سیدجواد قدس علوی امروز در جلسه هماهنگی «نخستین رویداد کارآفرینی نوآورانه در صنعت شیلات و زنجیره تامین آبزیان کشور» اظهار کرد: در چند سال اخیر شاهد شتاب توسعه آبزیپروری در استان بودهایم که این امر نقش بهسزایی در توسعه استان نیز داشته است.
وی افزود: پتانسیلیابی در حوزه آبزیپروری یکی از موضوعات قابلتأمل است چرا که استفاده از این پتانسیلها رونق اقتصادی منطقه را در پی خواهد داشت.
قدس علوی، مجتمع پرورش میگو گمیشان، مجتمع پرورش ماهیان خاویاری گمیشان، پرورش ماهی در دریا و پرورش ماهی با استفاده دو منظوره از آب چاههای مجاز کشاورزی را مهمترین پتانسیلها و طرحهای اقتصاد مقاومتی استان در بخش شیلات برشمرد.
مدیرکل شیلات گلستان تصریح کرد: نگاه شیلات همواره به حلقههای قبل و بعد زنجیره تولید در تمام طرحهای آبزیپروری بوده است چرا که معتقدیم با تکمیل حلقههای قبل و بعد از تولید در داخل استان، ارزآوری محصول تماماً نصیب استان خواهد شد.
وی با اشاره به ظرفیت آب چاههای کشاورزی جهت پرورش ماهی، یادآور شد: استان گلستان مبتکر، پیشگام و پیشرو این طرح بوده و زمینه افزایش بهرهوری در چاههای آب کشاورزی را فراهم آورده است و وجود ۱۸ هزار حلقه چاه مجاز در استان، موقعیت بسیار مناسبی در راستای استفاده از این ظرفیت ایجاد کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از شیلات گلستان، قدس علوی با اشاره به اینکه گلستان اولین استان پرورشدهنده ماهی در پن است، گفت: قفسهای موردنیاز جهت پرورش ماهی از سوی شرکت جهاد نصر در اختیار ساحلنشینان قرار گرفته است و در حال حاضر ساحلنشینان با تشکیل شرکت تعاونی، مشغول پرورش ماهی در قفس هستند.
انتهای پیام
نظرات