته، در صورت تمدید نکردن زمان امانت کتاب، مسئول تحویل مراجعه کرده و کتاب را تحویل می گیرد.

فردوسی با تاکید بر رعایت حداکثری شیوه نامه های بهداشتی در تحویل کتاب، گفت: پیش از ارسال کتاب برای مشترکان، آن را ضدعفونی کرده و با رعایت نکات بهداشتی، درون بسته های پلاستیکی مخصوص قرار می‌دهیم و سپس به متقاضی تحویل می‌دهیم. در مرحله بعدی که کتاب را تحویل می‌گیریم، کتاب ها در یک مخزن جداگانه به مدت سه روز قرنطینه می شوند و پس از آن ضد عفونی شده و به چرخه اصلی برمی‌گردند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نجف آباد با استقبال از اهدای کتاب توسط شهروندان، خاطرنشان کرد: تمام کتاب‌های اهدایی از سوی شهروندان به فرهنگسرای خارون منتقل می‌شود و پس از اخذ تاییدیه از سامانه سامان، در صورتی که آن کتاب در مجموعه های شهرداری موجود نباشد به کتابخانه‌ها تحویل داده می‌شود.

وی ادامه داد: در برخی مواقع کتاب‌هایی اهدا می‌شود که از آن به تعداد کافی موجود است. در چنین شرایطی پس از رسیدن به حد نصاب مشخص، کتاب‌های مازاد به مدارس، مساجد و کانون های فرهنگی-هنری اهدا می‌شود. سال گذشته بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب به این قبیل مراکز از سوی شهرداری اهدا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha